reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jejku Antuanetko kochana, a ja Ci nawet nie pogratulowałam.
Już nadrabiam - najserdeczniejsze gratulacje, niech mała rośnie zdrowo i daje Wam wiele radości :-)

Atali - a Ty znów nie śpisz? :-D
ano katar wirus jakiś cholerny się nas czepił i puścić nie chce :-( ale dziś już zdecydowanie lepiej, więc myślę, ten weekend przesiedzieć jeszcze i w przyszłym tygodniu Was odwiedzimy :-)
Bułeczki piekłaś, a mnie u Ciebie nie było, może jak przyjedziemy do Was to coś upichcimy wspólnie :tak: tak aby tradycji kulinarnej u Was stało się zadość :tak:

reklama
Kurczę dziewczyny,nie mogę się tu ogranąć:sorry2: chciałam dodać utworzyć nowy suwaczek, żeby zmienić zdjęcie Cypka ale jakoś nie mogę dojść jak to zrobić:zawstydzona/y: pomożecie :-) już nawet kiedyś któraś z Was mi to tłumaczyła, ale to było tak dawno...:zawstydzona/y: wstyd normalnie:tak:

Antuanet jestem jestem...nadrobiliśmy trochę ale jeszcze kilka nowości przed nami:-D:-D

Iza cudności, śliczności ten Wasz Pawełek...

Marzenka dojechaliście cali i zdrowi??

coś jeszcze miałam napisać ale z głowy mi wyleciało:sorry2:

my dzisiaj odebraliśmy Julcię, zaliczyliśmy obiadek na mieście i polowanie na ostatnie wyprzedaże i wieczorkiem zawitaliśmy do domku:tak::tak:
wiecie że w sklepach już nowe wiosenne kolekcje pojawiły się:szok:

zmykam pod prysznic i spać...bo już późna pora

Witam. Ostatnio mi nie było dane popisać bo albo Radek zaczął płakać albo ostatnio wyłączyli forum a to już było po 24 więc nie chciało mi się czekać aż włączą i grzecznie się położyłam spać. A teraz piekę napoleonkę, jutro będę robić masę do niej bo dziś już zapóźno na mikser.
Motylla wow chłopaki wyglądają jak bliźniaki tylko że jeden jest mniejszy;-), I jak byłaś w kancelarii ustaliłaś datę chrzcin??
Jeszcze nie ustaliłam daty, jakoś nie po drodzę mi do kancelarii, kiedyś trzeba będzie się tam wybrać:-D
Dzisiaj pozbylam sie na dobre ciemieniuchy.....zobacze jutro w swietle naturalnym jak cos to moze jeszcze raz powtorze ale jest juz ladniusioswoja droga preparaty na ciemieniuche powinny byc sprzedawane w saszetakch jesli po jednym uzyciu daje juz efekt....
A co za specyfik na ciemieniuchę masz bo ja też muszę kupić.

Tak wie ja na pewno w przyszłym tygodniu będe w Lublinie jak tylko Gabrysia będzie zdrowa ruszymy do BUGi liczę że też się skusicie ze mną spotkać. mam do podładowania co nieco
Ja bardzo chętna na wypad dp bugii tylko niech zdrówko nam dopiszę :tak:

Witajcie, znów nas nie było sporo czasu!
Ale ja już taka chyba będę, pojawiam się i znikam :-)

Madziarka moje najserdeczniejsze gratulacje, spokojnej ciąży. SUPER:-)

A u nas nadal katar, już mam dosyć, dwa razy zapalenie oskrzeli Pawcio przeszedł w ostatnim miesiącu.
Wczoraj byłam u lekarza (Karlita jednak wróciłam do tego co mi poleciłaś, jakoś mam większe zaufanie do Niego) i Karol i Paweł mają wirusowe zapalenie noso-gardła. Karol może brykać i wychodzić na podwórko, ale z Pawłem muszę siedzieć w domku. To już 2 mce jak siedzę w domu (poza wypadem na święta).

Przez weekend powinnam mieć więcej czasu, bo mężzuś pracuje, Karol jedzie na narty z ojcem, więc zostaje z Pawciem sama, jak przyśnie to znów zaglądnę.
Zdrówka życzę:tak:

Madziara78:Serdeczne gratulacje i spokojnych 9 miesięcy

iza, ano nie śpię;) Szymus mi się budzi co chwila.... idę bo od 21 karmiłam 3 razy i dwa razy lulałam na rękach... ja nie wiem, czy to te zęby, czy po wtorkowym szczepieniu.... a bułeczki grahamki piekłam;)

motylla, aż się cofnęlam, żeby zdjęcie odszukac i rzeczywiście! niesamowicie do siebie podobni! ciekawe czy Radkowi kolor oczu sie zmieni;)

marzenko
, śliczne ramki:)

Talia, ja chętnie się spotkam:) na razie zdrowi jesteśmy, wiec mozemy wyruszac;)

Zmykam , bo niezła godzina mnie zastała...

Hej moje BaBeczki - Madzienka postraszyła mnie naganą to postanowiłam naskrobać kilka słów.
Witam nowe mamuśki:tak::-):-).
Madziarka - ogromne gratulacje i spokojnej ciąży - i witaj w skromnym gronie wielodzietnych mamusiek;-).
Fogia, ogromne buziaczki dla Tosina na pierwsze kroczki wydreptane w urodzinki - u nas Pablo szlifuje sprint na czworakach i dreptanie przy meblach, choć wczoraj wieczorem chyba na popis przed kuzynką ze Szkocji stał sam przez 10 sekund.
Jak pisała Madzienka w niedzielę będę z Pablem i Olkiem w LBN w okolicy Hali Mosir - Olek ma turniej piłkarski i trzeba dzieci przetransportować - więc pisać która chce chlebek. No i chciałabym się z Wami zobaczyć bo się baaaaaaaardzo mocno stęskniłam - ostatni raz to w Merkurym na Johnsonie się widziałyśmy:dry::tak::szok:.

Witam

Madziarka ale się cieszę, super 3 dzidzia :tak: - spokojnych 9 miesięcy :-)

Marta ja będę na Piłsudskiego u swoich rodziców w niedzielę. Napisz mi o której będziesz w Lublinie to z miłą chęcią podejdę pod Mosir się spotkać. A i chlebek to ja chcę :tak:, albo 2 chlebki :-)

Ja na dłużej wpadnę wieczorkiem, teraz zbieram się do dziadków do Sadurek wręczyć z dziewczynkami laurki :tak:

Dzień dobry...widziałyście jak pięknie za oknem....:-)
My dzisiaj zmykamy do jednych dziadków a jutro mamy choinkę w pracy i odwiedziny u drugich...więc obiad z głowy:-p:-p

a jak Wasze plany na dzisiaj???

Madziarka
jak przygotowania do parapetówy..ugotowane wszystko...??

Fogia gratulacja dla Antosia

zmykam szykować jakieś śniadanko, miłego dzionka

reklama
Witam i ja :-):-)
Oj tak piękna zima za oknem, Maja już się cieszy że na saneczki wyjdziemy :tak::tak:
Oj jak fajnie obudzić się w sobotni ranek u siebie w domku :-D:-D
My mamy w planach wypad do Plazy bo Maja dostała na urodziny pieniążki i trzeba coś fajnego kupić :tak::tak:
Izka śliczny Pawełek :tak::tak:
Fogia gratulacje dla Antosia za samodzielne chodzenie, oj skończyła się laba ;-);-)
Madziara udanej parapetówki życzę :tak::tak:
Miłego dnia życzę wszystkim

Do góry