reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam dziewczyny na chwile.
Mi juz przeszla goraczka,ale koszmarny kaszel mam i "masakre" w nosie.
Ale najgorsze to to ze Maksa tez dopadlo, wczoraj temperatura i dzisiejsza noc to koszmar-nie przespana. Ale dzisiaj juz ok-temperatury nie ma i dokazuje jak zwykle.
Tylko najbardziej jest mi przykro z powodu, że moj M nie widzi w tym wszystkim swojej winy-jeszcze jak mu cos o tym wspomne to naskakuje na mnie.:eek:

reklama
Nie ma za co ;-)u nas w przedszkolu to można było zadzwonić,że się nie będzie bo opiekę się bierze i po powrocie wypełniało się kwitek:tak:

Ja wzielam zwolnienie lek na tamtem piatek,ale nie dostarczylam jeszcze.Dzisiaj zadzwoniła do mnie ksiegowa z pracy ze nie moge miec zwolnienia lek bo musze miec przepracowane 30dni a ja jestem od poczatku tego miesiaca,i mi powiedziala zebym nie była stratna na pierwszej wypłacie to zebym wykorzystała opieke na dzieckiem.Spoko dziewczyna. A tak to bym miała prawie 100zl mniej-swieta ida wiec trzeba kasy.

sunday, ja zawsze muszę napisać podanie "proszę o przyznanie mi urlopu z tytułu opieki nad dzieckiem w dniu takim, a takim" i tyle. Moja szkoła żadnych kwitków nie wydaje. :no::no:

A tak wogóle to witam niedzielnie. Miałam dziś wybyczyć się pod kocykiem ale coś się nie zapowoada na to, zaraz musimy wybyć na miasto.
:-(

Witam się niedzielnie:-)
Dziękuję za uznanie dla Kuby Tak naprawde to nie pierwsze kroczki te zaliczyliśmy już 1.11 ale pierwszy taki długi dystans a nie 4-5 kroczków:-D

Daję Kubie taki chlebek jaki mam akurat w domu najczęściej żytni albo bułeczkę

reklama
Anihira - brawo dla Kubusia. Bardzo szybko poszedł. Moi chłopcy dopiero po roku:-)

Sunday - u mnie w biurze też było tak, że dzwoniłam do kadr i zgłaszałam opiekę nad dzieckiem, a jak wracałam do roboty to wypełniałam gotowy druczek. Jeśli chodzi o chleb dla dzieci to znalazłam taki artykuł:

Rozszerzanie diety: Jakie pieczywo dla dziecka? - Rozszerzanie diety- Rodzice.pl

Teściową się nie przejmuj. Szkoda tylko, że Ci nerwy psuje:(

Fogia - dziękuję bardzo:-) Mieliśmy dwa typy: Ignacy i Kosma. Doszliśmy do wniosku, że jak damy Ignaś to tu sobie spokojnie poradzą, bo będzie Iggy.

Marta - ja robię żurek na zakwasie swojej roboty, a chlebek piecze mój małżonek:-))))

Oczywiście miałam napisać jeszcze trochę, ale mnie moi chłopcy obsiedli. Sasha stara się dostać do klawiszy w kompie. I jeszcze się wścieka jak mu nie pozwalam.

Do góry