reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...ja już po zumbie i prysznicu piję grzańca....

na Zumbie rewelacja, bardzo mi się podobało i będę chodzić...a ile śmiechu było...
:-D:-D:-D

Maltanka
ja skonsultowałabym to z innym laryngologiem, polecam dr Sidora...a balonik dmuchajcie nadal...
pokaż fotki z balu...

Marta24 witaj!!!i pisz, udzielaj się a szybko poznasz nas...

Madziarka Jula wróciła do domu i zaczęła pakowanie plecaczka do Was:-D:-D

Anetka dziękuję, Julci oczko już dobrze...

Elza śliczności zrobiłaś...

Mandziula, Mirosia
udanego wyjazdowego weekendu

Justyna pozdrów Emilkę od nas...

nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :baffled:
zmykam do P...

spokojnych nocek....

reklama
madziula to masz znacznie dalej.... moi teściowie mieszkają w Łopienniku...
marta24 tak pracuje w przedszkolu... i nie tylko ja.... a w którym uczysz angielskiego?????? i do którego chodzi Twoja córcia????

Witajcie jeszcze tak mocno wieczornie:-) przerwę w nauce sobie zrobiłam dlatego tak późno tu zaglądam.

elza przecudne te Twoje kwiatki:tak:

Madzienka gdzie na zumbę chodzisz ?? też mam koło siebie jakiś klub fitness z zumbą i tak się zastanawiam czy warto..

marta24 witaj. nie bedzie Ci się ciężko "wbić" w towarzystwo BBabeczek, tylko czytaj i pisz na bieżąco a będzie okej :tak: dziewczyny są tutaj naprawdę super;-) ja też powróciłam na forum po jakiejś rocznej przerwie i nie było tak źle :))

A chciałam zapytać, kiedy powinno się wybrać z dzieckiem do dentysty na jakiś przeglądzik? bo myślałam tak koło 2.roku życia:confused:? Z góry dzięki za podpowiedzi :-)

Okej, to gaszę światełko, miłej nocy i rześkiego poranku, a ja lecę dalej się uczyć ;-)

hej z rana, dzieciaki w miare spokojne to wpadłam na ploty:)
a no ucze w Ciecierzynie bo tam mieszkamy:) to widze ze wiecej przedszkolanek na forum, no ja generalnie uwielbiam dzieci ale w przedkolu jako przedskzolanka nie dalabym rady pracowac, pol godziny dziennie mi z nimi wystarcza:-)
iwonka07 ja z dominika poszlam do dentysty chyba ok 3 roku zycia ale glowy bym nie dala
moj norbert cos zakatarzony i pokasluje wic dzis lekarz sie klania a na razie uciekam bo dominika zostala dzis w domu i chce sniadanie a norbertowi znudzilo sie juz stanie w lozeczku i domaga sie donosnym glosem wolnosci:cool:

Witajcie,

Maltanka ja też bym skonsultowała to z jeszcze jednym lekarzem... i spróbujcie się przyłożyć do tego dmuchania - nasz dr też kazał Julkowi kiedyś dmuchać, najpierw mu nie wychodziło i nie było poprawy a jak się nauczył to pięknie uszka przedmuchał.... ;-)

Madzieńka hehehe to już nie masz wyjścia - musicie przyjechać na nocowanie... tylko musimy ten materac dowieźć żeby było gdzie spać :-D:tak: fajnie że zumba się Wam spodobała!!!!

Justyna pozdrów proszę Emilkę od nas!!! oby teraz szybko ją do domku zdrową wypuścili!!!

Talia moja siostra ma bardzo alegricznego synka.... chodzi z nim do jakiś specjalistów (ponoć bardzo dobrych) jak byś chciała to ją podpytam... i pamiętam że kiedyś mówiła że jak młody ma na coś uczulenie to potem jego "efekt" może schodzić nawet do 2-3 tygodni... :eek: więc kontynuuj tą dietę i skonsultuj to koniecznie z dobrym lekarzem...
Alergolog pewnie i tak na testy was wyśle...

Mandziula Mirosia udanych wypoczynków rodzinnych!!!

Marta24
witaj, często wpadaj to szybko się wciągniesz...

Co ja jeszcze miałam napisać... już nie wiem... :eek::-p idę zrobić jakieś śniadanko bo moje głodomorki powstawały...

Witam
Jak dobrze, ze juz piatek:tak:
elza super kwiatki:tak:
sunday śliczny chlopczyk z Maksia, szkoda tylko, ze tak ciasno było:-( Co do lączonych grup to Julce tez sie nie podoba i czesto płacze, albo jak jest taka mozliosc to wcale nie chodzi.
maltanka kurcze to niedobrze, ze uszko nadal chore:-( Mysle, ze warto skonsultowac jeszcze tez zabieg, moze uda sie wyleczyc inaczej. Oby tam, a co do dsk to na laryngologi nie jest tak zle, ale obys nie musiala sie o tym przekonywać:sorry:

Podczytywałam, ale ciagle czasu brak na wszystko:eek: U nas tez DBiD udany, tylko fotek nie mam żadnych:sorry: Zyczę miłego dnia

witam
miałam wczoraj sie jeszcze odezwac ale usnełam z Asia wczoraj zamianaa ról była ja usypiałam Asie a tatus kartmił i usypiał Macka no i dzieciaki padły ok 21.30, mogłyby chodzic jeszcze wczesniej szczegolnie Asia bo MaCIEK SPAŁ OK 19 WIEC SIŁA RZECZY.....
ktos siev pytał jak w pracy, a to mamy teraz mały zastoj moze bedziemy robic z kolezanka szkolenie dla rejonów i probowałam sie dostaccna szkolenie bezplatne z zamowien ale chyba sie nie uda, Madzienka nie masz tam znajomości?? zazdroszcze zumby:-) mi tez sie podoba ale ja bym poszła na wodna tylko nie mam czym sie poruszac
teraz mam troche czasu to bede szukac autka moze ford fiesta, micra zobaczymy co upolujemy:-)
dzis moj M zana pojecghał z MAcvkiem na kontrole oby było wszystko w porzadku
mykam bo mnie wołaja miłego dnioa i udanego wypadu do Bugi zycze:-)

Dzień dobry...wstawac śpiochy!!mrozik za oknem, więc cieplutko ubierajcie się!!!!

ja dzisiaj urywam się na przedstawienie Juleczki...oj juz doczekac sie nie mogę;-):tak:

Madziarka
chyba nam nie odpuści po tm zaproszeniu ze strony Juleczka...

Iwonka (po namowie Sunday) zapisałysmy się do Strefy:tak:

miłego dnia...

Witajcie z rana :tak:

Mroźno dzisiaj mamy tak, że w końcu zimę odczujemy;-)

Madzienka też się właśnie zastanawiałam nad Strefą bo w sumie i nie daleko mam i fajną kadrę tam mają. A ile płacicie, jak często chodzicie i co jest fajniejsze zumba czy zwykły aerobik :-)?

Zmykam na śniadanko, potem na egzamin, po południu do pracy i odezwę się pewnie jakoś później. Trzymajcie kciuki za wenę twórczą na egzaminie :-) Miłego dnia dla Was;-)

reklama
no okrpnie dzis zimno, nie jestesmy do tego przyzwyczajeni:cool:
a gdzie znajduje sie ta Strefa???
iwonka a co studiujesz? my zaraz zmykamy do lekarza a mi nawet nosa sie z domu nie chce wystawic:crazy:

Do góry