Marta1981
Rodzyneczka
I mogę Twojego posta zedytować lub usunąć;-).O reszcie gdzie indziej;-).Jejcia brzmi to bardzo poważnie!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mogę Twojego posta zedytować lub usunąć;-).O reszcie gdzie indziej;-).Jejcia brzmi to bardzo poważnie!:-)
No,Lubelski pogromca TROLLI;-).
niezły pomysł sundey będziesz naszym forumowym detektywem, dzięki Tobie lepiej poznamy każdą nową mamuśkę
niezły pomysł sundey będziesz naszym forumowym detektywem, dzięki Tobie lepiej poznamy każdą nową mamuśkę
Chyba nic nie zjadł bo nie miał rzadnych dolegliwości. Powiedziała że nie zauważyła bo salaterka byla szklana;-) wiecie ona ma kolo70 lat. Wiem że haotycznie piszę Nianka rano o 5 wstaje i zajmuje się swoim wnukiem(często też w nocy bo ten maly źle sypia) bo jej córeczka musi się wyspiać potem przyeżdza do nas i nic dziwnego że jest śpiąca. Ja jestem po pedagogice,pracuje ciagle w tym samym D.DZ. wcześniej bylam wychowawcą a teraz prac.socjalnym
Detektyw Inwektyw!!! Inspektor Gadżet!!! :-);-)
wiecie ona ma kolo70 lat.
rany ale ja pisze zrozumiałyście mnie?:-(
rany ale ja pisze zrozumiałyście mnie?:-(