reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie z ranka,

ja już Julcia zdążyłam wyprawić do przedszkola. Nela śniadanko też już zjadła a teraz muszę brać się za gotowanie zupki na dziś...

Justyna od razu widać że masz chłopaka w domu :-D ale ci pracy narobił...

Madzieńka słyszałam o tym... szok normalnie...

Anaconda jak bym się czuła przynajmniej tak jak dziś to ja z Nelą jesteśmy chętne... :tak:

Elza zaciskamy kciuki za dzieciaki i czekamy na relacje...

Sunday super Maksio wyglądał, szkoda tylko że nie bawił się tak dobrze... :baffled:

Maltanka powodzenia u laryngologa...

Justyna Mandziula dzięki bardzo za przepis... na pewno spróbuję - bo brzmi apetycznie i myślę że moje dzieciaki to też polubią :tak:;-)

Misia oby takie bunty nie powtarzały się więcej... to co - męczy cię jeszcze? :szok::baffled:
weź mnie nie strasz... ja już odliczam dni kiedy mi przejdzie i zaczne normalnie żyć :-D;-)

reklama
Witajcie

Ja mam dzisiaj Huberta w domu, co prawda do laryngologa idziemy po 15-tej ale z przedszkola nie mamy czym za bardzo na Chodźki dojechać to zostawiłam go w domu
:tak:
a jutro mamy zebranie w przedszkolu-wywiadówkę:-D podobno była wczoraj ale nie doczytałam na tablicy a byłam rano na tym balu i też żadna nie wspomniał o tym:baffled:

Talia
i jak Gabi dzisiaj z jedzeniem? u nas np. Hubert uwielbia gołąbki, może zrób jej coś takiego co najbardziej lubi

elza brawa za kupę do nocnika:tak:oby tak dalej ps. jak przedstawienie

sunday u nas tak samo wszystkie dzieci razem:baffled: bez sensu te najmłodsze to takie zagubione mimo że i tak tam tych dzieci jest mało, super spiderman

madzienka słyszałam o tym:-(

mandziula jak się czujecie?

anaconda ja mogę iść do bugi:tak:

madziara co tam dzisiaj gotujesz, ja nie mam pomysłu i chyba zupa cebulowa będzie

Dzień dobry....

witam w śniezny dzionek...samochód dzisiaj wspólnie odśnieżałysmy...a ile radochy ma Jula przy tym...:-D:-D

u nas jutr przedstawienie z okazji DBiD...

Elza
trzymamy kciuki, na pewno pieknie wszystko wyjdzie...

Anaconda do której dentystyki chodzisz z Mają-jak nazywa się??

Misia super że kubeczki w Kodaku dało sie szybko załatwić...
wytrwalosci w buntach...

Antuanet jak Wasze przedstawienie??

Madziarka chałupa stoi...jak juz wstaniecie zadzwonię!!!
ooo juz wstałas....

Maltanka pisz co u lekarza...
jak bal??masz fotki??

Mandziula i jak filmowy wieczór??

Madzienka chodzimy do Rudnickiej -Siwek :tak::tak: u tej drugiej też byłyśmy ale tamta to taka bardziej stanowcza wg mnie a ta to taka delikatna tylko do rany przyłóż :-D:-D
Mirosia to idź do lekarza i niech ci da pozwolenie na Bugi :-D:-D
Maltanka my też będziemy dzisiaj na Chodźki ale to już późnym wieczorkiem bo lakierowanie ząbków Maję czeka a to potem już do rana nic nie wolno jeść ani pić :tak::tak:
Madziara to ja tu modły zacznę odprawiać żebyś się jutro rano dobrze czuła :-D:-D:-D
A co do obiadu to u mnie dzisiaj rybka z ziemniakami i surówką :tak::tak:

Witajcie, ja dzisiaj do pracy na 11 wiec moge spokojnie ogarnać łóżka. Zaprowadziłam Maksia do przedszkola, niestety znowu nie ma żadnego kolegi w grupie, same dziewczyny i jeden chłopiec(młodszy,który nie potrafi się jeszcze bawić z kimś i niewiele mówi). No i mam problem z Maksiem w ferie... bo będzie dyżur tzn ze beda łączone grupy :-( a Maksio boi się starszych chłopców- już mi mówi że nie lubi chodzić do przedszkola- teraz juz wiem dlaczego- bo nie ma się z kim bawić. Musze kombunować opieke dla Maksia na ferie... Nie chcę ktoś może mojego synka przygarnać.....????:baffled::baffled::baffled:

Ide kawkę robić....
zaraz was poczytam....

hej dziewczyny :-)

misia
super że udało się szybko kubeczki załatwić :-) współczuję buntów ale to TAKI wiek ;-)

elza gratki za postępy :-)

madziarka dobrze że juz lepiej sie czujesz :-)

Anaconda
masz dzielną Majkę ze tak daje sobie robić przy ząbkach ... ja muszę się z Gabi umówić :-) ale pewnie będzie wojna ;-)

mirosia lecz lecz gardełko mleko z miodem i masłem
ja w ciąży piłam też GARDIMAX taki ziołowy preparat rozgrzewający ale mają też takie pastylki na gardło :-)

chociaż mi najlepiej pomaga gorące mleko z miodem i masłem
kanapki z czosnkiem ;-) - naturalny antybiotyk ;-)

Antuanet co tam u Was?? jak Wiki ??

Madzieńka
rozebralaś choinkę ???
z tą małą Madzią to normalnie przerażające ... pierwsze co mi przyszło na myśl to może zagraniczna adopcja ...
miejmy nadzieję że mała sie odnajdzie cała i zdrowa!! nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżywa matka ....

Atali gdzie się podziewasz ???

Sunday Max supeeeeer wygląda :-)

My wczoraj sie basenowaliśmy Norb ciężko znosi zajęcia po długiej przerwie i niestety pływania nie bylo tylko ryk
za to Gabi sobie bardzo dobrze radziła :-) pięknie nurkowała :-) a później wyciągnęła mnie na zjeżdzalnię :szok::szok::szok: aż mnie żołądek bolał jak wchodziłam tam na górę ;-) ale zjazd fajny :-D

lecę do tego mojego urwisa bo właśnie mi rozszarpał całą rolke papieru na dywanie :p

Madzieńka troche ja trochę E
E chciał zobaczyć jak Norb z nim sie bedzie zachowywać ale wczoraj Norb był wczepiony jak rzep ;-) teraz znów 2 tygodnie przerwy więc znów będzie problem ....

Witam się i ja
talia jak tam apetyt u Gabi?My trochę stosowaliśmy Citropepsin, lepiej pomagał niż Apetizer ale też efekt średni był...
maltanka udanej wizyty u laryngologa,oby z uszkami było wszystko w porządku!
sunday super spiderman z Maksia:-)
madzienka słyszałam o tym porwaniu, aż się będę bała na spacery sama wychodzić:baffled: My też rano dzisiaj odśnieżaliśmy razem, aż się przez to trochę spóźnił mały. Ale jakoś nie ciekawie to widzę bo po 8 było może z 10 dzieci:szok: Czyżby jakiś nowy wirus?
misia2010 wytrwałości i cierpliwości w buntach Natalci...
mirosia super że wyniki dobre, oby tak dalej!
karlita super że moczenie w baseniku się udało! Mógł Twój E zrobić Ci zdjęcie miny jak do tej rury wchodziłaś, ciekawe czy się skusisz jeszcze kiedyś...
Ja niedawno wróciłam z miasta, wreszcie odebrałam PESEL małej bo muszę ja zgłosić do ubezpieczenia.
Przedstawienie ekstra, aż się popłakałam jak mój "mały" synek mówił wierszyk z takim przejęciem przez mikrofon:-):-):-) P nagrał kamerą całe przedstawienie więc teraz wszystkie bajki poszły w kąt :tak::elvis::elvis::elvis: Krostka Wiktorki już zaschła więc chyba już po ospie będzie całkiem...Dobrze że tak łagodnie przechodzi ale teraz musimy poczekać ze szczepieniem...Kuba jak narazie tfu,tfu zdrowy ale dzisiaj profilaktycznie z nim do znachorki się wybieram bo jak w grupie tyle dzieci chorych to pewnie i on niedługo coś podłapie, katar mu przeszedł-rano nie miał, chyba moczenie nóżek w gorczycy pomogło:confused: A na obiad wstawiłam krupnik i mam wczorajsze naleśniki.:-) Idę bo Wiki zaczyna się budzić, chyba wyczuła ze mama wróciła...Miłego popołudnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Antuanet dobrze że Wiki ma juz ospę za sobą i całe życie spokój...
super że Kubuś taki dzielny na pzedstawieniu ja juz nie moge doczekac sie jutrzejszego!!!

Mirosia ile???500zł:szok:na leki....zdróweczka raz jeszcze, wykaraskaj się z tego przeziębienia raz na zawsze...

i jeszcze miałam zapytać co to za garmazerka że ma takie pyszności...bo ja to gdzieś niedaleko Was mieszkam to może też czasami skorzystałabym...

Ostatnia edycja:
Do góry