reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

masakra jaki ziąb na dworze...nawet przy tych -25 w czwartek dało się na dworze funkcjonować a dzisiaj nie da rady....:no:więc witajcie z moim dużym kubaskiem herbatki z soczkiem malinowym:tak:

Iza gratulacje dla Pawełka i buziaczek z okazji dzisiejszych 7 miesiączków...

Anaconda i jak miał mąż co zjeść??;-)

Karlita pyszności na kolację szykujesz...

Madziarka wszystko ok, pani doktor sama nie wiedziała czego się jeszcze przyczepić żey Julci pomóc...dostałyśmy maść tak na wszelki W i mamy smarować:tak:
co ugotowałaś??

Mirosia zdróweczka dla Ciebie....

Talia a jak ma się Gabi??

Sunday no nareszcie pojawiłas sie...
a wiecie że tą Weronikę zna mój P bo to żona jego kolegi:-D

reklama
Witajcie

Ja w pracy dzisiaj po południu, ale jak szłam to nawet nie było tak bardzo zimno. W zasadzie z Cypkiem na spacerze chyba ze 3dni nie byłam(nie wiem czy to dobrze), jak wyszłam przy takim mrozie -10-12st to po chwili uciekał do domu bo chyba za zimno mu było..

Iza brawa dla Pawełka za uparcie w siadaniu ;-)

Karlita smaczną kolację dzisiaj szykujesz <mniam>

Sunday witaj po przerwie, w koncu jestes:tak: Zdrówka dla Maksia, oby szybko minęła gorączka.

Madzienka narobiłaś mi smaka herbatką, zaraz i ja pójdę na kubasek herbatki :-)

Aluśka wszystkiego najlepszego dla Amandzi :tak:

Sunday podsyłam zdróweczka dla Maksia:tak:,

Anaconda
a co to za sos który robisz??

Maltanka gdzie jesteś???
Madziara ojej współczuję bólu głowy:-(

My dzisiaj pooglądaliśmy bajeczki o dinozaurach (ostatnio ulubione bajki Michałka), poczytaliśmy wierszyki i chyba jeszcze coś narysujemy, bo widzę ze jak Michał nudzi się to mu diabeł za skórę zagląda:laugh2:

Witajcie
Jabyscie w czwartek sie wybierały na te zumbe to chetnie dołącze o ile Małzon mnie zawiezie:sorry: a te Weronikę tez znam i niezły był z niej kiedys herbatnik:-p ale zajęcia prowadzi rewelacyjnie:tak:
aluśka wszystkiego naj dla Amandzi:tak:

Kurcze chyba mi laptop umiera:confused2: ale ma juz z 5 lat to chyba nic dziwnego:sorry: wazne, ze internet działa:-)
sunday zdrowka dla Maksia! mam nadzieje, ze znajdziesz sposób, zeby polubil inhalator

Ostatnia edycja:
hej hej, no w koncu tu dotarlam, weekend ninal w szlonym tempie, generalnie w gosciach bylismy w sobote i niedziele, dzieciaki juz prawie zdrowe. ufff ja dzis poszlama dwie lekcje i powiem szczerze ze sie zrelaksowalam przy tymi odpoczelam od dzieci, tego mi brakowalo
anaconda serio fajnie ci, ze mala u babci, u nas jedna babcia mieszka na gorze-nad nami a druga w lublinie ale niechetna zeby kiedykowliek wziasc wnusie do siebie:cool:coz poradzic
zazdroszcze wam tej zumby, mi sie marzy aerobik echhh
sienio herbatik hheehe a co to znaczy??? hahha doczytalam ze nie na forum ale w zyciu nie slyszalamtakiego okreslenia heheh

witam i ja

sunday zdrówka dla Maksia podsyłam:tak::tak:

karlita u nas tez zapiekankowa kolacja była:tak::tak:

iza gratulacje dla Pawełka:tak::tak: to wam niespodziankę zrobił:tak::tak:

kurcze ja się do tej pory cieszyłam że Kola zdrowy a tu w nocy dostał gorączki, co prawda po syropku spadąłi spał spokojnie, ale cały dzień mu się utrzymywała, gania przy tym jak nakręcony i żadnej choroby po nim nie widać, zobaczymy jak minie noc i jakby co t jutro zadzwonie do lekarza:confused2::confused2:

z dobrych wiadomosci to tylko tylę że moja lanosina nie odmówiła posuszeństwa:-D:-D:-D

zmykam do jakiejś roboty, miłego wieczoru życzę

reklama
Witajcie

Ja tylko na chwilę, Huberta mam w domu, więc się bawimy to i czasu brak na pisanie. Jak śpi to podczytuje książki i jakoś leci.

anaconda
i jak J miał coś do jedzenia:-p

karlita ja też chcę jeszcze w tym roku lepić bałwana mi tam pogoda nie przeszkadza taka:-p

atali o akwarium świetny pomysł

mirosia ojej zdrówka

justynka ognisko fajna sprawa my na Sylwka robiliśmy ognisko w nocy:tak: pycha kiełbaski były

madziara u nas ok, dzięki, inhalujemy się teraz Berodualem:tak:

sunday zdrówka dla Maksia, Hubert się dzisiaj pytał kiedy Maksio przyjdzie do niego:tak: dokładnie brzmiało to tak: "kiedy mój kumpel Maksio przyjdzie":-D

Do góry