reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka oby zabieg nie był jednka koniecznyz lekarzem niestetyniepomogę, choć mój brat przyjeżdża to jednego prfesora, ale on sie dziećminie zajmuje:no::no:

misia Kola tez ma takie fazy że tylko mama i mama, oby bunty szybko Natalce przeszły:tak::tak:

elza ale śliczne te kwiatki, ja też chcę wiedziec jak takie zrobić:tak::tak::tak: zdradź prosze tajemnice......

talia co do uczuleń, to moja znajoma była ostatnio ze swoją córą (1,5 roku) na testach alergicznych na BIKOMIE i wyszło jej trochę alergii, po pierwszej serii odczulania jest już ok, tylko ich mała miała zmiany na skórze,a le potwierdziły im ise ich przypuszczenia

ja już prawie spakowana, jutro chcemy pojechac jeszcze przed 15 żeby nie stać w korku di Piask, bo ostatnio jechaliśmy ponad godzine zanm się przebilismy przez miasto i budowaną droge:no::no:

reklama
czesc dziewczyny, juz sie witalalam na odpowiednim watku.....a w ten watek wiem z doswiadczenia( jestem mama czerwowa 2011) jest sie bardzo trudno wbic osobie obcej.niemniej jednak sprobuje ....

Madziara robiłam amoniaczki

Anaconda te ciasteczka od dawna chodziły za mną:tak:

Mandziula powodzenia w pakowaniu i udanego weekendowania:tak:
Jedziecie na dłuższe ferie czy wracacie w niedziele?

Maltanka ja też nie pomogę z lekarzem:no:, może warto zasięgnąć jeszcze jednej opinii...nie wiem co doradzić Ci:-(

Sunday
co u Ciebie??????

Talia super że z oczkami jest dobrze:tak:

Mam wiadomość od Emilki: Dzisiaj miała zabieg, nosem nie może oddychać, gardło boli, jeść na razie nie wolno. Wszystkie nas pozdrawia:-)

justynka wiesz co tak na prawde to one miały wygladać inaczej ale w miare robienia musiałam modyfikować swój pomysl bo mi nic nie wychodziło... a metoda jest prosta patyczek do szaszłyków owinięty bibułą i kwiatki wycięte z brystolu i filcu, niektóre z gąbki brokatowej i cała filozofia... doniczka, i kolorowy żwirek kupione w obi....
WIELKIE DZIĘKI

gon1a ja też pomyślałam o tym że to dziecko porwali albo na sprzedaż albo dla organów
mirosia udanego weekendu u teściów....
anetka dzieci to potrafią nas czarować uśmiechem co???? mali cwaniacy:-D:-D:-D ale fakt nie sposób się na nich wtedy gniewać i oni o tym dobrze wiedzą
madziula udanej zabawy choinkowej....
talia trzymam mocno kcuki żeby wszystko się unormowało u Gabi przede wszystkim żebyście rozpoznali problem...u czarka na apetyt pomaga Bioaron C...tulaski na zmartwienia
madziara ja też chętnie bym skorzystała z metody szybkiego usypiania dzieci jak Ci uda taką wynaleźć to proszę o przepis :-D:-D
maltanka ja nie chce Cię straszyć ale laryngologia na chodźki to porazka i nie polecam.... mojej siostry syn leżał tam ponad 2 tyg koszmar tyle tylko powiem....

Wielkie dzieki za miłe komentarze.... buziaki
na szczęście jutro piątek.... jeszcze tydzień i urlop... zaczynam odliczać dni
Dobranoc.....

mandziula w stronę Piask to najlepiej jechać tak ok 13, wtedy jeszcze w miarę się jedzie, Paweł jak pracuje do 15 to się czasami zrywa wcześniej chociaż parę minut żeby na najgorsze nie trafić, ale jak Was zmęczy ten odcinek do Piask, to zapraszam na kawkę

maltanka konsultacja z innym lekarzem nie zaszkodzi, zobaczysz przynajmniej czy też potwierdzi ten zabieg czy nie

misia a ja czasami jak patrzę że Ola taka tatusiowa to mi się przykro robi, jest tylko taki plus że jak na rączki to tata

talia ja śpię jak ona śpi, albo jak Paweł jest w domu

Ola nareszcie zasnęła, po półtorej godzinie usypiania, myślałam że mnie szlag trafi, dobrze że jeszcze zdążyła przed powrotem Pawła, bo inaczej to by do 24 wariowała. Czas nastawić wodę na herbatkę dla męża.

marta24 witaj... ja też myśalłam że cięzko będzie mi się wbić w ten klimat.... ale dziewczyny są tutaj superowe i otwarte że dasz radę...

madziula ja też jeżdże w do teściów w tamtym kierunku...mozna oszaleć przez te przebudowy.... a to jeszcze potrwa.... a gzie dokładnie jedziesz?????

justyna wracamy zaraz w niedzielę, najpierwmyślałamżeby zostać dłużej bo mama ferie zaczyna ale idzie w pniedziałek do szpitala więc sami tam nie bedziemy siedziec

aneta dziękuje za zaproszenie, ale my z tym całym dobytkiem to jaknajszybciej chcemy dojechać:-D:-D

elza my za Tomaszów Lubelski jeźdximy bo oboje mamy tam rodziców :tak:

marta witaj na forum i zapraszamy do pisania, nawet nie zauważysz jak się wciągniesz;-);-)

zmykam spac bo jutro sienie podniosę rano
kolorowych snów życze

i zyczę udanego wypadu do BUGI, może uda nam się nastepnym razem jakis urlopik zorgnizowac żeby się z wami spotkac;-);-)

Ostatnia edycja:
tak piszecie o tej drodze do Piask, a my tak mamy na co dzień, w środę jak jechaliśmy i zaczął się korek to Paweł żeby zdążyć do pracy zjechał w bok, a tam takie dziury i doły że jakbym była w 9 miesiącu to bym urodziła w aucie

marta witaj i pisz na bieżąco, a szybko się wciągniesz

Justyna dzięki za wieści i od nas też ją pozdrów

reklama
to tak na mily koniec dnia chcialam elzie napisac ze piekne kwiatki? uczysz w przedszkolu? ja ucze ang w przedszkolu i do tego mam coreczke 5-letnia wiec od jakiegos czasu przedszkole to moje drugie zycie heheh

a co do zaginiecia tej malenkiej madzi to mi stoja lzy w oczach od kiedy zobaczylam jej zdjecia, moj synek jest niewiele starszy, niewybrazalne co czuja rodzice:(
no to uciekam spacbo norbert zapewne nie dami zawiele pospac, czasami mamwrazenie ze nigdy nie przespalam pelnej nocy:-D

Do góry