reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam
Nie odzywałam się bo była u mnie siostra i na kompa zabrakło czasu:sorry::eek::confused2: Ale już w czwartek wylatuje z Polski więc to był ostatni moment na porządne wygadanie się:tak::tak::tak:
Co u nas? Od środy chorujemy a mnie to chyba jakaś grypa dopadła bo wcale mi przejść nie chce, chyba dzisiaj do lekarza się zgłoszę bo czuję się nadal fatalnie:-:)-(
nie będę kłamać ze poczytam co napisałyście bo za dużo tego a zresztą ból głowy nie pozwala mi na dłuższe siedzenie przed kompem.
Pozdrawiam:-):-)

U mnie tez jak Gosia zaczynala chodzic to mala choinka byla i jeszcze lawa zastawiona...a ja i tak korcilo w tamta strone...he,he....

u nas też może być problem z choinką w tym roku. Hubert wejdzie wszędzie. trzeba będzie pomyśleć jak by tu pozastawiać:tak:

Witajcie! U mnie niby lepiej niby nie, tzn mam osłabienie 35.5. A najgorsze ze moje dziecko zaczelo kaszlec i kichac.:-(

Dziewczyny jakie pieczywo dajecie swoim dzieciakom??? Co myślice o razowym??!!!

zdrówka dla ciebie i Maksia.

ja dawałam Hubertowi próbować zwykłe pieczywo, białe.

o Marta dzięki za linka, ja dostałam przepis na chlebek, ale leży bo nie miałam zakwasu, w wolnej chwili wypróbuję, może na święta...

To ja coś na wesoło wrzucę;-):tak:

:-):-):-):-D:-D:-D

to zdjęcie jest rewelacyjne

witam nową mamę.:tak: może coś więcej napiszesz nam o sobie.:tak:

witam się poniedziałkowo.

pogoda beznadziejna, szaro i ciemno.

wczoraj wybraliśmy się na spacer i zaszliśmy do reala, zobaczyć stoliki z fisher pricea dla małego była promocja po 220 zł, nie było już ani jednego:eek::crazy: ale się wkurzyłam, a mówiłam M żeby kupić wcześniej, to powiedział, że na pewno jeszcze będą, no to teraz ma...:crazy:

ja nie wyspana. Hubert od 3.00 budził mi się co 20 minut. O 5.00 był już zupełnie wyspany, dostał butlę i myślałam, że jeszcze uśnie, a ten nie, ani w łóżeczku, ani na rękach, nawet go wzięłam do nas do łóżka już i też nie. Każda próba położenia kończyła się wyciem. Tylko na podłogę i ganiać. Nie wyrabiam już. Jak można nie spać w nocy prawie wcale, w dzień godzinkę i o 5.00 wstać:eek:.

właśnie kończę kawkę, może mnie trochę postawi na nogi.:tak: Zamierzam się dzisiaj wziąć za sprzątanie trochę, ale pewnie skończy się na tym że zaraz uśpię małego i położę się razem z nim. a po południu mamy wizytę u pediatry kontrolną.

aha i od niedzieli odstawiliśmy cyca zupełnie, nawet tego rannego, młody woli mleko z butli:eek:, chyba bardziej się najada:sorry:

Anaconda zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
Witam kochne...ja znow w wekend nie mam,jak zwykle czasu na kompa....a w sobote siostra tez mnie odwiedzila,to sobie pogadalysmy....bo ona teraz daleko mieszka,az w Ostrowcu Swietokrzyskim....:szok:
A wczoraj jak wracala,to jeszcze samochod jej sie zepsol,zaraz za Lublinem i szwagier ja cholawal(dobrze ze mieszka w Lublinie),znalezli jakiegos mechanika.....no i niestety naprawa sporo bedzie kosztowac....:sorry:...a ona wczoraj wrocila na 23 do domu,pozyczonym samochodem(od szwagra)....miala troche przebojów.....od14 jechać do domu :szok:...

A u mnie w domu tez chorobsko,narazie tylko Gosia,kurcze juz od czwartku leki bierze i nic nie przechodzi ten kaszel...a Mucosolvan to juz 2 tydzien jej podaje....dzis po poludniu na kontrol jedziemy,bo tam moze juz oskrzela zaatakowane......:sorry:....na szczescie Karolinka sie trzyma zdrowa,no i oby tak zostalo....
Mialam dzis konczyc myc okna,ale pogoda jakas bura,no i do lekarza na 14,a musze kawalek dojechac,bo do Piask jezdze....
Wstawie tylko zaslony do prania....:happy:

u nas też może być problem z choinką w tym roku. Hubert wejdzie wszędzie. trzeba będzie pomyśleć jak by tu pozastawiać:tak:

witam się poniedziałkowo.

pogoda beznadziejna, szaro i ciemno.

wczoraj wybraliśmy się na spacer i zaszliśmy do reala, zobaczyć stoliki z fisher pricea dla małego była promocja po 220 zł, nie było już ani jednego:eek::crazy: ale się wkurzyłam, a mówiłam M żeby kupić wcześniej, to powiedział, że na pewno jeszcze będą, no to teraz ma...:crazy:

ja nie wyspana. Hubert od 3.00 budził mi się co 20 minut. O 5.00 był już zupełnie wyspany, dostał butlę i myślałam, że jeszcze uśnie, a ten nie, ani w łóżeczku, ani na rękach, nawet go wzięłam do nas do łóżka już i też nie. Każda próba położenia kończyła się wyciem. Tylko na podłogę i ganiać. Nie wyrabiam już. Jak można nie spać w nocy prawie wcale, w dzień godzinkę i o 5.00 wstać:eek:.

właśnie kończę kawkę, może mnie trochę postawi na nogi.:tak: Zamierzam się dzisiaj wziąć za sprzątanie trochę, ale pewnie skończy się na tym że zaraz uśpię małego i położę się razem z nim. a po południu mamy wizytę u pediatry kontrolną.

aha i od niedzieli odstawiliśmy cyca zupełnie, nawet tego rannego, młody woli mleko z butli:eek:, chyba bardziej się najada:sorry:

Anaconda zdrówka życzę
Witajcie, u nas na razie wszystko ok..Jutro idziemy szczpeic sie na pneumo, bo w piatek przychodnia odwolala nam szczepienie ze zwgledu na duza lice chorych dziec zarejestrowanych...i dobrze pierwszy raz jestem z nich zadowolona:-D:-D:-D

Maltanka
nic nie martw sie pewnie jeszcze te stoliki beda, w tamtym roku przed Mikolajem firma Fisher Price miala nawet hostessy i wiele promocji w Realu...
na allegro najtaniej z przesylka znalazlam za 245zl
FISHER PRICE - Dwujęzyczny Stoliczek (828434140) - Aukcje internetowe Allegro
a widzialas ile ten stolik kosztuje w smyku:szok::szok::szok::szok::szok:369 albo 339zl

My kupilismy Julci krzeselko uczydelko i jestem bardzo zadowolona, a mialam tez kupowac stolik:tak::tak::tak::tak:w smyku oczywiscie bylo ponad 100 drozsze:shocked2::shocked2::shocked2:
Jula dostala juz na urodziny bo ja nie moglam doczekac sie zeby jej dac:-D:-D:-D:-D

Zdroweczka dla wszytskich chorowitkow!!!

Witam.
Obiecuje ze bede czesciej pisac:)
Bylysmy z Ayka dzis na spacerze...Odpukac jak narazie nie chorujemy.W piatek idziemy do kardiologa na kontrole mam nadzieje ze dostaniemy dobre wiesci...
Ja dla Ayki na mikolaja zamowilam taka mate edukacyjna
CHICCO 71516 ZESTAW GIMNASTYCZNY 4w1 BABY TRAINER (814152509) - Aukcje internetowe Allegro

Oj chyba będzie nagana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
Witaj ii koniecznie napisz co ukardiologa, my trzymamy kciuki
a mata super, u nas takie zabawki sprawdzaly sie i to bardzo:tak::tak::tak:

reklama
Witam wszystkich!
Ja jakas dzisiaj jestem do niczego-kaszel mam straszny-jakbym się dusiła!:-:)-:)-(
W przedszkolu 8 dzieci w grupie na 25, a i innej grupie czwórka!:szok: Panie też chorują!
Odpukać mojemu dziecku już lepiej!:-)

Do góry