reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marz bardzo ładne ramki

Anaconda a jak babcia czuje się??

Maltanka humorek Ci się polepszył?

Madziara o to czeka Cię stanie przy garach...

Mirosia dołączam się do leniuchowania:laugh2:

Szukam inspiracji na obiady i chyba zajrzę na WŻ:tak:

reklama
Marzenka super te rameczki...podeslij ejszcze raz aukcje z ktorej zamawialas...na inna okazje przydadza mi sie:tak:

Mirosia odpoczywaj poki mozesz...

Madziarka ale pewnie pyszności naszykujesz....ale oszczedzaj sie

Ze sklepów wróciłam i z biblioteki to czas się wziąć za obiad i kawkę wypić bo inaczej zasnę na stojąco :baffled::baffled:
Madzienka tam chodzimy
http://juniordent.neostrada.pl/kontakt.html
Mirosia kuruj się kuruj kochana :tak::tak:
Justyna babcia niby lepiej ale w szpitalu nadal ją trzymają :-:)-( a wy jak zwykle na weekend wybywacie :-D:-D
Marz ale ty to masz szczęście, w ostatniej chwili rameczki przyszły, swoją drogą bardzo ładne :tak::tak: ale zapewne pozytywnie myślałaś i dlatego :-D:-D;-);-):-p:-p
Madziara ja jak bym była teraz w ciąży to też zapewne nic bym na początku nie mówiła żeby nie zapeszyć :-):-)

Ostatnia edycja:
my się trochę pobawiliśmy, dzisiaj w warsztat samochodowy, później upiekliśmy ciasteczka:tak:
teraz młody śpi, a jutro jedziemy do rodziców

Maltanka
no własnie - co to za złe nastroje? nie smutać nam się tu!!!! Hubert daje popalić czy coś innego masz na głowie???

coś innego, Hubert grzeczny

Maltanka humorek Ci się polepszył?

:no::no::no: ps. i jak znalazłaś jakieś inspiracje

fajnie to wygląda

edit: beatka zapisaliśmy się do dentysty:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, znów nas nie było sporo czasu!
Ale ja już taka chyba będę, pojawiam się i znikam :-)

Madziarka moje najserdeczniejsze gratulacje, spokojnej ciąży. SUPER:-)

A u nas nadal katar, już mam dosyć, dwa razy zapalenie oskrzeli Pawcio przeszedł w ostatnim miesiącu.
Wczoraj byłam u lekarza (Karlita jednak wróciłam do tego co mi poleciłaś, jakoś mam większe zaufanie do Niego) i Karol i Paweł mają wirusowe zapalenie noso-gardła. Karol może brykać i wychodzić na podwórko, ale z Pawłem muszę siedzieć w domku. To już 2 mce jak siedzę w domu (poza wypadem na święta).

Przez weekend powinnam mieć więcej czasu, bo mężzuś pracuje, Karol jedzie na narty z ojcem, więc zostaje z Pawciem sama, jak przyśnie to znów zaglądnę.

Madzieńka staram się... ;-) miłego weekendu!!!!

Iza witaj witaj. Nie za dobrze że się tak was choroby czepiły... obyście wyzdrowieli raz a dobrze!!!!

Musimy się spotkać żebyś nam Pawelka przedstawiła... a jak na razie to może jakieś zdjęcie podeślij...

Antuanet no właśnie - a może bugi w przyszłym tyg???? czy boisz się o małą w naszym tłumie?

Karlitka
co u was???

Justyna
dopakowana?

Maltanka oby po weekendzie humorek powrócił!!!!

Mirosia jak możesz to zadzwoń i podpytaj - powiedz że nie chcesz zostać na weekend z takim nie wiadomo jakim gardłem bo nie jest lepiej...:baffled: może coś przez tel ci podpowie - albo powie żebyś jeszcze przyszła do gabinetu...

Misia jak twoja głowa??? Słyszałam przesąd że jak w ciąży głowa boli to chłopak się szykuje :-D;-)

Jejku, ależ znowu mnie leń ogarnia, dobrze że cokolwiek rano zrobiłam bo teraz to tylko siąść przed kominkiem i kimać :-D:-D:-D

Witajcie

Madziara ogromne gratulacje!!!! ale się cieszę, dużo bobasków nam się szykuje :tak: miałaś już usg?

izka zdrówka dla chłopaków, mam nadzieję, że już niebawem skończą się te choroby i wyjdziecie na dwór

maltanka, Justyna udanych wyjazdów

anaconda to jednak będzie obiad a nie śnieg :-D

mirosia ja bym na Twoim miejscu poszła jeszcze raz do lekarki

marz ładna ramka, dobrze że zdążyli przed weekendem

jejku ale długo trzymają w szpitalu gonię oby w końcu wypuścili do domu zdrowego Maciusia

Madzienka TY już pewnie w domku

Antuanet a co zamawiałaś dla małej?

A ja znowu zamilkłam na parę dni, ale to dlatego że w środę przyjechali Panowie z meblami do kuchni, a wczoraj zaczęła mnie głowa boleć jak tylko Ola poszła spać, nawet nie mogłam pójść spać razem z nią, bo ból był nie do zniesienia, sąsiad poszedł do apteki po proszki, ale nie chciały mu sprzedać, bo w ciąży nie mogę :angry: dopiero jak zadzwoniłam do lekarza to mu sprzedali, paranoja. Na szczęście pomogło.

Paweł wrócił z pracy, pora na obiad.

Miłego popołudnia.

witam i ja

wczoraj miełam ambitne plany na wieczór, zeby ponadrabiac zaległości i co.... poszłam spac razem z Kolcią, wstałam po 1, przebrałam się i poszłam dalej spac:dry::dry::dry: ale przynajmniej sie wyspałam:-D:-D:-D

dziś jeszcze trochę pojeździliśmy na sankach:tak::tak: a teraz trzeba się za jakieś porządki zabrać:tak::tak:

madziara ale niespodzianka!!!!!!!!!!!! gratuluję kochana i życzę spokojnych 9 miesięcy:tak::tak::tak::tak: ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!

może potam was doczytam, jak nie zasnę:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Anaconda kiedyś jak przejeżdzaliśmy koło chodzki to właśnie ten gabinet zwrócił moją uwagę :-)
będę się musiała umówić z Gabi :-)

Gon1a mocno zaciskam kciuki by szybciutko zdrówko do was wróciło!!!!

Marz bardzo fajne te rameczki!!

Iza cieszę się że lekarz się sprawdza, konkretny facet :-)

Madziarka u nas wszystko ok Gabi osłuchowo czysta, gardło czyściutkie, to co chwilami odkasłuje to wydzielina spływająca. Więc Ambrosol mam jej rano dawać.
Moje to twarde sztuki ;-)

ide do dzieciaków bo mnie obsiadły ;-)

Do góry