reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczorna porą
E usypia Norba, Gabi ogląda bajke ;-) to ja na chwilę do was przybiegłam

elza u nas kiedys chodzili z ziemniakami ale gdzieś od 2 lat cisza

Talia zdrówka dla Gabrysi :-)

Madziarka super ze masz juz M w domciu :-)

iwona ja od 2 lat zbieram się na zakup nawilżacza ;-) i jeszcze nie kupiłam ;-)

Madzieńka ten Wasz nawilżacz to strasznie drogi :sorry:

co do obiadu wyszliśmy po zakupki, dzieciaki sie dotleniły, jeszcze Gabi zaciagnęła mnie do apteki zeby jej szminkę kupić ;-)

a na obiad schabowe faszerowane papryką i serem, z mizerią i ziemniaczkami :-)

aluska świetnie ze jesteś zadowolona z nowej pracy :-)

mandziula Tobie na pewno tort wyjdzie bosko :p dawaj od razu przepis bo ja szukam inspiracji na tort walentynkowy :p

reklama
my już w domku po imprezce....autko zostawiłam u mamy i zdrówko wypiliśmy wszyscy;-)

a jutro przed południem mam w planach wizytę w plazie...ktoś chętny przyłączyć się i wypić wspólnie kawkę??

Madziarka prezent oczywiście praktyczny po konsultacji z Ewą która przejrzała zarówno szafę jak i szafki kuchenne:tak:;-)
Madzia super że M wrócił szczęśliwie...i wcale nie dziwię się że maluchy go nie odstępują...co ciekawego poczytywałaś dzisiaj??

Misia super że zakupy udane....oj dresy to i ja uwielbiam...

Maltanka brawo dla astronauty...widzisz wszystko sposobem się da, nic na siłę...
jak tort pochwal się i jak twój trzylatek miewa się...rany to już 3 latka...a poznaliśmy Hubercika jak miał niewiele ponad roczek:tak:

Talia zdróweczka dla Gabrysi.....

Mariolcia i dla Was zdróweczka...

Fogia jak ferie???już tydzień czasu zleciał...odpoczywasz trochę???

Antuanet jak Wasza imprezka, udana???

Karlita są droższe:tak::tak:;-)

wracam do P spokojnych nocek...

Juleczko (spoźnione) Najlepsze Życzenia z Okzaji 4. Urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huberciku
Wszystkiego Najlepszego z Okzji 3. Urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IS_3d_17_icon.jpg

Maltanka
piszac o oficjalnym jej przesluchaniu nie myslalam o tak plytkim podejsciu do sprawy jak wlaczenie w to mediow bo oni zawsze za mocno mecza kazda sesancje......koncze temat...
Co H dostal?????super ze daje sie inhalowac...
Anaconda zyjesz??????????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dplanuje we wtorek.....
Elza ale Wam fajnie:cool:
Madzienka jak po imprezce....
Mandziula mniam brzmi smakowicie czekamy na relacje smokowa i fotorelacja.....
Aluska super ze jestes zadowolona z pracy a na studia wrocilas?????Kto pilnuje dziewczynki???????
Antuanet o matko imieniny w restauracji fajna masz ta tesciowke:-)
Madziarka dobrzez e masz juz M w domu......nie dziwie sie ze dzieciaki stesknione....
Misia fajny zakupkowy dzionek za Wami.....
Mariolcia Antuanet Talia zdrowka dla dzieciakow....
Iwona aleTy jestes zorganizowana kobitka:-)i co byliscie w FikuMiku??????
Karlita o kt ci Gabi chodzi spac??????:-p
Talia gratuluje dla Z zdanego egzaminu....
Anetko pokasz sie z brzuszkiem:-);-)grzejecie sie przy 15st???:-D:-D:-D:-D
Karlita Atali a ja poki co jestem mega szczesliwa jak zasypia B po 19 jest juz marudny wiec dostaje bbutle kaszy calus i odkladam go do lozeczka i wlaczam kolysanki (polecam: http://www.empik.com/kolysanki-z-miloscia-various-artists,p1045024657,muzyka-p) lekko podglosnione tak aby tlumily jakies nagle odglosy z poza pokoju...i nie ukrywam ze mam nadzieje ze tak to juz zostanie(nadzieja matka glupich:-D)

Jestem przekonana ze Madzia nie zginela w okolicznosci jaka podala matka.......Światelko dla Aniolka
[*]

Ja caly dzionek przesiedzialam w domku najpierw robilam nalesniczki z bita smietana pozniej krotki sen i jak codzienne wieczoerne rytualy o 20 dzieciaki juz spaly.....
Na jutro dla P przygotowalam miesko na mielone do upieczenia bo to on jutro rzadzi w kuchni......:-)
B wcina papki juz po calym sloiczku a M mi sie przy tym "uwstecznia"......hce pic kasze B z butelki jest dserki juz nawet powrocil do kapania sie w wanience:sorry::sorry::sorry:dobrze ze pieluch nie chce nosic:-D:-D

Mialam dzisiaj jechac do rodzicow bo sie troche przyvbilam ze z babcia jakos nie jest lepiej ale planuje wyjazd we wtorek wiec mam nadzieje ze sie nic nie wydarzy bo bym sobie nie darowala......:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
witam porannie

niedziela a ja spac nie mogę:baffled::baffled:, no ale przynajmniej w nocy spałąm bo Kola się nie budził:tak::tak:

madzienka super że impreza udana, a co do prezentów to ja też zawsze sprawdzam czego rodzicóm brakuje i co b im się przydało:tak::tak:

maltanka super że inhalacje jakoś się udają:tak::tak: a jak H po urodzinach???? goście dopisali???

marzenka mam nadzieję ze wszystko bedzie ok:tak::tak:

karlita ale obiadek wyczarowałas:tak::tak: u nas prym wiedzie bigosik:-D:-D:-D

misia super że zakupy udane:tak::tak:

my wczoraj oglądalismy polskie filmy:baffled::baffled: oj jakis taki niedosty czuję, "Bitwa Warszawska" jak dla mnie to na lekcję historii nawet się nie nada b nie wiedomo o co tam chodzi, "sala samobójców" troche mnie zaskoczyła, n ale dało się gladać, ale przy okazji pomalowam moje "wiklinowe koszyki", pokaże je wam jak zrobię zdjęcia:tak::tak:

Witam się niedzielnie
maltanka Wszystkiego Najlepszego dla Hubercika z okazji wczorajszych Urodzin! Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości,Moc najpiękniejszych wrażeń , I spełnienia wszystkich marzeń.

madzienka super że imprezka udana:-) Tyle że dzisiaj musisz po auto jechać...
madziara78 fajnie że już masz mężula w domu:tak::tak::tak:
maltanka super wymyśliłaś z tym kosmosem:tak:
karlita super obiadek mieliście, ja wczoraj miałam wolne od gotowania:-) A na dzisiaj dostaliśmy wałówkę...
aluśka super że zadowolona jesteś z pracy, najgorsze te dojazdy...
misia2010 fajną zakupową sobotę miałaś:-)
sunday gdzie zaginęłaś?
sienio współczuję pracy w sobotę.:baffled:
anaconda27 a Wy w domku?Trzyma się Maja jakoś na feriach u babci?
U nas chorowania ciąg dalszy, jak nie Kuba to mała coś zaczyna pokasływać:baffled: Normalnie nawet izolacja ich osobno nie pomaga:nerd: Wczoraj na imieniny wyskoczyłam na 2 godzinki żeby teściowa krzywo nie patrzyła:cool:, dzieciarnia została z moją siostrą i jej narzeczonym. Spisali się na medal, dzieciaki nie dokuczały. :-) Dzisiaj już od 6 Wiki dokazuje więc i ja nie śpię:-) Dobrze że Kubulec jeszcze śpi to mam chwilę na neta.Miłej niedzieli.:-)

wczoraj moje dziecko poszło spać przed 19.... tak wogóle to nie wiem kiedy usnał, nie budziłam go już tak więc miał dzień brudasa no i nie jadł kolacji.... dzisiaj rano po 7 wstał i od razu "ja chce mleko".... no i dostało butle tak jak zawsze.... mineła chwila i jak nie chluśnie fontanną....i nie wiem czy to jakiś wirus czy to po prostu z zachłanności...niby mu już nie jest, żadnych innych objawów....

madzienka dobrze że imprezka udana....
marz21 ja tez tak myslę....sprawa jest bardziej zagmatwana

[*] dla malutkiego aniołka.....

madziula nowy zdjęcie na profilu....super

udanej niedzieli.... my dzisiaj jedziemy do teściów... a potem pakowania część 2 (strasznie tego nie lubię)

Witam
antuanet mam nadzieje, ze szybko dzieciaczkom przejdzie:tak: jeszcze raz duuzo zdrówka!!!
mandziuje śliczne zdjęcie:tak: jak smakuje tort?
marzenka kurcze taki maluch sa Ci zasypia? jestes wielka:tak:
anaconda i jak mija weekend?

Miłej niedzieli:tak:

Witajcie

Ja na chwilkę, bo muszę pilnować rosołku, dzisiaj teście mają nas odwiedzić i już jadą
:sorry2:

anaconda helo gdzie jesteś?

talia
jak Gabi dzisiaj?

mandziula super ja uwielbiam śmietanowo-jagodowe torty, H zażyczył sobie teraz śmietanowo-truskawkowy:tak: ps. urodzin nie robiliśmy tylko dziadkowie przyjechali

misia super, że udało się wam wyskoczyć na zakupy

madzienka super, że imprezka się udała

antuanet zdrówka

reklama
Cześć

W nocy znowu pobudka kaszlowa, Gabi wylądowała u nas w łóżku bo strasznie mi jej żal że sama w tym pokoju śpi, ale z nia to żadne spanie.:dry:
Nie ma temp ale kaszel trochę jest no i Meeeeega katar. Odciągamy ciagle a i tak zatkana non stop.

Nasivin ta lekarka kazała jej dawać, a moze Wy znacie coś lepszego?? Euphorbium ponoć nie na tym etapie:confused:

Apetyt ma kiepski, ale chociaż zupkę zjada, gorzej z drugim i mlekiem oczywiście jak w gazecie jest zdjęcie Bebilonu pokazuje że ona to mleczko chce:szok: a dostaje przecież kozie. jeszcze do wtroeku mam nadzieję że będzie mozna z nia pojechać:no: że się troszke jej stan poprawi.

We wtorek prost z Lublina miałyśmy jechać do rodziców, bo Z mam mały remoncik robić z racji urlopu i nie przesunie tego, wszystko się nie tak układa z tym chorowaniem:wściekła/y::wściekła/y:

Maltanka super że torcik dobry a dziś obiadek też na pewno będzie smakował no i kawalek tortu zostawiłaś dla drugich dziadków?

Madziara a ile nie było twojego męża?

Marz super ze Twój Bartuś tak ładnie zasypia!!!! GRTULUJE!

Antuanet ale pech ze nawet Wiki pokasłuje, może Twój pokarm jej pomoze i nie rozwinie się nic groźnego, zdrwóka dla pociech!!!!!

Mandziula super pomysł z tym próbnym tortem, ja jeszcze bigosu nie dawałam Gabrysi:sorry2:

misia super że zakupy udane!!!
Madzienka toast za rodziców trzeba było wypić!
Elza i jak jednorazowe to było?

Do góry