reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-)
U nas noc koszmarna, Maja co chwila się budziła i wymiotowała, nie wiem czy to jakaś zwykła niestrawność czy jakiś wirus ja dopada i to początek choroby, teraz odsypia a jak wstanie to zobaczymy co dalej i czy iść do lekarza :-:)-( a ja jak w dzień się nie prześpię to chyba padnę :-:)-(
Maltanka ojejku rób wszystko żeby nie iść do szpitala, skonsultuj to jeszcze z innym laryngologiem :tak::tak: no i przykładajcie się do tego dmuchania balonika jak Madziarka pisze :tak::tak:
Iwonka jak nic z ząbkami się nie dzieje to możesz pierwszą wizytę zaliczyć koło 2 roku życia :tak::tak: polecam ci stomatologie dziecięcą na Chodźki - mają super podejście do dzieciaczków :tak:
Justyna pozdrów Emilkę od nas i życz jej szybkiego powrotu do zdrowia, a wy dzisiaj wyjeżdżacie za Lublin?
:confused::confused:
Madzienka jednak zumba się spodobała :tak::tak: tylko patrzeć jak pogubicie na niej po 5kg :-D:-D powodzenia na przedstawieniu :tak::tak::tak:
Marta no co ty, do nas bardzo łatwo się wbić :tak::tak::tak: my chętnie przyjmujemy nowe koleżanki :tak::tak:
Mandziula to fakt teraz tą przebudowaną drogą jechać to szał, my kiedyś do Świdnika jechaliśmy godzinę w piątek wieczorkiem :crazy::crazy: i teraz jak do teściowej jedziemy to na Mełgiewską odbijamy - tam chociaż normalnie się jedzie :tak::tak:
Talia kurcze ale się macie z tymi kupkami, dobrze że już niedługo wizyta u alergologa to może on wam doradzi coś lepiej :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hello
ale jestem niewyspana a to dlatego że nos zatkany na całego, makabra, Gabi ładnie spała całe szczęście:tak:
Katuję ja tym mlekiem kozim, a tak go niechce:no: szkoda mi jej.
jajeczka zjadła i chyba do carrefoura sie wybierzemy na małe zakupki szybciutko bo u nas -11:shocked2:

Talia moja siostra ma bardzo alegricznego synka.... chodzi z nim do jakiś specjalistów (ponoć bardzo dobrych) jak byś chciała to ją podpytam... i pamiętam że kiedyś mówiła że jak młody ma na coś uczulenie to potem jego "efekt" może schodzić nawet do 2-3 tygodni... :eek: więc kontynuuj tą dietę i skonsultuj to koniecznie z dobrym lekarzem...
Alergolog pewnie i tak na testy was wyśle...
Wiem ze od lekarza dużo zależy pediatra nam mowiła że testy nas czekają mnie chdzi o dobrą diagnozę żeby wiedzieć co robić czego unikać a czym karmić tego mojego niejadka. Poputaj siostrę może jakiś kierunek dobry obierzemy my w rodzinie nie mamy alergików :no: Dietę jeszcze ciągnę lekarka mówiła ze chociaż tydzień trzeba:-(

Maltanka ale u Was się tez porobiło, moze ten zabieg pomoze i przestaniecie z tym uszkiem tak często walczyć

Madzienka super że umna taka wspaniała

marta24 WITAM!!!!

Anaconda oby to tylko niestawnośc i dietka pomogła Mai, jak się czuje twoja pociecha?

KTO W BUGI SIĘ BAWI?

Hej pisałam rano, wysłałam ale coś nie widzę posta :eek:

Anaconda o jej, zdróweczka podsyłamy!!! Jak się Maja czuje???

Talia podpytam.. i napisze pw jak się czegoś dowiem ;-)

Madzienka nie spytałam - a ty się popłakałaś ze wzruszenia? :sorry::-p

Ja od rana też ciężko się czułam ale mimo wszystko udało mi się dom odkurzyć... jeszcze obiad mnie czeka - ale nie mogę na razie nawet o nim pomyśleć... mi się nic nie chce jeść :eek::szok: ale jak nie zjem to jeszcze bardziej mnie mdli i cukier mi skacze... wiec nie ma co - trzeba brać się do pracy :tak:;-)

Witajcie

Wiecie, że piszę tego posta już od prawie 2h w przerwie z telefonami
:sorry:

Hubert w przedszkolu :tak: poszedł dzisiaj chętnie podobno.
Zadzwoniłam dzisiaj do DSK -niezła chamówa o nic nie zdążyłam zapytać bo babka skończyła rozmowę i odłożyła słuchawkę, tyle że termin w razie w na 27 marca- i tak nie pójdziemy.

Zapisałam Huberta do Medicosu do laryngologa, do dr. Beaty Janusz-słyszała któraś może coś o niej, na to co natknęłam się na necie to polecana jest i podobno ma podejście do dzieci
:tak: także 13 lutego mamy wizytę :tak:i trzymajcie kciuki żeby zabieg żaden nie był potrzebny:no:

Dzisiaj mamy w przedszkolu zebranie-wywiadówkę:tak: a później musimy parę spraw na mieście pozałatwiać, mam nadzieję, że dzisiaj korków nie będzie

sunday
i jak udało ci się coś załatwić z opieką dla Maksia? a u was nie ma dyżuru? u nas przedszkole normalnie pracuje

iwonka ze smoczkiem nie pomogę u nas w ogóle go nie było ps. my do dentysty idziemy pierwszy raz dopiero teraz:tak: na chodźki tutaj:Centrum Stomatologii Dzieci

Witajcie ja już po przedstawieniu...wyszło cudnie, az łzy stanęły mi w oczach...to co bedzie na dzień mamy:-p:tak:
a maluszki jakie przejęte....
fotki i film mam więc na pewno pokaże....

Anaconda
jak Maja??idziecie do lekarza???

Madziarka oj wzruszyłam sie;-):tak:

Madzienka nie masz tam znajomości??

gdzie??
jak Macius po kontroli??

Madzienka też się właśnie zastanawiałam nad Strefą bo w sumie i nie daleko mam i fajną kadrę tam mają. A ile płacicie, jak często chodzicie i co jest fajniejsze zumba czy zwykły aerobik :-)?

ja chodze raz w tygodniu bo tyle na razie wygospodarowałam czasu...ale o rodzaj zajęc pytaj Sunday bo ona bardziej w temacie...

Maltanka powodzenia na wywiadówce...

a jak wypad do Bugi???udany???kto w końcu pojechał???

hej dziewczyny
my po wizycie u lekarza, wyszlam z tamta zielona ze wku.......nia. zaejestreowalam malego do lekarki ktore nie znosze ale nie mialam wyboru, zanim wyjechalismy samochod mi nie zapalil i musialam jeszcze akumulator ładowac
realmad2.gif
dojechalismy na miejsce okazuje sie ze jest opoznienie i do tego zaraz lekarka wyszla sobie gdzies, nie bylo jej pol godz po czym wrocila i oznajmila ze ona juz dzis nie nie przyjmuje
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
przyjela tylko jakas starsza kobieta ktora byla po mnie zarejestrowana a nas przerzucili do innej lekarki i musialam swoje odczekac z placzacym norbertem
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
i marudzaca dominika
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
dopiero nerw zaczyna ze mnie schodzic, wiedzialam ze ta lekrka to glupia pinda a teraz to juz ja inaczej nazywam. z malym na szczescie w miare ok, ale rak nie czue i huczy mi w glowie, bidulek usnal od razu

wczytuje sie w te wasze posty ale na razie nie ogarnaim:rofl2: wiec przeprszam ze tak tylko o sobie

lekarka wyszla sobie gdzies, nie bylo jej pol godz po czym wrocila i oznajmila ze ona juz dzis nie nie przyjmuje
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
przyjela tylko jakas starsza kobieta ktora byla po mnie zarejestrowana a nas przerzucili do innej lekarki

ręce opadają normalnie:wściekła/y: ja bym zrobiła awanturę, że mają mnie teraz przyjąć bez kolejki bo nie będziesz czekać z dwójką dzieci po co cię zapisywali do niej:wściekła/y:

reklama
Witam sie i ja....pewnie i tak nie uda mi sie wszystkiego nadrobic wiec wybaczcie....
Ja nie wiem ale ostatnio naprawde nie mam jak na spokojnie siasc jak Waspoczytam to juz nie mam jak odpisac.....
Dzisiaj M mam w domu i wogole zostaiwe go na najblizsze 2 tyg bo wczoraj skojarzylam ze ferie sie zaczynaja i tak jak w zlobku czy to 5 czy 20 dzieci dzieciski nie byly laczone i byly w swoich salach tak tutaj maja byc laczeni....

Anaconda i jak przespalas sie?????jak Maja zdrowka....
Madziarka oj wspolczuje ci tych dolegliwosci...
Marta witaj!!!!!!!brak slow na SZ:no:
Mandziula milego weekendu....
Talia obyscie wkoncu zdiagnozowali co jest Gabi i jak mozna jej pomoc...
Gon1a a co Ty z pracy piszesz?????:-D
Maltanka ja nie pomoge z tym laryngologiem ale dmuchajcie w ten balonik i konsultujcie......
Mirosia zdrowka wkoncu i dla ciebie....milego wypadu do rodzicow...
Madzienka super ze wystep udany....czekamy na fotki....
Sunday a Twoja mama nie moze z M zostac????????
Justyna dzieki za info od Emili pozdrow ja przy okazji.....

U nas DzBiDz byl wczoraj przyjechala tesciowa i poszlismy my ja nagrywalam i robilam fotki a M pilnowal B.....M jak nas zpbaczyl to jak nakrecony latal do nas i do Babci calowac skakal krzyczal kto do niego przyszedl:-Dale ladnie wszystko wyszlo i bardzo mi sie podobalo....
Dzisiaj P jest w Rzeszowie i wyjechal z samego rana wiec M zostal w domu.....zaraz jakis obiadek trzeba wykombinowac a popoludniu lece na jakies zakupy.......

Do góry