reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka ty to bliżej masz do lewiatana tego na wprost Aldika koło mnie a powiem,że pierogi to tam rewelacja, ostatnio moje męża kłamałam że sama robiłam a tam kupiłam a on był zachwycony :-D:-D:-D i jak mu potem prawdę powiedziałam to nie mógł uwierzyć :-D:-D:-D i też są świeżutkie i bez "polepszaczy"

reklama
Witajcie, ja tak ostatnio więcej nieobecna niż jestem, ale egzamin za egzaminem, sypiam po 2godz dzinnie, bo nauki masa, więc myślę, że wybaczycie :)

Mirosia zdrówka życzę !! jeju, 500zł na leki, współczuję, ale jak trzeba to trzeba...:baffled:

Poczytałam Was tylko z dzisiaj, więc nie za bardzo jestem w temacie. Gdzie jest Bugi? koło Gali może? Bo też się zastanawiałam czy nie pójść z Cypkiem do jakiejś sali zabaw, ale ja mam pod nosem Fiku Miku.

Jak odzwyczajałyście swoje Pociechy od smoczka? Bo mój Cypek jeszcze do usypiania dostaje, poza tym w ciągu dnia w ogóle i tak się zastanawiam, bo ostatnio zauważyłam, że smoczek trochę pogryziony, więc jest powód, żeby go odzwyczaić :tak: Boję się, żeby się nie zakrztusił przypadkiem kawałkiem smoczka, już i takie scenariusze sobie ukłądałam. Zabrałam mu wczoraj na noc, ale takie spazmy były, że nie miałam sumienia...wiem, że brak konsekwencji nie jest czynnikiem sprzyjającym wychowaniu, ale chciałam najpierw podpytać bardziej doświadczonych mam w jaki sposób to zrobić, żeby nie za bardzo stresować dziecko:tak:

Pozdrawiam Was i miłego, śnieżnego dnia życzę :-)

Hej:) My dzisiaj zaliczyliśmy spacerek, biedronkę i gościnę u Ewy:-), Mały dosypia jeszcze w wózku, więc mam troszkę luziku:tak:

Ala, Ewa dziękuję za spotkanko i za ploty:happy2:

Madzienka aż dziwne że Wasza choinka nie zgubiła igieł. Moi rodzice rozebrali swoją 2 tyg temu to ona prawie goła była:szok: a stała w wodzie

Sunday oj to rzeczywiście masz problem nad opieką Maksia:no:, a któraś z babć nie mogłaby zająć się nim?

Mirosia masakra, 500 zł na leki w jeden miesiąc:crazy:,Znam tą garmażerkę:tak:, jak mieszkaliśmy na Czechowie to też tam czasem zachodziłam:-)

Antuanet super że już po ospie:tak:

Maltanka powodzenia u lekarza:tak:

Madziara i jak obiadek zasmakował dzieciom?

Anaconda my też chętnie wybierzemy się do Bugi

Madzienka ty to bliżej masz do lewiatana tego na wprost Aldika koło mnie a powiem,że pierogi to tam rewelacja, ostatnio moje męża kłamałam że sama robiłam a tam kupiłam a on był zachwycony :-D:-D:-D i jak mu potem prawdę powiedziałam to nie mógł uwierzyć :-D:-D:-D i też są świeżutkie i bez "polepszaczy"
ooo dzieki....muszę tam tez zajrzeć...

Mirosia to chyba wiem gdzie, dziekuje

Iwonka ja też polecam przecięcie smoczka...u nas Jula odstawiła go w 3 dni....

Madzienka możecie ją zostawić na przyszły rok :-D:-D

Sunday to faktycznie macie problem... no własnie - a babcie nie mogą z wnukiem pobyć? czy ty nie chcesz???

Antuanet super że jesteście po ospie i że Kuba tak pięknie recytował wierszyk... gratulacje!!!

Justynka nie robiłam dziś bo znowu mnie męczyło... dopiero odżyłam i na szybko nastawiłam ziemniaczki z rybką ;-)

Mirosia - nie od parady mówi się że zdrowie jest na wagę złota ;-) oby leki szybko pomogły i więcej żadne nie były potrzebne...

Karlitka i jak -odkopałaś się??? :-D:-p

Witam

U mnie jak zwykle czasu brak na dłuższe posiedzenie przed komputerem, a jeszcze przycisk do włączania wlazł do środka i trzeba nieźle kombinować żeby w ogóle włączyć komputer :wściekła/y: Przed południem zdrzemnęłam się chwilkę, musiałam bo za wcześnie wstałam, ale to dlatego że miałam wizytę u lekarza z rana, a w sobotę jedziemy na usg, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku :tak: Wczoraj byłyśmy z Olą na basenie, ależ miała radości z pływania, szkoda że teraz 2 tygodnie przerwy. Smacznie śpi, a zasnęła w huśtawce, więc ominęło mnie usypianie, na szczęście.

Justynka widzę że spacerek udany i ploty w miłym towarzystwie, a kiedy do mnie przyjedziesz na kawkę? wiesz już coś?

mirosia nie czytaj żadnych głupot w internecie bo ześwirujesz, najlepiej pytać się lekarza, zdrówka życzę bo coś widzę że gardło długo Cię trzyma :-(

iwonka ja ze smoczkiem nie pomogę, bo u nas go nie było prawie wcale, chyba kilka razy ssała jak miała 2 miesiące :dry:

anaconda dzięki za pamięć ;-) u mnie wszystko w porządku, Ola zdrowa, ja też, tylko Paweł ostatnio przechodził ciężko jelitówkę :baffled: z dolegliwości to senność została i popołudniowe bóle głowy, ale ratuję się kawką

Antuanet super że Wiki tak łagodnie przeszła ospę :tak:

karlita jakbym wiedziała że będziesz z tej rury zjeżdżać to bym została popatrzeć, nieźle to musiało wyglądać ;-)

Madzienka ja też słyszałam o tym porwaniu :no::wściekła/y: mam wielką nadzieję że w końcu znajdą tą dziewczynkę :tak:

sunday możesz do mnie podrzucić, Ola lubi towarzystwo :-D i miejsca sporo śliczny spiderman

Maltanka daj znać co powiedział laryngolog

elza gratulacje dla synia :tak:

Madziara coś pytałaś kiedyś o witaminki dla ciężarnych, ja biorę femibion natal i magvit b6, z Olą też tak brałam, współczuję Ci złego samopoczucia, jeszcze trochę i się uspokoi :tak:

misia współczuję Ci buntu Natalki, dobrze że kodak Wam zrobi kubek :tak:

I już się zaczyna kręcić, mam nadzieję że jeszcze trochę pośpi. A, dzisiaj byliśmy na krótkim spacerku do sklepu i Ola miała okazję zajechać tam na sankach, sądząc po minie podobało jej się :-D

reklama
A my upiekliśmy ciasteczka, odkurzyliśmy i teraz odpoczywamy sobie przy herbatce:-)

Anetka trzymam kciuki za sobotnie usg:tak:

Sunday
pokręciłaś dzisiaj pupą??:laugh2:

Maltanka
i jak wizuta u lekarza??

Do góry