reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

heh moj szaleje za autami tez ma pościel piżame ubrania i taki byczy samochód co sie rozkłada i trasa jest a teraz to chce
SMOBY Warsztat PIT STOP CARS Zygzak AUTA Maniek (808862466) - Aukcje internetowe Allegro
strasznie to drogie:-:)-(

O na pewno tego Kajowi nie pokażę:-)))) On ma już 7 lat i nie chce mu przejść a na Filweb'ie jest info, że w 2011 będzie druga część:-) Cudownie:-)

Marta - ale ciacho, a ja nie mogę:((( Zgaga mnie zabija:(((

Umyłam okno i spadł deszcz, bleee...

reklama
młody w końcu mi usnął, ale coś nie za bardzo mógł. ja już dwa prania powiesiłam, przez tą pogodę wszystko na grzejnikach wisi.
ale miała ochotę na zupkę chińską z torebki-no i właśnie ją kończę. (nie ma to jak zdrowe jedzenie:zawstydzona/y:)
i mam zamiar póki mały śpi wyciągnąć jakąś książkę :yes:bo już zapomniała, że takie coś istnieje. od 9 miesięcy tylko Hubert i w wolnej chwili komputer:happy:

dziewczyny oglądałam właśnie na allegro te lalki, dla dziewczynek jest więcej zabawek, ale jakie ceny. kiedyś jak byliśmy w Warszawie zaszliśmy do smyka, :szok: takie oczy zrobiłam jak poszłam na dział z lalkami, po 200 zł za lalkę,
dobrze, że u mnie pierwszy chłopak :yes:

Mały ruch na forum:( widzę
Sunday a gdzie pracujesz jak wolno spytać? i kto z małym siedzi wtedy?

Pracuje w przedszkolu,obecnie na zastepstwie jestem tylko -niestety!!!:-:)-:)-( A z Maksem jest opiekunka.

Sunday - mi też:(((( Musiałam dzisiaj wcześniej wyjść żeby go odpalić i rwie mi dziwnie jak jest nie rozgrzany:((( Mąż twierdzi, że to sonda lambda od paliwa. Czas do mechanika:( A czym jeździsz, jeśli mogę wiedzieć? Może mamy ten sam model auta i to tak taśmowo siada?

Ja Kajowi tym razem śpiwór z zygzakiem i płytę Guns'n'Roses:

Ja jeżdzę Oplem Astra.
Wiesz z tą płytą Gusn'ów to niezły pomysł dla mojego brata!!!!:-):-):-)

Witam wszystkich!!!!Ja juz po pracy. Zaraz musze wszybko podskoczyc do sklepu poki mama jest z Małym. Nadal nic nie wymyśłiłam na preznety dla moich chłopaków (5lat i 10lat).

hejka
. dzis rano prowadząc Paule do przedszkola mówię jej żeby nie bawiła się z chorymi dziećmi tymi co bardzo kaszla i w ogóle a moja rezolutna córa do mnie : Mama to mam się bawić sama? ...no i weź tu człowieku bądź mądry jak połowa dzieciaków chora siedzi w przedszkolu :no:. .
No ja swojej tlumacze dokladnie tak samo,a ona dzisiaj jak przyszla ze szkoly, to mowi mi,ze brat cioteczny dal jej lizaka,no i ona dala polizac kolezance Kasi :szok:...a mnie zamurowalo,bo slyszalam jak ta Kasia dzis kaszlala w szatni,dopiero pierwszy dzien dzis w szkole po chorobie przyszla...no rece mi opadly,wyklad strzelilam ,ale czy to dotrze do niej to nie wiem....:eek:
Jeszcze mi przywlecze cos do domu i nie dosc ze sama bedzie chora to i mala sie zarazi.....

młody w końcu mi usnął, ale coś nie za bardzo mógł. ja już dwa prania powiesiłam, przez tą pogodę wszystko na grzejnikach wisi.
ale miała ochotę na zupkę chińską z torebki-no i właśnie ją kończę. (nie ma to jak zdrowe jedzenie:zawstydzona/y:)
He,he...moje wczorajsze pranie tez jeszcze dosycha na grzejnikach....:laugh2:
A zupki chinskiej tez bym zjadla,ale karmie Karole piersia...buuu :sorry:

Dzis mialam poszyc maszyna ,bo kilka przerobek mi sie nazbieralo,ale mam lenia(chyba przez ta pogode) i uszylam ledwie Gosi woreczek(taki do cwiczen do szkoly,z ryzem w srodku) a reszta lezy i czeka na lepsze czasy...he,he....

O wlasnie Karola kupe uwalila,a tak sie dzis zastanawialam ze cos nie robi od rana...hi,hi....:laugh2::laugh2::laugh2:
Lece ja przebrac

Madzienka dzięki za linka, poczytam, kurczę muszę gdzieś pójść się poruszać:tak:

Jesli zdecydowalabys sie, moglybysmy jezdzic razem:tak::tak::tak::tak:

a tak w ogole to witajcie my juz po zakupach...idziemy w sobote na imieniny i na nowe mieszkanie wiec trzeba bylo cos kupic....

Po poludniu idziemy do lekarza na kontrole z Jula, mam nadzieje ze wszytko jest juz ok....:tak::tak::tak:

reklama
Do góry