reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
mi by za sapnie w pracy nie płacili:( jak byłam jeszcze wychowawcą to za spanie na nocce wylecial jeden facet z pracy. Nie każe jej sprzątać ani nic innego robić ale nie musi odsypiać wstawania do wnuka o 5 rano:-/ pozatym ona powinna czuwać nad dzieckiem a śpiąc chyba nie robi tego. Pozatym kiedyś tak mocno spała że jak zapomniałam kluczy to nie obudził jej domofon nawet a dzwoniłam z 10 raz, tak samo było z telefonem jak chcialam się dodzownić....więc ?chcialam zmienic opiekunkę ale ja znam juz tak dlugo, jest u nas od 5lat bo i Olim się zajmowała.Kiedyś nakramiła oliwiera pulpetam ktore ugotowala mu w graczku nie zauważyła tylko w garku była salaterka która popękała. wiec Oli jadł mięsko ze szkłem

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Madzienka super pomyślę o tym, najpóźniej zaczynam od nowego roku:tak:

:eek:biedronka jest koło Ciebie? na jakiej ulicy? a ja się zastanawiałam gdzie tu może być blisko jakaś biedronka:tak:

Witajcie wieczorkiem

Madzienka jak tak wizyta u lekarza? wszystko dobrze z Julą:tak:
oglądam teraz "Barwy Szczęścia", M coś ogląda na kompie,a młody już śpi

Trzymam Cię za słowo:-D:-D:-D:-D

Biedronka jest na Gorskiej, a ja mieszkam na Młodej Polski na przeciwko biedroneczki

My po wizycie, Jula zdrowa huuuuraaa oby ten stał trwał dłuuuugo!!!Z basenu na dwa tygodnie rezygnujemy, mam nadzieje ze pozniej znajdzie sie dla nas miejsce:sorry2::sorry2::sorry2:Wazy 9320 i ma 78 albo 77 cm bo zmierzyc nie dala sie:-D:-D:-Duciekała pani doktor!!!!

Poza tym jestem sama, moj meżowy poszedl na piwko, niestety na krótko bo jutro o 8 ma zajecia z rehabilitacji kolana;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Wspominalam Wam o jego kontuzji i uwierzcie mi juz sami nie wiemu co mamy robic.... mamy metlik w glowie jesli chodzi o Pawla...kazdy lekarz mowi co innego, jedni operowac inni ze zadne wiazado nie jest zerwane i operacja nie jest potrzebna, jednii cwiczyc i rehabilitowac juz inni ze jeszcze nie, i cholera co lekarz to inna opinia;-(((na szzescie operacja przelozona na nowy rok wiec mamy jeszcze troche czasu pochodzic po lekarzach;-)))
Jutro ma wizytę w naszej klinice z ortopedą a w sobotę u ortopedy szpitalnego, ciekawe czego jeszcze dowiemy sie:eek::eek::eek::eek::eek:

Poczytam co naklikałayście bo cos duzo...produkcja wzrosła:szok::szok::-D:-D:-D

Madzienka gdzie chodzicie z Julą na basen?
dobrze, że mała zdrowa.

a co do Pawła to może zaczekajcie jeszcze z tą operacją zobaczcie co inni lekarze jeszcze powiedzą

do Motycza, polecam
tym razem nie na zajeciach tylko jak sami bylismy
w roli glowej Julcia i Pawel
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BBrKGdvCRt4&feature=related"]YouTube- Uczę się nurkować 2[/ame]

i na zajeciach...pierwsza nurkuje nasza Jula
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BQlFR2pdh8o&feature=fvsr]YouTube%20-%20A%20umiecie%20tak?%20;"]http://www.youtube.com/watch?v=BQlFR2pdh8o&feature=fvs"]YouTube- A umiecie tak? ;][/ame]

a co do Pawla to czekamy i konsultujemy:tak::tak::tak:

reklama
Do góry