Marta1981
Rodzyneczka
Luknijcie na tematy na Lublinie i napiszcie co usunąć lub zamknąć.Już kilka usunęłam,bo to SPAMy były - ten sam IP miały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki,przeniosłam tutaj i na początku są,bo są podobne a szkoda,żeby posty dziewczynom znikały.mi się wydaje, że ten ostatni pt. "czy są tu jakieś mamy z lublina" jest już trochę nieaktualny.
zmykam spać do jutra
dobranoc
a z checia sie poczestuje,szefowo....Dziewczyny,jak szefowa częstuje to się nie odmawia - więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-)
Moja Gosia juz 2 tydzien cos pokasluje,ale jest juz lepiej,tez syrop jej daje...no i tyle dobrze ze goraczki nie ma wiec do lekarza nie poszlismy,boje sie tylko zeby mala nie zlapala od niej....Witam
Anihira zdrówka dla was, oby was szybko puściło
Maja też kaszle ale wczoraj kupiłam jej syrop i mam nadzieję że przejdzie
Znowu pada Przez ten deszcz to siorka zadzwoniła że jednak dzisiaj nie przyjedzie tylko jutro (jak przestanie padać)
Ja też miałam się dzisiaj wybrać gdzieś dalej na zakupy ale jak tu w taką pogodę wychodzić z domu
A pójdę do osiedlowego sklepu i kupię coś do jedzenia i tyle mojego spaceru będzie
Ja będę wolna dopiero po niedzieli