reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Krystek na razie siedzi w drugim pokoju z tatusiem a Radek jest teraz podłączony do matrixa. Wczoraj nie udało mi się poczytać bo jak tylko zaczęłam to Radek zrobił kupkę i trzeba było go przebierać a potem do matrixa chciał się podłączyć i wtedy jeszcze Krystek wstał więc nie miałam możliwości, może dziś się uda.
No i mój mały Krystek skończył dziś 2 lata:-) ale ten czas szybko leci.

reklama
Motylla wszystkiego najlepszego dla Krystianka :tak::tak::tak: niech zdrowo rośnie i wspaniale się rozwija :tak::tak:

v5fg91.jpg

Witajcie, ja po relaksie u fryzjera. Długo to długo ale efekt jest, no i lubie patrzec na zmiany kobitek :-) No i gadanie gadanie:-D Po powrocie nawet teściów mi walneła komplementa!!!! :tak::tak: Maksio wybawiony-teraz siedzi ogląda bajki.
Ja dojadam na zimno naleśniki i popijam zieloną herbatke.

Marta z perfekcyjnością to bym nie przesadzała....:zawstydzona/y: super ze nocka "udana" no i ze udalo sie zamowienia rozwieść.

Justynka robudziłaś się?

maltanka pochwal sie papuzkami:-)

atali ale super!!! jak to zrobiłaś???

Eliza o matko! Bidulek!!! buziaczki dla Czatusia:-)

anetka zuch z Olenki:-) niewazne ze bałagan:-)

Madziara jak zakupy?

Iza zdrówka dla Pawełka :-)

anaconda no wolne do konca tygodnia:-) a cos proponujesz....?????

Krystianku z okazji 2 urodzin...

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Motylla wszystkiego najlepszego dla Krystianka z okazji 2 urodzin

sunday super że miałaś udaną wizytę u fryzjera, pochwalisz się nowym image?

karlita warczy?????? :-D:-D

elza biedny Czaruś, super że pogoda dopisuje

My po 20 minutowym spacerku, na podwórku pochodziłyśmy z psem i kotem, Oli się podobało po zamarzniętym śniegu chodzić, a teraz bawi się klockami, rozrzuca po całym pokoju, będzie co sprzątać. A jutro mam wizytę u lekarza, mam nadzieję że wszystko jest ok.

Krystianku!!!​
W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia

Motylla, wszystkiego najlepszego dla Krystianka!!!:-)

Aneta, na pewno wszystko w porządku, ale kciuki trzymam:-) to nieźle w piecu napaliłaś:-D

sunday, pochwal się fryzurką:-)

reklama
Anetka jak czytam Twoje posty o temperaturze to zimno mi się robi...dobrze że piec działa i nie wybuchł....
a maść to floxal...

Iza zdróweczka dla Pawełka...dodzwoniłaś się do lekarza...??

Marta Ty taka kuchara kupujesz w Lidlu:szok:jestem w szoku....;-)

super....

super...

Sunday pokaż się w nowym image...jak to taki wypad potrafi poprawić humor...
a jak ma się Maksio??

Mirosia upieraj sie i nie pozwól chorym przyjeżdżać do siebie...mało chorób ostatnio przeszłaś??

Krystianku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!

Madziarka jak udał się dzisiejszy wypad na zakupy tylko i wyłącznie z M...;-):tak:zajrzyj na pocztę:tak:

Do góry