reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej:)

Rano zaliczyliśmy bardzo króciutki spacerek do lidla a z powrotem wróciliśmy autobusem:zawstydzona/y:bo mróz niemiłosierny, aż mi łapki w rękawiczkach zamarzały:no:. Jeszcze odwiedził nas kurier, dobrze że przyszedł zanim wyszliśmy z domu. Michał teraz odsypia nieprzespaną nockę, a ja już dopiłam kawę i pochłonęłam dwa ciasteczka:zawstydzona/y:, mam nadzieję że w boczki mi nie pójdzie i spalę te kalorie po niedzieli:cool2:

Marta
nie dziwię sie że jesteś wkur...Co za chore babsztyle masz w tej przychodni:no:. Zdrówka dla Norberta podsyłam:tak:

Anaconda:szok:o matko oby to nie była jelitówka:no:I jak Maja teraz czuje się?? Wam również zdróweczka podsyłam:tak:
Tak, my dzisiaj wyruszamy:tak:, a Wy też jedziecie??

Iwonka powodzenia na egzaminie:-)

Talia
i jak wybrałyście się na spacerem? Zdrówka dla Was podsyłam:tak:

Maltanka
ja już przestałam dzwonić do DSK, tylko osobiście stawiam się w rejestracji. Te obiboki z rejestracji nawet nie raczą odebrać telefonów:wściekła/y::wściekła/y:.Oczywiście trzymam kciuki aby zabieg nie był potrzebny

Madziara ojej znowu biedna męczysz się:-(, ja to przez pierwsze 3 mies nie wchodziłam do kuchni bo mi wszystko w niej śmierdziało nawet zapach płynu do zmywania wywoływał u mnie wymioty.

Sunday co u Ciebie????

Madzienka super ze przedstawienie udane...

Emilka pisała mi że jutro wychodzi do domu:-):-)

reklama
My po wycieczce do Carrefoura. Gabi dała mi tam popalić ciagle marudna, w rossmanie awanturę zrobiła o szczoteczki do zębów jej nie chciałam kupić, bo i tak nową ma:tak: Zjadła miseczkę zupy i śpi:-) ja sie mogę ogarnąć troszkę.

Hej:)

Rano zaliczyliśmy bardzo króciutki spacerek do lidla a z powrotem wróciliśmy autobusem:zawstydzona/y:bo mróz niemiłosierny, aż mi łapki w rękawiczkach zamarzały:no:. Jeszcze odwiedził nas kurier, dobrze że przyszedł zanim wyszliśmy z domu. Michał teraz odsypia nieprzespaną nockę, a ja już dopiłam kawę i pochłonęłam dwa ciasteczka:zawstydzona/y:, mam nadzieję że w boczki mi nie pójdzie i spalę te kalorie po niedzieli:cool2:
Justyna wszystko spalisz:-):-) U nas tez był kurier czyżby w kampanii bierzecie udział?:happy:

Madziara jakby co pisz. jestem rządna wszelkich wskazówek. Lepiej jedz chociaż małymi porcjami !
Madzienka czekamy na relację, na pewno było super.
marta24 ale miałas wyprawe do lekarza mogłaś sie kłocić przecież jak to mozliwe zeby takiego maluszka zarejestrowanego nie przyjęła???
Maltanka ja trzymam kciuki moze lekarz inny będzie miał inny pomysł.

hej kochane

to co dla mnie najważniejsze:

M A M J U Ż F E R I E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

losie jak się cieszę, chyba bardziej niż moje szkolne dzieciaki.
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Oczywiście zabrałam do domu wielką siatę papierkowej roboty ale co tam, najważniejsze że przez najbliższe 2 tygodnie nie będę musiała oglądać niektórych mord (i wcale tu nie mam na myśli swoich uczniów
confused8gj.gif
)

Biorę się dziś za przygotowania do niedzielnej imprezki Antosiowej. Posprzątam chatkę, upiekę biszkopty na tort, jutro rosół i dokończę tort, reszta w niedzielę. Jeszcze jutro muszę pójść z Filipkiem do przedszkola bo mają bal przebierańców. Młody cały tydzień kiblował w domu więc niech się trochę rozerwie.

talia spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Gabryni. :-)

Michał teraz odsypia nieprzespaną nockę, a ja już dopiłam kawę i pochłonęłam dwa ciasteczka:zawstydzona/y:, mam nadzieję że w boczki mi nie pójdzie i spalę te kalorie po niedzieli:cool2:

Emilka pisała mi że jutro wychodzi do domu:-):-)

Justynka dlaczego Michałek nie spał w nocy....gdzie planujesz spalac kalorie po niedzieli??:-)

super że Emilka wychodzi....

Fogia super że juz masz wolne....odpoczywaj i rozkoszuj sie wolnym..udanej imprezki Antosiowej...i balu karnawałowego

Marzenka czekamy na foto-relację z imprezki!!!

ja jeszcze pół godzinki i idę do domu i mam 4 dni wolnego jupi jupi:-D:-D

Witam.

Ola śpi, po długich namowaach, ja też zdążyłam się zdrzemnąć, i posprzątać, więc teraz czas na kawkę. I dzień byłby udany gdyby nie Pan który przyniósł rachunek za wodę, wściec się można :wściekła/y:

Madzieńka super że przedstawienie udane, i aż 4 dni wolnego :-D

fogia udanej imprezki niedzielnej i ciesz się wolnym

Justyna a dlaczego Michał nie spał w nocy?

marz super że DzBiD udany

Marta brak słów, trzeba było się kłócić żeby Cię szybciej przyjęli, zdrówka życzę

anaconda zdrówka dla Mai, poszłaś z nią do lekarza?

maltanka trzymam kciuki za wizytę w lutym

marta24 współczuję, mnie to by tam nerwy poniosły i na pewno bym nie czekała z dwójką dzieci w kolejce, jak lekarka odwołuje wizytę to powinno się przynajmniej bez kolejki do kogoś innego wejść- w ogóle nie wiem jak to możliwe, żeby lekarka dziecka zarejstrowanego nie przyjęła:confused2: ale....taka jest nasza służba zdrowia....
Marta odnośnie Twojego pytania to studiuję zarządzanie.

Anaconda kurczę to nieciekawie z tymi wymiotami. Jak teraz Maja się czuje, byliście może u lekarza? Zdrówka dużo życzę:tak:

A ja już po egzaminie, pytania były takie, że nawet w notatkach z wykładów nikt nie miał na nie odpowiedzi, trzeba więc było uruchomić kreatywność i tak lać wodę, a nóż trafię w jego interpretację :-)

Okej zabieram się do pracy, miłego popołudnia.

Witajcie,
Madzienka my byliśmy, tzn. ja z Pawciem i Atali z chłopakami :-)
no i niestety nikt więcej :-( , ale i tak super było :-)

buziaczki

p.s. oj jak było miło wyjść z domu po 2 miesiącach choróbska

Ostatnia edycja:
Witam.
Jeju jak dobrze ze to już wekend....:tak::tak::tak: no ale co z tego jak i tak niegdzie nie wyjdziemy jak taki mróz będzie. :eek: Dzisiaj jak szlismy do przedszkola to Maksio marudził,ze go policzki bolą, naszczęscie smarowałam go przed wyjście...

Justynka tak kręciłam, uśmiałam się z mojej koordynacji... :-D

Madzienka no a mówiłam,że too superrrr sprawa!!! Spiciłaś się troszke? Jak kroki? A kto jeszcze z Toba był?? Idziesz za tydzien? Ja mam zebranie z rodzicami wiec sobie odpuszczam, ide we wtorek.

Iza atali fajnie,ze wypad do Bugi sie udał:tak:

Beatka jak Majeczka?

aneta no niestety rachunki nie są przyjemną sprawą:-)

Eliza jak słodkie kwiatuszki, troszke je zmodyfikowałaś i bardzo fajnie wyszly :tak::tak::tak::tak:

marta ja tez pracuje w przedszkolu:-)

iwona poczytaj sobie na stronce:-) fitness - siBownia - vacu line - vibra line - sauna To gdzie Ty mieszkasz, ze masz blisko???

marz Madzienka fajnie ze imprezki udane:-)

fogia super Ci z tymi feriami, my "pseudo-nauczycielki" niestety pracujemy:-(

Justynka dzięki za wieści od Emilki:-)

Chyba grzańca sobie zafunduje dzisiaj:-)

reklama
sunday ja mieszkam na Porębie.
Iza atali super że wypad do Bugi Wam się udał, może kiedyś większą grupą uda się pójść :tak:

to idę czytać i tej zumbie :))) a któraś się pytała gdzie jest Strefa?? na zana w leclerku :)

Do góry