sunday_
Fanka BB :)
W tesco od 27 listopada bodajże jest ta promocja na nocne rabaty na zabawki więc jak ktoś się wybiera to niech jedzie [/B]
A duzy to jest tam upust?
Witam wszystkie mamuski!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tesco od 27 listopada bodajże jest ta promocja na nocne rabaty na zabawki więc jak ktoś się wybiera to niech jedzie [/B]
A duzy to jest tam upust?
Witam wszystkie mamuski!:-)
I z Julem jechałam.
Marta współczuję tej kolejne stłuczki:-(Witam cała roztrzęsiona,miałam stłuczkę - dobrze,że nie z mojej winy(bo stary to by mnie zatłukł chyba),gościu mi w zad wjechał,nie wyhamował,bo zatrzymałam się przed przejściem,bo babka starsza z wózkiem i śmieciami mi wlazła a dziadek za nią to nie wiedział czy iść czy frunąć.A to tacy co po śmieciach grzebią i ze skupu wracali,przejście nieoświetlone,oni ledwo widoczni,deszcz padał.U mnie tylko zderzak i błotnik naruszone i zaczep od haka przygięty i rura wydechowa zagięta i teraz takie odgłosy z samochodu jakby po tuningu BMW była.Dzięki Ci Panie za stalowe belki w zderzakach.U gościa maska pogięta, rejestracja połamana - w każdym bądź razie słono go to będzie kosztować.