reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka zajęcia dla maluszków sa codzinnie?Bo my to moglibysmy tylko ewentualnie w wekendy.zajęcia sa raz w tygodniu czyli 4 na mc i wychodzi 100zl?Tak?:-)

Nie powiem Ci na 100% czy są codziennie musiałabyś tam zadzwonić, w weekendy sa na pewno
Jesli chcesz mozesz chodzic 2 razy w tygodniu to juz od was zalezy...placi sie z gory za caly miesiąc a jedna godzina kosztuje 25zl
My z reguly placimy 100zl...czasami zdarza sie ze placilismy 125zl ale wtedy bylo 5 czwartkow:-D:-D:-D:-Dw miesiącu

reklama
P.S. Poprawiam się!Ale ja czytam wybiorczo!Dziewczyny!!!Chyba już naprawde powinna pojsc spac. Madzienka napisała wszystko a ja potem o to wszystko się zapytałam!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(

Ja tez znikam, ja juz po kapieli wiec ide do łóżeczka....dobranoc!!!

Jutro jedziemy do Black Red White po jakis prezent gwiazdkowy dla tesciow, może tam coś znajdziemy:-p:-p:-p

Madzienka Dzięki!
Będę gadać z moim M o tym!To naprawdę fajna sprawa!:-)

Jeszcze raz mówię/piszę dobranoc dziewczyny! Kolorowych snów!!!:-):-):-)

reklama
Witam
Mnie wczoraj na noc gorączka zwaliła z nóg i niestety nadal trzyma, zaraz skoczę na dół do apteki i coś od przeziębienia kupię a jak do piątku nie przejdzie to będę musiała do lekarza się wybrać.
Maja też kaszle i rano obudziła się z katarem, wczoraj jak ją odbierałam z przedszkola to też katar miała ale potem już w domu na wieczór katar zniknął, niestety znowu rano się pojawił:crazy::crazy: Jak tak dalej będzie to od jutro do weekendu zatrzymam ją w domu coby jeszcze gorsze choróbsko się do niej nie przyplątało

Pytam z ciekawość bo ja płacę mojej stałą pensję 750zł za 8g dziennie jakbym liczyła 6zł za g to by okrutnie dużo wyszło:szok:. Tyle że moja to jak Miki śpi to też sie powala z nim i odsypia:wściekła/y:

Jak spać jej się chce a jest jeszcze kobiecina starsza to przysypia:-p:-p

mi by za sapnie w pracy nie płacili:( jak byłam jeszcze wychowawcą to za spanie na nocce wylecial jeden facet z pracy. Nie każe jej sprzątać ani nic innego robić ale nie musi odsypiać wstawania do wnuka o 5 rano:-/ pozatym ona powinna czuwać nad dzieckiem a śpiąc chyba nie robi tego. Pozatym kiedyś tak mocno spała że jak zapomniałam kluczy to nie obudził jej domofon nawet a dzwoniłam z 10 raz, tak samo było z telefonem jak chcialam się dodzownić....więc ?chcialam zmienic opiekunkę ale ja znam juz tak dlugo, jest u nas od 5lat bo i Olim się zajmowała.Kiedyś nakramiła oliwiera pulpetam ktore ugotowala mu w graczku nie zauważyła tylko w garku była salaterka która popękała. wiec Oli jadł mięsko ze szkłem

To ja już bym się bała swoje dziecko z kimś takim zostawić:szok::szok:

My po wizycie, Jula zdrowa huuuuraaa oby ten stał trwał dłuuuugo!!!Z basenu na dwa tygodnie rezygnujemy, mam nadzieje ze pozniej znajdzie sie dla nas miejsce:sorry2::sorry2::sorry2:Wazy 9320 i ma 78 albo 77 cm bo zmierzyc nie dala sie:-D:-D:-Duciekała pani doktor!!!!

Poza tym jestem sama, moj meżowy poszedl na piwko, niestety na krótko bo jutro o 8 ma zajecia z rehabilitacji kolana;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Wspominalam Wam o jego kontuzji i uwierzcie mi juz sami nie wiemu co mamy robic.... mamy metlik w glowie jesli chodzi o Pawla...kazdy lekarz mowi co innego, jedni operowac inni ze zadne wiazado nie jest zerwane i operacja nie jest potrzebna, jednii cwiczyc i rehabilitowac juz inni ze jeszcze nie, i cholera co lekarz to inna opinia;-(((na szzescie operacja przelozona na nowy rok wiec mamy jeszcze troche czasu pochodzic po lekarzach;-)))
Jutro ma wizytę w naszej klinice z ortopedą a w sobotę u ortopedy szpitalnego, ciekawe czego jeszcze dowiemy sie:eek::eek::eek::eek::eek:

Poczytam co naklikałayście bo cos duzo...produkcja wzrosła:szok::szok::-D:-D:-D

Dobrze że Juleczka zdrowa.
A co do lekarzy to się nie będę wypowiadać bo zaraz mi nerw się ruszy. Nie znoszę chodzić po lekarzach, ale niestety nieraz trzeba. Ale jak tu się leczyć skoro każdy mówi co innego.
U nas było tak samo jak Maja była malutka i na badanie bioderek pojechaliśmy, jeden ortopeda stwierdził że mała ma dysplazję i kazał jej aparat na nóżki nosić a drugi stwierdził że wszystko w porządku, byliśmy jeszcze u trzeciego i ten potwierdził że dysplazja jest więc aparat poszedł w ruch:tak::tak::tak:

do Motycza, polecam
tym razem nie na zajeciach tylko jak sami bylismy
w roli glowej Julcia i Pawel
YouTube- Uczę się nurkować 2

No pięknie Julcia nurkuje, fajne takie zajęcia:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry