reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
:) witajcie :)
ja sekundę tylko, bo Pacio maruda, chyba mu kolejny zęboj idzie

nie odpaliła nam Omcia dziś i chyba nie będę miała wieczorem autka, bo Pnie zdąży wrócić na 20:15 bo do 20tej terapeutyzuje

Więc Anakonda pisałaś coś o jutrze, póki II semestr się nie rozpoczął mogę jutro i jak nic nie wyskoczy to będę na 100%, Karlitka a Ty?

Witam się i ja:-)

Dziewczyny nie ma co mi zazdrościć ogniska bo ja tam nie byłam w celach rekreacyjnych, kiełbaski to były w przerwie na odpoczynek:tak:

Maltanka
co u Was, jak Hubercik??

Mirosia zdróweczka dla Was, byłaś u lekarza???

Mandziula o wow jak Twój tort smakowicie wygląda:tak:,mniam mniam ślinka mi już poleciała:tak:

Misia i jak dzisiaj Twoja głowa, ból minął??

Anaconda szykujesz już autko do wiosny:laugh2:

karlita no super ze N przesypia noce:-), pochwal się pracami-rybką:tak:

Aluśka:
Amandziu
Wstań dziś z łóżka prawą nóżką
Spotkaj się z serdeczną wróżką,
Niechaj spełni Twe marzenia,
to ode mnie są życzenia!!!

Michał drzemie, nastawiłam ręczniki i pościel na gotowanie i chyba pralka już skończyła pracować. A na obiad u nas placki ziemniaczane i naleśniki z serem:tak:

Ostatnia edycja:
To i ja się melduję z popołudniową kawką :-):-)
U nas dzisiaj na obiad makaron z sosem ale jeszcze się nawet za niego nie zabrałam :-D:-D
justyna tak tak ja już się do wiosny szykuję :-D:-D a kiełbaski i tak zazdrościmy :-D:-D:tak::tak::-p:-p
Izka gratulacje dla Pawełka, ale wam niespodziankę zrobił, a co z Karolkiem? Chodzi teraz do przedszkola?
Mirosia lecz się domowymi środkami ile możesz, a nóż pomoże :tak::tak:
Karlita to motywuj się na jutro :-p;-):-D
No dobra zmykam do garów bo mąż wróci i nic do jedzenia nie znajdzie :szok::szok::-D:-D

Witajcie,
i ja zaglądam... choć od rana ganiam -załatwiam sprawy urzedowe ;-) które czekały już od miesiąca :tak:

Po pierwsze -dzięki dziewczynki za wczorajsze podładowanie baterii... fajnie było Was zobaczyć i się z domu samej wybrać ;-)

Gon1a nie znam tego preparatu wziewkowego :no:

misia jak dziś głowa? ja też swoją czuję - ale to przez ciśnienie - ledwo siedzę tak mi się spać chce...

Justyna pracy na dworze nie zazdorszczę - ale tych kiełbasek.... mniam.... :-p

Madzieńka czekam na wieści...

Anaconda fajnie że babcia się tak dobrze Mają zajmuje... a ty odpoczywaj - nakarm męża i ... ;-) do roboty rach ciach :-D póki chata wolna ;-)

Mirosia o mamo, ależ was łapie... zdrówka podsyłam - może kanapeczkę z czosnkiem sobie na noc zrób...

Izka ale prezent... super - gratki!!!!!

Mandziula - zamorduje za ten tort... normalnie ślonotok mam :-D;-) pięknie wygląda!!!!

Ależ bym zjadła słodkiego... cokolwiek - kawałek tortu czekolady.... ajjjj.....

Karlitka super że Norbi lepiej sypia...

Maltanka no właśnie - co u was???? jak się miewa H.???

Aluśka najlepszego dla Amandzi!!!!

Talia M. nie było tydzień ;-)

Uciekam robić obiadek...bo sama już się głoda robię - a jak jestem głodna to nie najlepiej się czuję :zawstydzona/y:

ależ zimnica na dworze

wilgotno to i zimniej

Anaconda wszystko zależy od E czy da rade wrócić do domu. jestem dobrej mysli hihihhhi

Iza gratki dl aPawełka ale te dzieciaki rosną :-)

Marz pytałaś kiedyś jak mi Gabi chodzi spać zazwyczaj koło 22 już śpi ale są dni kiedy nie daje sie położyć. My jej nie zmuszamy :-) do spania jeśli chce włączamy jej bajkę rozkładamy kocyk ona sie kładzie, ogląda i zasypia albo przychodzi i mówi ze już chce spać.

u nas dzisiaj kolacja zapiekankowa - zapiekanki chrupiące z piekarnika :-) muszę lodówkę wyczyścić ;-)

reklama
Witajcie po przerwie.
U mnie troche roboty bo koniec semestru i robota papierkowa, od pt mam gości tzn koleznka z synkiem 4l. zostają do jutra. Na dodatek dzisiaj w nocy Maksio zaczął mi gorączkować i wymiotować, potem rano to samo, ponad godz w kolejce do lekarza(nr nie było) ogólnie jakiś wirus, zadnych konkretnych leków.Jak wróciliśmy do domu znowu temperatura i siedzenie pod kołdrą. :-( Na szczęście mały apetyt ma.:tak: No i tydzien w domku na zwolnieniu siedze. W sr planowana od 2tyg wizyta u fryzjera wiec moze teście przyjadą do wnuka. :tak:

Inhalator kupiliśmy ale Maksio narazie sie do niego nie przekonał....:eek:

Wybaczcie ze nie nadrobie Was,ale jakos glowy nie mam do czytania tylu stron....:zawstydzona/y:

Ala życzonka imieninowe dla Amandzi:-) Super ze w pracy jest wszystko dobrze:-)

Dziewczyny zumbowe super ze zajęcia Wam sie podobają:-) Widziałyście profil Weroniki która prowadzi zajęcia???? Jest jej plan zajęć :tak: https://www.zumba.com/en-US/profiles/28757/

Do góry