reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Pytam z ciekawość bo ja płacę mojej stałą pensję 750zł za 8g dziennie jakbym liczyła 6zł za g to by okrutnie dużo wyszło:szok:. Tyle że moja to jak Miki śpi to też sie powala z nim i odsypia:wściekła/y:

Jesli zdecydowalabys sie, moglybysmy jezdzic razem:tak::tak::tak::tak:

Madzienka super pomyślę o tym, najpóźniej zaczynam od nowego roku:tak:

ooooo do biedronki kolo mnie;-);-);-);-);-)a gdzie Maja chodzi do przedszkola??

:eek:biedronka jest koło Ciebie? na jakiej ulicy? a ja się zastanawiałam gdzie tu może być blisko jakaś biedronka:tak:

Witajcie wieczorkiem

Madzienka jak tak wizyta u lekarza? wszystko dobrze z Julą:tak:
oglądam teraz "Barwy Szczęścia", M coś ogląda na kompie,a młody już śpi

Pytam z ciekawość bo ja płacę mojej stałą pensję 750zł za 8g dziennie jakbym liczyła 6zł za g to by okrutnie dużo wyszło:szok:. Tyle że moja to jak Miki śpi to też sie powala z nim i odsypia:wściekła/y:

mama mika i olinka nie obraź się, ale co ona ma robić jak mały śpi, prać, sprzątać, prasować to tylko opiekunka, a nie pomoc domowa:sorry:
:baffled:

Martuś Ty się opiekujesz jakimś dzieciaczkiem?

Ja chodze na 5 godzin do pracy, wiec nie ma mnie ok 6 w domu. A poza tym najcześciej Wojtek ma jeden dzien w tyg wolny wiec jej wtedy nie ma. Moja to chyba oglada TV albo coś czyta jak maly śpi, kiedys przyszlam jak on spal to czytała ksiazke.:-)

Hello!Jest tu kto???Coś już śpicie?Ja zaraz spadam!Jestem zmeczona, M jak miłość leci a ja jednym okiem patrze i jednym uchem słucham.

mi by za sapnie w pracy nie płacili:( jak byłam jeszcze wychowawcą to za spanie na nocce wylecial jeden facet z pracy. Nie każe jej sprzątać ani nic innego robić ale nie musi odsypiać wstawania do wnuka o 5 rano:-/ pozatym ona powinna czuwać nad dzieckiem a śpiąc chyba nie robi tego. Pozatym kiedyś tak mocno spała że jak zapomniałam kluczy to nie obudził jej domofon nawet a dzwoniłam z 10 raz, tak samo było z telefonem jak chcialam się dodzownić....więc ?chcialam zmienic opiekunkę ale ja znam juz tak dlugo, jest u nas od 5lat bo i Olim się zajmowała.Kiedyś nakramiła oliwiera pulpetam ktore ugotowala mu w graczku nie zauważyła tylko w garku była salaterka która popękała. wiec Oli jadł mięsko ze szkłem

reklama
Do góry