mama mika i olinka
Aktywna w BB
filmiki super ale ja to bym sie bała ze sie utopi:-( Miki w domu jak się kąpie uwielbia to ale na basnie w lecie nie chciał .w Motyczu też bylam na tym basenie ze 3 lata temu bardzo mi sie podobało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rewelacja!!!:-) W Motyczu na basen?A gdzie tam jest basen???Duzo kosztują takie zajęcia???!!!!
Aqua Residence
zajecia kosztuja 25zl za godzinę(dziecko+rodzic) ale trzeba placic za caly miesiac z gory
Wiesz gdzie jest Jedlina???to troche przed tym lokalem
Aqua Residence
zajecia kosztuja 25zl za godzinę(dziecko+rodzic) ale trzeba placic za caly miesiac z gory
Wiesz gdzie jest Jedlina???to troche przed tym lokalem
Madzienka super Jula nurkuje.
Jaka duża dziewczynka, a M no no niczego sobie
Madzienka normalnie nabralam ochoty z moim malym tak pojsc!:-)
ja wiem
Madzienka mi wyskakuje błąd wczytywania strony:-(
a ile tych zajęć jest w miesiącu ile godzin wychodzi.?
Jedlina wiem!W pewnym sensie moi znajomi!!!
A co do zajęć to jeden rodzic plus dziecko?A gdzie drugi rodzic?Może być na basenie-tylko nie w wodzie?Bo tu na tych filmikach to Ty krecilas film?A ile razy w tyg sa zajęcia i kiedy?