reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anihira,wielkie gratki dla Kubulka za ten pierwszy kroczek;-):tak: i co nie minął tydzień i chodzi:-p:tak:.
197.gif

reklama
fogia u mnie ciągle ktość coś wierci Mam sąsiad za ściana zaczą wykańczać mieszkanie jak byłam w 4 miesiącu ciąży i jeszcze nie skończył upodobał sobie wieczorową porę na wiercenie:wściekła/y: Zastanawiam sie co oni robią na tych 60 m2 przaz 1,5 roku:eek::no:

Klusek przeszedł dzisiaj samodzielnie pół kuchni na nogach Choinkę w tym roku chyba postawimy taką symboliczną niewielką bo przy tym diabełku nie ustoji duża nawet 5 min.:dry:

skąd ja to znam:crazy:. u mnie sąsiad też półtora roku robił remont mieszkania 60 m2
jak wróciłam ze szpitala z małym w niedzielę to ten w poniedziałek sobie drzwi wymieniał i wycinali futryny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: M gościa opiep****. i tak jeszcze kończył 5 miesięcy. i zazwyczaj było tak, że co mały mi usnął ten go budził :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:raz już nie wytrzymałam jak poszłam gościa zjeb*** . zapytałam go wprost ile czasu można remontować mieszkanie wielkości chusteczki do nosa:crazy:. na szczęście od wakacji już się wprowadził i na razie odpukać jest spokój.

acha i Gratki dla Kubusia za pierwszy samodzielny kroczek :)

Klusek przeszedł dzisiaj samodzielnie pół kuchni na nogach Choinkę w tym roku chyba postawimy taką symboliczną niewielką bo przy tym diabełku nie ustoji duża nawet 5 min.:dry:

Odemnie tez gratki dla synka....
U mnie tez jak Gosia zaczynala chodzic to mala choinka byla i jeszcze lawa zastawiona...a ja i tak korcilo w tamta strone...he,he....
Za rok tez mnie to czeka...hi,hi.....jak Karolinka podrosnie:happy:

Gratulacje za pierwsze kroczki!!!!

My dzisiaj bylysmy na krotkim spacerku, bo Jula jak zwykle cos grymasila..pozniej mamuśka zrobila sobie pazurki i pojechala na spinning...i dopiero dopchalam sie do kompa:shocked2::shocked2::shocked2:

My dzisiaj mielismy szczepic sie na pneumo ale zadzwonili z przychodni ze jest bardzo duzo chorych dzieci i mamy nie przychodzic...przepisali nas na wtorek, zobaczymy co z tego wyjdzie....

Witajcie! U mnie niby lepiej niby nie, tzn mam osłabienie 35.5. A najgorsze ze moje dziecko zaczelo kaszlec i kichac.:-(

Dziewczyny jakie pieczywo dajecie swoim dzieciakom??? Co myślice o razowym??!!!

Dziewczyny, ale napłodziłyście:-))) Postaram się poczytać później.

Sunday - ja daję razowe już od 9 miesiąca. Razowe i pełnoziarniste. Nie za dużo i nie za często, ale właściwie staram się nie podawać białego. Z samochodem niestety masakra. W czwartek nie odpaliłam wcale - Kaja do szkoły wiozła sąsiadka, no i wczoraj okazało się, że to nie dość, że zapłon (90euro), to jeszcze sonda lambda(250euro)bez robocizny. 4 tyg przed porodem i świętami. Zła jestem jak diabli, bo mechanik nam powiedział, że do mojej Toyoty (Avensis)nie można kupić tańszych, nie oryginalnych zamienników bo po prostu nie będą działać:(((

Jak poczytam to popiszę więcej, a teraz uciekam bo muszę trochę dom ogarnąć. Na dole jeszcze jako tako, ale góra:(((((((((((( Pokój Kaja woła o pomstę do nieba, poza tym poprałam wszystkie ciuchy dla Ignasia i teraz je muszę poprasować i poskładać, a Sasha śpi to mam chwilę.

Witajcie! U mnie niby lepiej niby nie, tzn mam osłabienie 35.5. A najgorsze ze moje dziecko zaczelo kaszlec i kichac.:-(

Dziewczyny jakie pieczywo dajecie swoim dzieciakom??? Co myślice o razowym??!!!
Sunday zdrówka dla małego.Mój M sam piecze chleb pełnoziarnisty żytnio - orkiszowy na zakwasie:tak:,chłopaki sam chlebek bez masła wcinają,nawet jak suchar się z niego zrobi:-p.

Wiecie co... pytam o to pieczywo! Bo mnie tesciowa z rownowagi wyprowadziała!!!ZNOWU!(z reszzta):crazy: Zadzwoniła do mnie i powiedziała zebym nie dawała dziecku chleba razowego bo ona rozmawiała z KOLEZANKA i powinno sie dawac tylko biały, bo chleb razowy jest dla dzieci w wieku szkolnym i dorosłych!KU....!!!Mówie Wam............:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Nie dośc ze miała przyjechac i pomoc mi przy dziecku bo ja jestem chora to ja wszystko robiłam wokól niego, a na poczatek powiedziała mi ze ja tez cos w nosie zaczyna krecic! I juz wczoraj pojechala do siebie w była od czwartku. A dzisiaj jak do mnie zadzwoniła o tym pieczywie to mowi mi ze zaraz jedzie na targ rowerkiem-no taka chora była!!!!:szok:
Na dodatek moj kochany M tez nie jest lepszy powiedział mi ze bedzie sie zajmowal malym zeby go nie zarazic i co i nic ja wszystko wokol niego robie, bo moj M powiedział mi ze nie jest obloznie chora i w rezultacie moje dziecko dzisiaj kicha kaszle i ma temperatyre 38 stopni ale M nie czuje sie winny, tylko jeszcze na mnie naskakuje!:-(

Sorki ze tak namotała,lae jest naprawde w poteznym dołku!:-(

reklama
Dzwoniłam do teściowej i jutro teść po nas przyjeżdża,bo Olkowi na obiad do babci się zachciało:tak::rofl2:,przy okazji Jula zostawię na poniedziałek:-p:tak:.
Prasowanie odfajkowane:huh::huh::huh: i nawet do maszyny zasiadłam i pozszywałam spodnie,bo za luźne się zrobiły:szok::tak:.

Do góry