reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam z poranną kawką :-):-)
Jestem jestem :-D:-D weekend skończony a moja córcia nadal nie zamierza wracać do domu :szok::szok::szok: Jacek zabrał dzisiaj twingusia do pracy bo coś mi alarm szwankuje a przy okazji go umyje bo brudny jak diabli i zapomniał mi zostawić dokumenty do drugiego auta wiec jestem uziemiona i nigdzie się nie wybieram :no::no:
Widziałyście,że jeszcze tylko ten tydzień mrozi a potem już tylko wiosna wiosna :-D:-D:-D a jeszcze dzisiaj jak wstałam i trochę okno uchyliłam,żeby przewietrzyć to tak już pięknie ptaszki śpiewają - no wiosna idzie jak nic :-D:-D
Justyna współczuję bardzo pracy na tym zimnie ale ogniska i kiełbasek to już zazdroszczę :-D:-D
Elza wspaniałego wyjazdu życzę :tak::tak: wypoczywaj ile się da :tak::tak:
Mandziula no bardzo smakowicie ten torcik wygląda :tak::tak: no i jak autko dzisiaj? Posłusznie odpaliło? :sorry::sorry:
Iwonka jakbyś z nami do Bugi się wybrała to na bank tak szybko byście nie wychodzili :-D:-D
Aluśka to ode mnie też buziaczek dla Amandzi z okazji imienin :tak::tak:
Izka a jutro nie możesz iść na zumbę, a ty Karolina co z jutrem?
Mirosia ty to się masz, kurcze idź może do innego lekarza bo z tym to widzę że do rozwiązania na antybiotyku będziesz szła :szok::szok: nie mniej jednak dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Misia mam nadzieję że głowa przestała dokuczać?
Maltanka jak wam idą inhalacje? :confused2::confused2:
Madzienka to co? W tym roku też polujemy na stroje kąpielowe :-D:-D:-D

wszyscy śpią ;-) hihihi

Madzieńka mówisz ze już lato w Plazie ???

Anaconda właśnie słyszałam że wiosna ma niedługo przyjśc i jeszcze z końcem lutego temperatury maja byc powyzej 7 stopni .... ;-)

czyżbym w tym roku nie ulepiła bałwana ????

co do zumby to mi w tym tygodniu niestety tylko czwartek odpowiada bo E w domu nie będzie

ide rysowac rybki z Gabi :-) dziecko tak sie wczoraj dobrze bawiło u babci ze od rana chce do niej jechac ;-)

Hej dziewczynki :-)

Sienio, wszystkiego najlepszego dla Juleczki!!

maltanka, najlepsze życzenia dla Hubercika!!!

ale
wam fajnie z tą zumba, Madzienka a cio to za link podawałaś, bo w telefonie nie sprawdziłam....

U nas dziś kiepska nocka, jakoś ostatnio po 4-5 godzin śpie i zmęczenie już daje znać o sobie....

elza, szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku!

Pozdrawiam Was wszystkie...:tak::tak:

Madzieńka mówisz ze już lato w Plazie ???

czyżbym w tym roku nie ulepiła bałwana ????

ide rysowac rybki z Gabi :-) dziecko tak sie wczoraj dobrze bawiło u babci ze od rana chce do niej jechac ;-)

nie do końca lato ale powoli powoli starają sie...

idż na globus lepić bałwana, tam nasniezaja...a snieg to niech juz Lublin omija...i mróz tez,,ja chce wiosny, lata!!!

Gabi dalej na feriach...ale jej fajnie...

Jakie południe, jakie południe - wypraszam sobie :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

:-p:-p

Atali jaki link??

Ostatnia edycja:
reklama
hehe, te z bugi widziałam, a tamto mi się z rozmowy wydawało, że ćwiczycie w domu, no nie wiem, może coś pokręciłam:sorry:

Moje dziecko to jednak szybko sie nudzi pracami plastycznymi... natchniona Karlitowymi rybkami, wycięłam rybke i ozdabiał plasteliną, ozdobił jedną, a kolejną już ja musiałam, no ale nic, jutro dla rybek akwarium z pudełka zrobimy, może pracami przestrzennymi się bardziej zainteresuje:-D

a wogóle to mam takie marzenie.... wyspac bym się chciała.........:-p:-D

Miałam pisać;) super, że na wspólne zakupy się wybrałyście:) Jak mrozy odpuszczą i J będzie miał chociaż niedzielę wolną, to też się musze wybrać, bo już mi się ciuchy kończą

Ostatnia edycja:
Do góry