reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Heloł girls. Witam wieczorową porą.
Mieliśmy z Fifim intensywny dzień, najpierw długi spacer, muzeum, a całe popołudnie spędziliśmy ze znajomymi. Filipek nareszcie mógł się pobawić ze swoją dawno nie widzianą kumpelą - Tolą.
:tak::tak:
fogia u mnie ciągle ktość coś wierci Mam sąsiad za ściana zaczą wykańczać mieszkanie jak byłam w 4 miesiącu ciąży i jeszcze nie skończył upodobał sobie wieczorową porę na wiercenie:wściekła/y: Zastanawiam sie co oni robią na tych 60 m2 przaz 1,5 roku:eek::no:
ja o swoich też mogłabym epopeję napisać.Najpierw przez pół roku robili generalny remont na 50 metrach (zdarzało się, że nawet do 1 w nocy). Później było spokoju 3 miesiące, aż w listopadzie wymienili sobie okna. Widzicie sens i logikę? najpierw remont w środku później okna. :no::no: A teraz nie wiem co robią, może już im się te panele, srele znudziły i układają nowe? Ot uroki mieszkania w bloku. :no::no:

poprałam wszystkie ciuchy dla Ignasia.
wybraliście imię. Śliczneeeee. :-D:-D:-D:-D Ja też tak chciałam nazwać Filipciucha. :-):-)

Sunday zdrówka dla małego.Mój M sam piecze chleb pełnoziarnisty żytnio - orkiszowy na zakwasie:tak:,chłopaki sam chlebek bez masła wcinają,nawet jak suchar się z niego zrobi:-p.
Marta, a nie miałabyś tego zakwasu na podzielenie się????

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no po prostu czad
:-):-):-):-):-):-):-):-)
chociaż może śmiać się nie powinnam bo jak nie dorwę swojego dziecka nożycami, to też tak już niedługo będzie wyglądać.

reklama
Do góry