Marta1981
Rodzyneczka
Anihira,wielkie gratki dla Kubulka za ten pierwszy kroczek;-) i co nie minął tydzień i chodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fogia u mnie ciągle ktość coś wierci Mam sąsiad za ściana zaczą wykańczać mieszkanie jak byłam w 4 miesiącu ciąży i jeszcze nie skończył upodobał sobie wieczorową porę na wiercenie Zastanawiam sie co oni robią na tych 60 m2 przaz 1,5 roku
Klusek przeszedł dzisiaj samodzielnie pół kuchni na nogach Choinkę w tym roku chyba postawimy taką symboliczną niewielką bo przy tym diabełku nie ustoji duża nawet 5 min.
Klusek przeszedł dzisiaj samodzielnie pół kuchni na nogach Choinkę w tym roku chyba postawimy taką symboliczną niewielką bo przy tym diabełku nie ustoji duża nawet 5 min.
Sunday zdrówka dla małego.Mój M sam piecze chleb pełnoziarnisty żytnio - orkiszowy na zakwasie,chłopaki sam chlebek bez masła wcinają,nawet jak suchar się z niego zrobi.Witajcie! U mnie niby lepiej niby nie, tzn mam osłabienie 35.5. A najgorsze ze moje dziecko zaczelo kaszlec i kichac.:-(
Dziewczyny jakie pieczywo dajecie swoim dzieciakom??? Co myślice o razowym??!!!