Marta1981
Rodzyneczka
Ja Olka w piżamę pogoniłam,bossssssssssz jak cicho.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez jak Gosia zaczynala chodzic to mala choinka byla i jeszcze lawa zastawiona...a ja i tak korcilo w tamta strone...he,he....
Witajcie! U mnie niby lepiej niby nie, tzn mam osłabienie 35.5. A najgorsze ze moje dziecko zaczelo kaszlec i kichac.:-(
Dziewczyny jakie pieczywo dajecie swoim dzieciakom??? Co myślice o razowym??!!!
W porównaniu z opisem nie jest takie trudne zakwas wyhodować CHLEB NA ZAKWASIE (garsc informacji i porad dla poczatkujacych) - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smaku
to zdjęcie jest rewelacyjne
Witajcie, u nas na razie wszystko ok..Jutro idziemy szczpeic sie na pneumo, bo w piatek przychodnia odwolala nam szczepienie ze zwgledu na duza lice chorych dziec zarejestrowanych...i dobrze pierwszy raz jestem z nich zadowolonau nas też może być problem z choinką w tym roku. Hubert wejdzie wszędzie. trzeba będzie pomyśleć jak by tu pozastawiać
witam się poniedziałkowo.
pogoda beznadziejna, szaro i ciemno.
wczoraj wybraliśmy się na spacer i zaszliśmy do reala, zobaczyć stoliki z fisher pricea dla małego była promocja po 220 zł, nie było już ani jednego ale się wkurzyłam, a mówiłam M żeby kupić wcześniej, to powiedział, że na pewno jeszcze będą, no to teraz ma...
ja nie wyspana. Hubert od 3.00 budził mi się co 20 minut. O 5.00 był już zupełnie wyspany, dostał butlę i myślałam, że jeszcze uśnie, a ten nie, ani w łóżeczku, ani na rękach, nawet go wzięłam do nas do łóżka już i też nie. Każda próba położenia kończyła się wyciem. Tylko na podłogę i ganiać. Nie wyrabiam już. Jak można nie spać w nocy prawie wcale, w dzień godzinkę i o 5.00 wstać.
właśnie kończę kawkę, może mnie trochę postawi na nogi. Zamierzam się dzisiaj wziąć za sprzątanie trochę, ale pewnie skończy się na tym że zaraz uśpię małego i położę się razem z nim. a po południu mamy wizytę u pediatry kontrolną.
aha i od niedzieli odstawiliśmy cyca zupełnie, nawet tego rannego, młody woli mleko z butli, chyba bardziej się najada
Anaconda zdrówka życzę
Witam.
Obiecuje ze bede czesciej pisac
Bylysmy z Ayka dzis na spacerze...Odpukac jak narazie nie chorujemy.W piatek idziemy do kardiologa na kontrole mam nadzieje ze dostaniemy dobre wiesci...
Ja dla Ayki na mikolaja zamowilam taka mate edukacyjna
CHICCO 71516 ZESTAW GIMNASTYCZNY 4w1 BABY TRAINER (814152509) - Aukcje internetowe Allegro