reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam niedzielnie...ja już po shoppingu i kawce w super towarzystwie...dzięki dziewczyny na Was to zawsze można liczyć:tak::tak:;-)
my juz po obiadku u mamy...grzejemy się w domku....i szykujemy na tydzień pracy....

Antuanet nie trzeba było...tatko mi autko podstawił pod domek....
trzymam kciuki że Wiki nie rozchorowała się...
teściówka na pewno krzywo na Ciebie nie patrzyła nigdy...przecież to kochana kobieta....:-p;-)
P dał radę???

Mandziulka super awatarek....dojechałas do domu???autko ruszyło???

Marzenka i jak obiadek udał się??
a z usypianiem Bartusia to rewelacja!!!!

Talia a może na kaszel spróbuj baniek albo specyfiku czarodziejki Antuanet -smalcu z polopiryną...
zdróweczka dla Was....

Maltanka masz fotki tortu, pochwal się:tak::tak:
a nie wiesz co z Sunday...dlaczego do nas nie zagląda???

Madziarka jak obiadek u teściówki???

Elza oby to było zachłysnięcie a nie choroba, bo urlop przed Wami...
udanego pakowania i super odpoczynku!!!!

miłego popołudnia

reklama
witam
widze ze naklepałyscie przez weeend ze ho ho:szok:
ja w pt juz o 21.30 spalam w łóżeczku z Maciusiem zmogło mnie pod koniec tygodnia
a dzis mała imprezka zaległy imieninowy obiad bo my tak wrodzinnie obchodzimy nastepna imprezka 28 lutego siostry urodziny
zrobiłam rosołek, udka oieczone 3 sałatki no i przed chwilka poszli goscie a mie czeka sterta mycia ale powoli damy rade
co do Madzi jestem w szoku w pt z kolezanka sledzilismy cały czas gazeta.pl i wlasnie twierdzilismy ze to kwestia godzin badz dni ale mialam nadzieje ze moze mala zyje, ze moze matka ja sprzedała szkoda dziecka, i zastanawialismy sie jak jej dziecko wypadło z kocyka mialo juz 6 miesiecy, moze by zyło gdyby wezwała pogotowie, smutne i szokujące:-(
madziarka super za maz wrocil, a wziewki moze macie z Ventolu??
mirosia kupuj robot z misa praktyczny i wygodny
atali udanego pobytu i szczesliwej podrózy
mandziula fajne zdjatko w avatarku
maltnaka sto lat dla Hubercika, zadowolony z prezentów??
sienio sto lat dla Julki
anaconda Maja u babci??
antuanet zdrówka dla Kubusia

Hej, my już w domku po intensywnym weekendzie. Wczoraj cały dzień spędziliśmy w lesie, a Michałem zajęła się moja mama. Troszkę przemarzłam, ale jak rozpaliliśmy ognisko to już zrobiło się cieplej i nawet zjedliśmy kiełbaski pieczone:tak:, mniam dawno już nie jadłam takich, bo zawsze to było grillowane.

Maltanka spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Hubercika:-)

Sienio i dla Julii moc życzeń z okazji 4 urodzin
Elza
o kurcze i jak czuje się Czarek??? Udanego wyjazdu:tak:

Mandziula widzę nowy avatarek-super:-)

Madziara super że M wrócił:-)

Talia zdróweczka dla Gabi podsyłam:tak:

Antuanet fajnie że impreza u teściowej udana:tak:

Anaconda i jak tam u Was weekend miną?? Łóżkowo??:blink::-)

Madzienka
super że Julia zdrowa i że impreza u rodziców była udana

dziewczyny, dziękuję za super towarzystwo i super kawkę, trzeba mi tego było, P się smiał, że dużo kawy musiałyśmy wypić:-D:-D

madzienka aukto odpaliło i o dziwo ładnie jechało wiec jeszcze na szybkie zakupy do biedronki zajechałam, ciekawe jak bedzie jutro:dry::dry:

justyna ale ż ja dawno na ognisku nie byłam.... super mieliście dzień:tak::tak:

gon1a nie zazdroszcze zmywania, super że obiadek się udał:tak::tak:

co do tortu to wyszedł nawet fajny:tak::tak: zrobiłam nawet zdjecia, ale wkleję jak Kolę uspie bo go zabardzo aparat interesuję, pomyśle jeszcze nad jakąs dekoracją i bezie super torcik na urodznki:tak::tak::tak:

leceszykowac bąbelkowa kąpiel;-);-);-)

Załączniki

• torcik 001.jpg
    torcik 001.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 27
  • torcik 002.jpg
    torcik 002.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 30
  • torcik 003.jpg
    torcik 003.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja tak na szybko.... super że kawka udana... ale nie było innej opcji w takim towarzystwie.... następnym razem muszę się dołączyć, choćbym miała stanąć na głowie....my już spakowani.... rano pobudka i w drogę.... trzymajcie kciuki...
zabieram laptopa bo większość kwater oferuje internet więc wieczorkami może do was zajrzę....
dziewczyny a co się dzieje z sunday????? macie jakieś informacje????

Witajcie wieczorkiem

Podczytywałam Was dzisiaj ale nie miałam czasu pisać, bo ciągle coś do roboty miałam, a to gości i tak zeszło, że teraz dopiero jestem :)

Iza dzięki za pomysł na cannelloni:-) zrobiłam dzisiaj, w zasadzie pierwszy raz ale wyszły wyśmienite, do tego rosołek niedzielny no i ciacho też robiłam, na deser:tak:

Marz wybraliśmy się wczoraj do Fiku Miku, ale z racji że Cypek był dopiero pierwszy raz, to nie za bardzo był ze wszystkim oswojony i też nie bardzo chciał się bawić, więc po 10min wyszliśmy, a Pani na tyle miła że nawet nie kazała płacić a jeszcze dała Cypkowi lizaka i balona:-) farciarz mały, każdego na oczy weźmie:-)

elza co z Czarkiem?? może tak po prostu z przejedzenia mu się "ulało" więcej, żeby nie nazwać bardziej dosadnie. Udanego urlopu;-)

Dziewczyny kto był na kawce ?? Fajnie, że spotkanie Wam się udało:tak:

Karlita widzę, że do kupna nawilżacza zabierasz aię tak samo jak ja:-D

Aleee miałam intensywny weekend a jutro już do pracy trzeba.
Dostałam ostatnio voucher na HBO GO i raz obejrzałam film, a teraz w weekend jakiś maraton chcieliśmy sobie obejrzeć i nie działa, a dwa tygodnie powinien być aktywny:dry: I tak oto muszę się zaspokoić repertuarem w tv:tak:
Miłego wieczoru, ściskam ;-)

Witam się:tak:
położyłam się wczoraj z bólem głowy, o 3.30 wstałam po procha i z bólem wstałam, więc niedziela nie bardzo udana:no:
anacondy nie widać:-pfiu fiu się dzieje:-p
Karlita Atali a ja poki co jestem mega szczesliwa jak zasypia B po 19 jest juz marudny wiec dostaje bbutle kaszy calus i odkladam go do lozeczka i wlaczam kolysanki (polecam: Kołysanki z miłością - Various Artists za 18,99 zł | empik.com) lekko podglosnione tak aby tlumily jakies nagle odglosy z poza pokoju...i nie ukrywam ze mam nadzieje ze tak to juz zostanie(nadzieja matka glupich:-D)
Mialam dzisiaj jechac do rodzicow bo sie troche przyvbilam ze z babcia jakos nie jest lepiej ale planuje wyjazd we wtorek wiec mam nadzieje ze sie nic nie wydarzy bo bym sobie nie darowala......:zawstydzona/y:
jesteś wielka z tym usypianiem:tak:
trzymam kciuki,by babci się polepszyło:tak:
U nas chorowania ciąg dalszy, jak nie Kuba to mała coś zaczyna pokasływać:baffled: Normalnie nawet izolacja ich osobno nie pomaga:nerd: Wczoraj na imieniny wyskoczyłam na 2 godzinki żeby teściowa krzywo nie patrzyła:cool:, dzieciarnia została z moją siostrą i jej narzeczonym. Spisali się na medal, dzieciaki nie dokuczały. :-) Dzisiaj już od 6 Wiki dokazuje więc i ja nie śpię:-) Dobrze że Kubulec jeszcze śpi to mam chwilę na neta.Miłej niedzieli.:-)
ojej,zdrówka dla Was:tak:oby choroby poszły precz:tak:
wczoraj moje dziecko poszło spać przed 19.... tak wogóle to nie wiem kiedy usnał, nie budziłam go już tak więc miał dzień brudasa no i nie jadł kolacji.... dzisiaj rano po 7 wstał i od razu "ja chce mleko".... no i dostało butle tak jak zawsze.... mineła chwila i jak nie chluśnie fontanną....i nie wiem czy to jakiś wirus czy to po prostu z zachłanności...niby mu już nie jest, żadnych innych objawów....
udanego wyjazdu:tak:no i oby wymioty się nie powtórzyły:tak:
W nocy znowu pobudka kaszlowa, Gabi wylądowała u nas w łóżku bo strasznie mi jej żal że sama w tym pokoju śpi, ale z nia to żadne spanie.:dry:
Nie ma temp ale kaszel trochę jest no i Meeeeega katar. Odciągamy ciagle a i tak zatkana non stop.

Nasivin ta lekarka kazała jej dawać, a moze Wy znacie coś lepszego?? Euphorbium ponoć nie na tym etapie:confused:

Apetyt ma kiepski, ale chociaż zupkę zjada, gorzej z drugim i mlekiem oczywiście jak w gazecie jest zdjęcie Bebilonu pokazuje że ona to mleczko chce:szok: a dostaje przecież kozie. jeszcze do wtroeku mam nadzieję że będzie mozna z nia pojechać:no: że się troszke jej stan poprawi.
zdróweczka dla Gabi:tak:

Hej, my już w domku po intensywnym weekendzie. Wczoraj cały dzień spędziliśmy w lesie, a Michałem zajęła się moja mama. Troszkę przemarzłam, ale jak rozpaliliśmy ognisko to już zrobiło się cieplej i nawet zjedliśmy kiełbaski pieczone:tak:, mniam dawno już nie jadłam takich, bo zawsze to było grillowane.
oj,to nieźle zmarzłaś:szok:kiełbaski pieczone mniam:tak:
co do tortu to wyszedł nawet fajny:tak::tak: zrobiłam nawet zdjecia, ale wkleję jak Kolę uspie bo go zabardzo aparat interesuję, pomyśle jeszcze nad jakąs dekoracją i bezie super torcik na urodznki:tak::tak::tak:
madziula nowy zdjęcie na profilu....super:tak:
tort też extra:tak:dekoracja i tort urodzinowy prima sort:tak:
Wczoraj Olek dostał kataru i w południe dostał gorączki, zbiłam Nurofenem i wieczorem już miał 39 stopni. Daję mu od wczoraj Oscilococcinum i dzisiaj katar (odpukać) mniejszy i już nie gorączkuje. Za to ja wczoraj zaczęłam coś kichać i dzisiaj znowu mnie boli gardło tak jak wcześniej miałam, drapie, piecze i jakbym miała krosty na nim:-( mam już dosyć co to jest, w poniedziałek wzięłam ostatni antybiotyk, tydzień nie minął i od nowa to samo. MAM DOŚĆ!!!!!:no::wściekła/y::crazy::angry: co to za cholerstwo mnie trzyma!! przecież nie mogą ciągle jechac na antybiotykach. JUtro pewnie nic się nie zmieni i będę musiała iść do lekarza, niech mi wkońcu zdiagnozują co to mam, nie wierzę że się zaraziłam od Olka, zresztą kto kogo teraz zaraził, to nie wiadomo czy ja jego czy on mnie. Siedzimy w domu, wszyscy zdrowi, nikt do nas nawet lekko zakatarzony nie przyszedł i znowu jakaś choroba:wściekła/y: Ł też coś zaczął pociągać nosem i jest jakiś niepewny...

:-(zdrówka dla Ciebie i Olka:tak:oby szybko poszło sobie i bez antybiotyku:tak:

http://img390.imageshack.us/img390/1741/pozwoleniepr8.jpg :-D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pVGyxEn-rF4#

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,
wybaczcie ale nie chce mi się dziś pisać, jakiś spadek energii mam.
Ale nadrabiam:
maltanka życzonka dla Hubercika!!!!
sienio życzonka dla Julci!!!

Wpadam głównie zapytać czy któraś jutro na ZUMBE nie miałaby ochoty, ja idę :-) (20:30 Strefa)

ja tylko na sekundkę :-)

super ze kawka udana :-) mozę następnym razem i nam sie uda dołączyć :-) a jak promocje w Plazie ???

misia rewelacyjne to zezwolenie musze takie wydrukować - tylko zeby E nie znalazł odpowiednika dla kobiet :E

Iza miłej zumby ja jutro odpadam :-(

mirosia zdrówka dla Was!!!

elza kciuki zaciśnięte

mandziula tort wygląda apetycznie mniam :-)

Justyna zazdroszczę ogniska kiełbasek :-)

to kiedy takie spotkanie BB z ogniskiem ??? cooooo ?? :p

no dobra lece spać jestem strasznie padnięta ostatnio nie moge się wyspac .... nie wiem dlaczego bo norb ostatnio TFU TFU sypia lepiej :-)

reklama
Dzień dobry....

wstawać spioszki....my juz od rana na nóźkach...

Mandziula
ale tort mniam mniam

Mirosia zdróweczka...

Karlita promocje....na co???juz stroje kapielowe sa w sprzedazy....

Justyna co Ty robiłas w mróz w lesie...ale takiego ogniska zazdroszcze...

Anaconda wstawaj śpiochu!!!

Misia jak ból głowy??

Maltanka Hubert poszedł do przedszkola??

Aluska buziaczek imieninowy dla Amandzi!!!!

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry