reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta najwazniejsze ze nic wam sie nie stalo...
u nas nic sie dzis nie dzialo ze nawed nie mam o czym pisac:-), a nagana mi sie nalezy na 100%:-)
Anet ja pl;acilam za ta mate 179zl byla taka aukcja na allegro.
Zaliczylam dzis z Ayka spacerek do apteki i spowrotem, szukalysmy mleka Enfamil Prenium 1 bo Ayka juz dawno sie zbuntowala i Bebilonu Pepti do ust nie bierze..Zastanawialam sie aby wprowadzic jej Insomil ale jest to mleko sojowe i boje sie aby nie dostala uczulenia na soje..
Aluska gdzie dokladnie mieszkasz na Kalinie bo ja na niepodleglosci,jak moze gdzies nie daleko odemnie to kiedys bysmy sie na spacer wybraly..

Pozdrawiam

reklama
Witam
Czy widzicie że za oknem znowu pada:-:)-:)-:)-(
U Mai w przedszkolu dzisiaj jest bal andrzejkowy, ciekawe jakie będą wrażenia:tak::tak::tak:
Ostatnio ma problemy z porannym wstawaniem (ja zresztą też:crazy::crazy::cool::cool:), chyba zacznę ją po dobranocce kłaść spać
Marta całe szczęście że ten wypadek tylko tak się skończył i że to z winy tamtego

Hej,łeb mi nagina i to zdrowo,był rzeczoznawca z HDI ale i tak trzeba na warsztat i kanał jechać,bo od spodu chyba kolektor się uszkodził i ledwo co mi autko ciągnie i z obrotów spada:wściekła/y::wściekła/y:.
Jeszcze na zajęcia do przedszkola:crazy:.

reklama
Heloł girls.
U nas nic ciekawego. Zalatani jak zawsze.
Pokażę Wam coś pięknego, dziewczyna z ukraińskiego "mam talent" maluje obrazy piaskiem. Niesamowite, zresztą zobaczcie same:

[video=youtube;8yYcEX5O5a4]http://www.youtube.com/watch?v=8yYcEX5O5a4&feature=related[/video]

Marta pogratuluj syniowi. W szoku jestem jak te dzieci szybko rosną. Tobie stłuczki współczuję. Miałabym dziś podobnie bo jakaś gówniara wylazła mi na drogę, gdybym przyhamowała byłoby to co u Ciebie, na szczęście miałam troszkę miejsca na manewr wyminęłam ją i pojechałam dalej.

Kurczę dziewczyny wiecie, że jeszcze został tylko miesiąc do świąt
już się nie mogę doczekać. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio ma problemy z porannym wstawaniem (ja zresztą też:crazy::crazy::cool::cool:), chyba zacznę ją po dobranocce kłaść spać
anaconda to mnie pocieszyłaś. Myślałam, że tylko ja tak mam, że ciągle wstaję za późno i wszędzie z jęzorem na brodzie żeby zdążyć.

Do góry