reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Kiedyś nakramiła oliwiera pulpetam ktore ugotowala mu w graczku nie zauważyła tylko w garku była salaterka która popękała. wiec Oli jadł mięsko ze szkłem

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to ja bym na Twoim miejscu poszukała jednak innej opiekunki. jak można nie zuwarzyć że w garnku coś jest.:eek:

Jestem tylko z moderatorskich obowiązków się wywiązuję;-):tak:.

Marta Ty tu nam pisz jak Ci dzień minął jeszcze się zdążysz wywiązać:-p:-p:-p;-)

mi by za sapnie w pracy nie płacili:( jak byłam jeszcze wychowawcą to za spanie na nocce wylecial jeden facet z pracy. Nie każe jej sprzątać ani nic innego robić ale nie musi odsypiać wstawania do wnuka o 5 rano:-/ pozatym ona powinna czuwać nad dzieckiem a śpiąc chyba nie robi tego. Pozatym kiedyś tak mocno spała że jak zapomniałam kluczy to nie obudził jej domofon nawet a dzwoniłam z 10 raz, tak samo było z telefonem jak chcialam się dodzownić....więc ?chcialam zmienic opiekunkę ale ja znam juz tak dlugo, jest u nas od 5lat bo i Olim się zajmowała.Kiedyś nakramiła oliwiera pulpetam ktore ugotowala mu w graczku nie zauważyła tylko w garku była salaterka która popękała. wiec Oli jadł mięsko ze szkłem

Matko!!!!:eek::szok::szok::szok: I co jej wtedy powiedziałaś?I co ona Ci powiedziała! Były jakieś konsekwencje u Malego?
I czy dobrze doczytałam ze to jest jej wnuczek? bo nie zrozumialam?!
A gdzie byłaś wychowawca?Po jakiej szkole jestes??

ja jestem:tak:
:tak:też oglądam M jak Miłość (wnerwia mnie trochę ten film już, ale oglądam) i jednym okiem zerkam na komputer

To tak jak ja!:-)

reklama
Do góry