reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej,

My już po spacerku i zakupach na obiadek. NA dworze jest super mrozik ale i słoneczko:tak:

Ewa dziękuję za towarzystwo:-)

Madziara super że pestki działają na mdłości:tak:, i fajnie że spacerek zaliczony:tak:
Ponawiam pytanie: Jakie macie ogrzewanie w domu??

Mirosia zdróweczka dla Ciebie:tak:, ty to ostatnio masz się z chorowaniem:-(. A wybrałaś już imię dla córeczki??

Anaconda wczoraj miałam wychodne i Michał zamiast spać to czekał na mnie. A ze spaniem dalej ciężko:no:, właśnie jestem po pierwszej próbie usypiania:dry:

Antuanet zdrówka dla Kuby!! Trzymam kciuki za występy:tak:

Marzena a Ty gdzie zaginęłaś??

Maltanka a Ty?? Jak tam żabka??;-) Pamiętasz, dzisiaj książka:happy:

Sunday powodzenia u lekarza i czekam na info co z Maksiem:tak:

Zmykam do kuchni bo obiadek sam się nie zrobi:tak:

reklama
Witajcie
Ja dzisiaj z rana w przedszkolu
:tak: a później obłaziłam miasto w poszukiwaniu pracy:dry: i tak nic z tego bo uderzyłam w taką dziedzinę, że niech ich cholera, no ale co by nie było poszłam zobaczyć jak to wygląda. Już nie wiem czy mam się śmiać nad tym czy płakać:angry:

aaaa ale mnie nogi bolą

Justyna
ty o tej porze byłaś na bb:szok::-D pamiętam, pamiętam rano kupiłam

antuanet rozwala mnie ten Twój Kubuś z tym spaniem, od 18.30:szok:

sunday
wypożyczyłam strój

mirosia mi bardziej Marzenka pasuje, a to przez to, że mój P się śmieje i mówi tak Jo Anna, Jo Andrzyj tyż ze wsi no ch**** tak mi to utkwiło teraz

Ostatnia edycja:
I czy mówiłam coś że mi lepiej? :oo2::huh::rolleyes2:

super że samopoczucie poprawilo sie.....

Justyna Madziarka fajnie ze spacerki udane!!!!

ja tez wybrałam sie i pospacerowałam po Krakowskim;-)ale ciii nikt nie zauwazył że mnie nie ma:-D
taka pogode to ja lubię...słoneczko i mrozik....

Mirosia Marzenka ładniejsze jak dla mnie:tak::tak:

Sunday co powiedział lekarz???

Maltanka co to za tajemnicza dziedzina??

Ostatnia edycja:
witam az pracki :-)
madziara oby mdłości odpusciły i cukrzyca tez Ci za bardzo nie dokuczała, zdrówka podsyłam
mirosia a Tobie co?? przeziębiona czy dolegliwości ciążowe?? jak juz bedziesz zdrowa to zapraszam:tak: bo wyrosniesz z ciuchów;-)
wczoraj slisko było bo z rana zaliczyłam glebe:-D wywaliłam sie jak długa rano jak szłam na przystanek i mam pamiatke siniaka na rece i kuku:-p
nie miałam czasu zajrzec do Was bo wziełam sie za porządki a dzis cosik musze ugotowac ale moze zajrze wieczorkiem ale sorki nie doczytałam co u Was moze pozniej nadrobie
miłego dzionka i zmykam bo robota czeka;-):laugh2:

Ja się przespacerowałam z Gabi potem zaproponowałam zupę dziecko niechetnie zjadło parę łyżek, kupa kolejna dzis luźna zamiast lepiej to jest gorzej z tymi kupami, ja już sama nie wiem co z tym robić, kupiłam Enterol i będzie moze wspierał jelitka:(
Gabi niby lepiej z katarem dawałam jej tylko Euforbium ale za to mnie rozbiera:crazy:
Madzienka zakupiłam czosnek, i musztardę bo goczycy w sklepie nie było:no: Coś upolowałas na krakowskim?

Justyna Jaki obiad dziś u Ciebie, ja mam z wczoraj:happy:

Mirosia mnie tez Marzenka się podoba;-)
Marz a Ty gdzie jesteś????

Madziara
super że macie takie sąsiedztwo, wazne żeby dzieciaki miały towarzystwo a i dla Ciebie ktos się znajdzie do poplotkowania.
Maltanka popieram w szukaniu i trzymam kciuki

To i ja się melduję przy popołudniowej kawce :-):-) szkoda Madziarka że już się ze mną nie napijesz ;-);-):-D:-D
Muszę obiad na szybko ugotować bo to jeszcze godzinka i po moją gangrenę trzeba iść, a tak nawiasem mówiąc to skoro ona taka "rezolutna" to sama powinna już do domu przychodzić :-D:-D:-D:-p:-p
Madzienka dobrze ty masz w tej pracy i na mały spacerek uda się wyjść :szok::szok:
Maltanka najważniejsze że się ruszyłaś :tak::tak: a praca już niedługo się znajdzie :tak::tak:
Madziara dobrze,że mdłości odpuszczają a że Nela nie chce z tobą współpracować w spaniu to wcale się nie dziwię :-D:-D:-p:-p fajnie że sąsiedzi mają dzieci w wieku twoich - będziecie mogli się spotykać :tak::tak:
Talia a dajesz Gabrysi cały czas probiotyki? :confused::confused::confused: mojej Mai pięknie kupki uregulowały :tak::tak:
Justyna no no wieczorne wychodne :confused::confused: :-p:-p
Gon1a widzę,że ty z pracy też możesz do nas poklikać :-):-) jak Asia w przedszkolu? i jak tam to jej rysowanie? :confused::confused:
Mirosia to jak już do imienia się przyzwyczailiście to zapewne będzie Marzenka :tak::tak:

Anaconda a no od kawki to na dobre mnie odrzuciło... nawet o niej pomyśleć nie mogę.. :baffled: ale herbatki mogę się z tobą napić :tak:

co do poprawy - niestety... ale byla chwilowa :baffled: bo tuż po powrocie do domu znowu się zaczeło... i tak trzyma...
a musze się brać za kopytka bo dziś Neli obiecałam i już ziemniaków nagotowałam z rana.... ale wstać nie mogę :zawstydzona/y::huh:

Madzieńka super że spacerek zaliczyłaś.. co ciekawego znalazłaś - chwal się :laugh2:

Justyna
ale przyjemnie na dworze się chodzi... mimo mrozu nie?
Czyżby Michał próbował odstawić dzienne spanie???

Gon1a jak się ma Maciuś??? i jak Asia z ćwiczeniami???

Talia
a dajesz jej jakieś probiotyki na unormowanie pracy jelit??? polecam - my dajemy acidolac - misie czekoladki :-p moje dzieci je uwielbiają... i chyba to pomaga jak tylko coś zaczyna się dziać z brzuszkami...
Kurcze, ciekawe co wam ten alergolog zaleci... może trzeba by jej jeszcze jelitka sprawdzić :confused: bo biedne męczycie się obie...

Maltanka
coś ty taka tajemnicza ostatnio????:-p zasiadaj z kawką/herbatką i odpoczywać chwilkę....

nie no - muszę iść brać się za obiad bo dziecko zaraz zgłodnieje...

Anaconda Ty zatęsknisz za tymi czasami jak Twoje dziecko zacznie naprawdę swoimi ścieżkami chodzić:laugh2: Dawałam Gabi dłuzszy czas cidolac ale teraz wzięłam Enterol ponoć lepszy jest i ona go lubi o dziwo tak jak Smectę.

Talia u nas dzisiaj naleśniki z serem i parówką:tak:

Mirosia
ładne imiona. Znam jedną Joannę, niezła z niej aparatka i usiedzieć na pupie nie może:laugh2:

Gona babcia daje radę pilnować Maciusia?

Maltanka zobaczysz niedługo coś znajdziesz:tak:

Michał dalej nie śpi, widzę że zmęczony trze oczka ale łóżko omija z daleka. Pewnie zaśnie mi jak na basen będziemy się zbierać:crazy:. Ale dobrze, że jest spokojny a nie płaczący:tak:. Zmykam szykować torbę na basen:-)

reklama
Justyna miłego pluskania...

a jak robisz takie naleśniki..? nigdy nie jadłam naleśników z parówką... zdradź - może podpowiesz obiadek na jutro :tak:;-)

Mirosia ja też mam koleżankę Joasię - i też wiercipięta z niej... nie może usiedzieć na miejscu i lata po świecie ;-) ale Marzenka też mi się dobrze kojarzy - nie Marzenko? :-D:-D:-D

Talia enterol też mamy w apteczce... moje też go piją bez problemu - oby tylko pomógł...:tak::tak::tak:

M. pojechał po Julcia a na wieczór mam jeszcze dwoje dodatkowych dzieci do popilnowania - więc znowu będzie głośnoooo
wink2.gif
ale i wesoło
yes2.gif

Do góry