reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:szok::szok::szok::szok: filmiki super ale ja to bym sie bała ze sie utopi:-( Miki w domu jak się kąpie uwielbia to ale na basnie w lecie nie chciał :(.w Motyczu też bylam na tym basenie ze 3 lata temu bardzo mi sie podobało

reklama
Takie zajecia sa tez na basenie akademii rolniczej, a raczej uniwersytetu przyrodniczego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BOBO SWIM
ale tam placi sie za trzy miesiace, tzn. za caly kurs od razu, a co jak maluch zachoruje:szok::szok::szok:

Aqua Residence

zajecia kosztuja 25zl za godzinę(dziecko+rodzic) ale trzeba placic za caly miesiac z gory

Wiesz gdzie jest Jedlina???to troche przed tym lokalem

Jedlina wiem!W pewnym sensie moi znajomi!!!:eek:
A co do zajęć to jeden rodzic plus dziecko?A gdzie drugi rodzic?Może być na basenie-tylko nie w wodzie?Bo tu na tych filmikach to Ty krecilas film?A ile razy w tyg sa zajęcia i kiedy?

Madzienka super Jula nurkuje.
Jaka duża dziewczynka, a M no no niczego sobie:-p:-p:-p

No, no, no!!!!!;-);-);-):-):-):-):-D:-D:-D

Madzienka normalnie nabralam ochoty z moim malym tak pojsc!:-)

zapraszamy, my chodzimy w czwartki na 17

:tak::tak::tak: ja wiem

Madzienka mi wyskakuje błąd wczytywania strony:-(
a ile tych zajęć jest w miesiącu ile godzin wychodzi.?

to jeszcze raz Aqua Residence
My chodzmy raz w tygodniu, wiec wychodzi miesiecznie kolo 100zl

Jedlina wiem!W pewnym sensie moi znajomi!!!:eek:
A co do zajęć to jeden rodzic plus dziecko?A gdzie drugi rodzic?Może być na basenie-tylko nie w wodzie?Bo tu na tych filmikach to Ty krecilas film?A ile razy w tyg sa zajęcia i kiedy?

Drugi rodzic na basen wejsc nie moze, moze jedynie popatrzec przez szybe, film raz ja krecilam ale to bylismy sami na basenie, nie na zajeciach, a ten drugi z wieksza liczba dzieciaczkow krecil kolega instruktora...ja krecilam aparatem fotograficznym a on kamera:tak::tak::tak:

Zajecia sa chyba juz teraz codziennie, lacznie z weekendami

Madzienka zajęcia dla maluszków sa codzinnie?Bo my to moglibysmy tylko ewentualnie w wekendy.zajęcia sa raz w tygodniu czyli 4 na mc i wychodzi 100zl?Tak?:-)

reklama
Do góry