reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam.
Obiecuje ze bede czesciej pisac:)
Bylysmy z Ayka dzis na spacerze...Odpukac jak narazie nie chorujemy.W piatek idziemy do kardiologa na kontrole mam nadzieje ze dostaniemy dobre wiesci...
Ja dla Ayki na mikolaja zamowilam taka mate edukacyjna
CHICCO 71516 ZESTAW GIMNASTYCZNY 4w1 BABY TRAINER (814152509) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna ta mata,mojej Karolince by sie taka przydala...ale ciut droga,jak dla mnie:sorry:

Bylam na kontroli u pediatry z Gosia,no i ma antybiotyk,niby nie oskrzela jeszcze,ale brzydko kaszle juz 2 tydzien,ma zalecone tez bańki do postawienia,ale czy ona pozniej ulezy-sama nie wiem , czy jej stawiac:sorry:

reklama
anet ja bym postawiła I tak mała w domu siedzi ubierzesz ją trochę cieplej a szybciej wyciągnie niż antybiotyk
A Kuba już prawie zdrowy obyło się bez antybiotyku Za to ja jeszcze ze dwa dni pokaszlę i zobaczę swoje płuca na zewnatrz:confused2:

anet ja bym postawiła I tak mała w domu siedzi ubierzesz ją trochę cieplej a szybciej wyciągnie niż antybiotyk
A Kuba już prawie zdrowy obyło się bez antybiotyku Za to ja jeszcze ze dwa dni pokaszlę i zobaczę swoje płuca na zewnatrz:confused2:
anihira,tak tez i chyba zrobie...ze jej postawie....
a tobie zdrowka zycze:tak:

Bańki to mnie samej by się też przydały tylko jak ja potem bym na tyłku usiedziała:szok::szok::szok:
U nas w przychodni masakra, ludzie ponoć od godz.6 stoją żeby się zarejestrować, a ja głupia poszłam o godz.11 i myślałam że mnie przyjmą:sorry::sorry::sorry:
Jutro spróbuję raz jeszcze, może tym razem będę miała większe szczęście

Witajcie, u nas na razie wszystko ok..Jutro idziemy szczpeic sie na pneumo, bo w piatek przychodnia odwolala nam szczepienie ze zwgledu na duza lice chorych dziec zarejestrowanych...i dobrze pierwszy raz jestem z nich zadowolona:-D:-D:-D

Maltanka
nic nie martw sie pewnie jeszcze te stoliki beda, w tamtym roku przed Mikolajem firma Fisher Price miala nawet hostessy i wiele promocji w Realu...
na allegro najtaniej z przesylka znalazlam za 245zl
FISHER PRICE - Dwujęzyczny Stoliczek (828434140) - Aukcje internetowe Allegro
a widzialas ile ten stolik kosztuje w smyku:szok::szok::szok::szok::szok:369 albo 339zl

Madzienka dzięki za linka. właśnie dostałam gazetkę z reala i napisali, że jeszcze mają być.
a smyk rzeczywiście ceny powalające:szok: niezłe narzuty mają.:eek:

ile płacicie za szczepionki na pneumo.:confused: ja pytałam wczoraj pediatry jak byliśmy na wizycie i czekamy aż mały skończy rok. wtedy bierze się dwie szczepionki, a nie trzy jak w tym momencie. a taka jedna dawka to chyba coś około 200 czy 300 zł?

Witam.
Obiecuje ze bede czesciej pisac:)
Bylysmy z Ayka dzis na spacerze...Odpukac jak narazie nie chorujemy.W piatek idziemy do kardiologa na kontrole mam nadzieje ze dostaniemy dobre wiesci...
Ja dla Ayki na mikolaja zamowilam taka mate edukacyjna
CHICCO 71516 ZESTAW GIMNASTYCZNY 4w1 BABY TRAINER (814152509) - Aukcje internetowe Allegro

fajne to dla takiego malucha.
oj nadulec bo będzie lanie za niepisanie:-):-p

Ja po pracy,mega zmęczona.Reszta ;-);-);-):tak:.

:-):biggrin2::biggrin2:

anet stawiaj małej bańki:tak:
anaconda no to nieźle w tych przychodniach się dzieje:eek::baffled:

a teraz witajcie.

ale mamy ładne słoneczko.
ja myślę co by tu na obiad wykombinować dzisiaj:baffled:
i muszę poprać firanki. a moje dziecko znalazło sobie nową zabawkę, żelazko:eek:

Witam
Fakt słoneczko za oknem ładne ale ten wiatrzysko wcale mi się nie podoba, a ja jeszcze na drugi koniec Lublina muszę jechać żeby wyniki odebrać do dermatologa:crazy::crazy:

Bańki to mnie samej by się też przydały tylko jak ja potem bym na tyłku usiedziała:szok::szok::szok:
U nas w przychodni masakra, ludzie ponoć od godz.6 stoją żeby się zarejestrować, a ja głupia poszłam o godz.11 i myślałam że mnie przyjmą:sorry::sorry::sorry:

A do ktorej przychodni nalezysz???

Madzienka dzięki za linka. właśnie dostałam gazetkę z reala i napisali, że jeszcze mają być.
a smyk rzeczywiście ceny powalające:szok: niezłe narzuty mają.:eek:

ile płacicie za szczepionki na pneumo.:confused: ja pytałam wczoraj pediatry jak byliśmy na wizycie i czekamy aż mały skończy rok. wtedy bierze się dwie szczepionki, a nie trzy jak w tym momencie. a taka jedna dawka to chyba coś około 200 czy 300 zł?

fajne to dla takiego malucha.
oj nadulec bo będzie lanie za niepisanie:-):-p

anaconda no to nieźle w tych przychodniach się dzieje:eek::baffled:

a teraz witajcie.

i muszę poprać firanki. a moje dziecko znalazło sobie nową zabawkę, żelazko:eek:

to super, ze będą te stoliczki w realu...
Maltanka pilnuj tez promocji w tesco, bo z tego co pamietam to oni robia czasami promocje 20% na wszystkie zabawki pod warunkiem ze kupisz w godzinach 22-6, czasami warto pojechac nocą:-D:-D:-D:-D

Za pneumo placimy 240zl za dawke, bo Jula jest juz szczepiona tą nowa szczepionką...wczesniejsza(ta stara)dawka kosztowala 290zl
My szczepilismy sie po 8 miesiacu weic mamy dwie dawki + jedna przypominajaca, wiec jakby nie patrzec 720zl:sorry::sorry::sorry:

To zycze powodzenia,zebys sie zalapala.....:tak:

Banki postawie wieczorem jak maz wroci,zeby wrazie czego ja zagadywal,bo to moje dziecko,to wszystkiego sie boi...:eek:
No wlasnie,sloneczko bylo i to piekne, pol godziny temu skonczylam myc okno,a teraz luną taki deszcz ze hej i to prosto na to moje okno...he,he....:szok:...szlag by to.....:wściekła/y::crazy:

A tak wogole dzien dobry....!!!

reklama
Do góry