reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
My juz po szczepiniu, mam nadzieje ze Jula dzisiaj nie bedzie gorączkowała

U nas w przychodni na Kameralnej chyba ni jest aż tak źle....zdroweczka dla Was:tak:

Witam cała roztrzęsiona,miałam stłuczkę:crazy: - dobrze,że nie z mojej winy:huh::huh::huh:(bo stary to by mnie zatłukł chyba:sorry::tak:),gościu mi w zad wjechał:-p,nie wyhamował:no:,bo zatrzymałam się przed przejściem,bo babka starsza z wózkiem i śmieciami mi wlazła :crazy::wściekła/y::wściekła/y:a dziadek za nią to nie wiedział czy iść czy frunąć:sorry::wściekła/y::wściekła/y:.A to tacy co po śmieciach grzebią i ze skupu wracali:tak:,przejście nieoświetlone:no:,oni ledwo widoczni:wściekła/y:,deszcz padał:tak:.U mnie tylko zderzak i błotnik naruszone i zaczep od haka przygięty i rura wydechowa zagięta i teraz takie odgłosy z samochodu jakby po tuningu BMW była:tak::cool2:.Dzięki Ci Panie za stalowe belki w zderzakach:tak::tak::tak:.U gościa maska pogięta, rejestracja połamana - w każdym bądź razie słono go to będzie kosztować:sorry::tak:.

Oj Marta,no nie dobrze...uwazaj na siebie....cale szczescie ze nic ci sie nie stalo:tak:;-)
Ja zmykam zaraz na film na jedynce,wiec dobrej nocki wam zycze kochane....:happy:

Ojjj Marta współczuje, dobrze, że wam się nic nie stało.

Hubert mi już śpi a ja czekam na "MjM"
Jutro M na wolne i jadę poskładać papiery do rodzinnego.

Kurczę dziewczyny wiecie, że jeszcze został tylko miesiąc do świąt

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry:tak:

Wiem że strasznie zaniedbuje pisanie ale jakoś po 8godzinach gapienia sie w monitor nie mam potem weny usiąść w domu do kompa a do tego Amanda nie może się mną naciesyć;-)
Witam cała roztrzęsiona,miałam stłuczkę:crazy: - dobrze,że nie z mojej winy:huh::huh::huh:(bo stary to by mnie zatłukł chyba:sorry::tak:),gościu mi w zad wjechał:-p,nie wyhamował:no:,bo zatrzymałam się przed przejściem,bo babka starsza z wózkiem i śmieciami mi wlazła :crazy::wściekła/y::wściekła/y:a dziadek za nią to nie wiedział czy iść czy frunąć:sorry::wściekła/y::wściekła/y:.A to tacy co po śmieciach grzebią i ze skupu wracali:tak:,przejście nieoświetlone:no:,oni ledwo widoczni:wściekła/y:,deszcz padał:tak:.U mnie tylko zderzak i błotnik naruszone i zaczep od haka przygięty i rura wydechowa zagięta i teraz takie odgłosy z samochodu jakby po tuningu BMW była:tak::cool2:.Dzięki Ci Panie za stalowe belki w zderzakach:tak::tak::tak:.U gościa maska pogięta, rejestracja połamana - w każdym bądź razie słono go to będzie kosztować:sorry::tak:.
Marta współczuję tej kolejne stłuczki:-(
Dobrze że Tobie i Julkowi nic się nie stało:happy::happy:
Maltanka oby Cię jutro kolejki ominęły:tak::tak:
Madzienka jak się ma Julcia?:sorry: mam nadzieję że żadne efekty uboczno poszczepienne nie wystąpiły:tak::tak::tak:
Anaconda zdróweczka życzę:tak::tak::tak:

Do góry