reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Oj pusto pusto tutaj

My dzisiaj wyruszylismy po buciki dla Julci i nie kupilismy nataomiast ja kupilam kozaczki w "chińczyku"jak to mowi moja siostra, beda do biegania:tak::tak:
Jutro ponowne szukamy bucikow:tak::tak::tak:

ale musze pochwalić się wam od dzisiaj chodze na zajęcia ze spinningu:tak::tak::tak:jestem dumna z siebie bo karnet od początku listopada leżal i czekał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj mega moblizacja bylo super...ten typ zajęć mi pasuje...przez 7 lat chodzilam na aerobik i znudzil mi sie a przed ciążą spróbowałam spinningu i super po nim czułam sie i nawet parę cm tu i ówdzie ubylo, wiec wrocilam do tych zajec...

Ufff ale pochwaliłam sie...

reklama
Witam wszystkich!
Mi się dzien fatalnie zaczał!!!!:eek::crazy: Samochod mi szwankuje!!!!!:-:)-:)-( pól godziny do pracy się spoznilam! Cos z paliwem i się dzieje!!!!Matko jak ja jutro rano pojade do pracy a mam na 7.30! :-:)crazy: Zła byłam dzisiaj jak OSA!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sunday - mi też:(((( Musiałam dzisiaj wcześniej wyjść żeby go odpalić i rwie mi dziwnie jak jest nie rozgrzany:((( Mąż twierdzi, że to sonda lambda od paliwa. Czas do mechanika:( A czym jeździsz, jeśli mogę wiedzieć? Może mamy ten sam model auta i to tak taśmowo siada?

Ja Kajowi tym razem śpiwór z zygzakiem i płytę Guns'n'Roses:

Buy Disney Cars Sleeping Bag. at Argos.ie - Your Online Shop for .

Jeśli chodzi o Sashę to jeszcze nie mam pomysłu. Muszę to załatwić wcześniej bo jak pójdę rodzić w święta to prezenty powinny być gotowe:-)

Zostawiam ciacho wczorajsze,jakby ktos mial ochote....:laugh2:
a ja się chętnie poczęstuję jeszcze:tak:

Maltanka trzeba było iść na targ na Braci Wieniawskich bo ja tam mieszkam to byś na kawkę wskoczyła:-p:-p:-p

no ta pogoda dzisiaj mnie odstraszyła.
Dziewczyny a co z tym naszym spotkaniem?

:-)hej dziewczyny:-0
co za weekend :-)w sobote urodziny Teścia (55) posiedzieliśmy u nich ja do 24 a M do 1 Paula spała u teściów wiec my sie wyspalismy w niedzielę :-) no i w niedziele zaprosili nas na obiad wiec poszliśmy

no to widzę, że niezła imprezka była;-)

moje dziecko dostało dzisiaj zaległy prezent urodzinowy od babci:eek: (urodziny miała we wrześniu) przyniosła sanki, teraz czekamy na śnieg:tak::tak::tak:

:eek: o to się babcia obudziła:eek:

Witam wszystkich!
Mi się dzien fatalnie zaczał!!!!:eek::crazy: Samochod mi szwankuje!!!!!:-:)-:)-( pól godziny do pracy się spoznilam! Cos z paliwem i się dzieje!!!!Matko jak ja jutro rano pojade do pracy a mam na 7.30! :-:)crazy: Zła byłam dzisiaj jak OSA!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sundey współczuję, ja też się wkurzałam jak mi samochód szwankował,

Mały ruch na forum:( widzę
Sunday a gdzie pracujesz jak wolno spytać? i kto z małym siedzi wtedy?
ja mam 3 dni zwolnienia Oli ma jakaś infekcję miałm temperaturę i wolałam żeby został w domu.Fajne to rzeczy w tych linków, i dużo tańsze niż w sklepach.Ja pomyślałam ze kupię Mikołajowi na mikolaja;-) bujaczka jakiegoś. Mamy huśtawkę w domu i bardzo lubi się huśtac więc może mu podpasuje?! kto wie..

oj no to zdrówka życzę

ale musze pochwalić się wam od dzisiaj chodze na zajęcia ze spinningu:tak::tak::tak:jestem dumna z siebie bo karnet od początku listopada leżal i czekał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj mega moblizacja bylo super...ten typ zajęć mi pasuje...przez 7 lat chodzilam na aerobik i znudzil mi sie a przed ciążą spróbowałam spinningu i super po nim czułam sie i nawet parę cm tu i ówdzie ubylo, wiec wrocilam do tych zajec...

Madzienka super a gdzie chodzisz? Patrz a ja wczoraj szukałam jakichś klubów w Lublinie, bo też myślałam żeby gdzieś się wybrać, ale nie bardzo mam z kim:sorry:
no i nie wiem ile to kosztuje, od nowego roku mam zamiar zacząć.:tak:

a co tu tak pusto dzisiaj:eek:
gdzie wy się podziewacie?
a u nas dzień jak co dzień, umyłam u małego w pokoju okno i posprzątałam trochę.
M wrócił z pracy, pojechaliśmy z psem do wet.
Mały już śpi, a ja zerkam w telewizor jeszcze.

Dziewczyny,jak szefowa częstuje to się nie odmawia:no: - więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-):tak:
13.jpg

Madzienka super a gdzie chodzisz? Patrz a ja wczoraj szukałam jakichś klubów w Lublinie, bo też myślałam żeby gdzieś się wybrać, ale nie bardzo mam z kim:sorry:

no wlasnie co z tym spotkaniem???

Maltanka
ja chodze do Areny na watykańską, trochę od nas daleko ale pracodawca placi mi za karnet:-):-):-) cen nie znam ale wiecej mozesz tutaj poczytac
ARENA - fitness club - siłownia, aerobik, solarium i fitness w Lublinie

Dziewczyny,jak szefowa częstuje to się nie odmawia:no: - więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-):tak:
13.jpg

Mniam mniam

reklama
Witam wieczorową porą
Ja tylko na chwilkę poczytać was i zaraz do łóżka zmykam:tak::tak:

Anaconda nie wiedziałam że mieszkasz na Br. Wieniawskich:cool2:ja mam tam dziadków pod 4 i czasami tam bywam, moze nawet się spotkałyśmy zupełnie o tym nie wiedząc:-D:-D:-D:-D

A ja pod 3 mieszkam:tak::tak::tak:

My dzisiaj wyruszylismy po buciki dla Julci i nie kupilismy nataomiast ja kupilam kozaczki w "chińczyku"jak to mowi moja siostra, beda do biegania:tak::tak:
Jutro ponowne szukamy bucikow:tak::tak::tak:

A gdzie do tego "chińczyka" poszłaś?

Ja będę wolna dopiero po niedzieli:tak::tak::tak:

13.jpg

To jak Martuśka częstuje to trzeba się brać za łyżeczki:tak::tak::tak:

Do góry