reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

40 zł na dziecko to nie jest tak źle .

ja uciekam już zagadałam się z koleżanką na gg i tak mi zeszło. kurczę a tu już tak późno.
mam nadzieję, że mały mi pośpi rano dłużej. trzymajcie kciuki
dobrej nocki

reklama
Tak za wyrwanie 200zaplacilam. wiecie ja mam taki stolik moj M teraz jak był przywiózł malemu w prezencie i miki się cieszył nim i bawił 10 min i od 3 tygodni nie dotyka go w ogóle. Nie wiem może dlatego że on się bawi z zabawek tylko samochdzikami a tak to woli ,,zabawki''dorosłych:-) inne rzeczy go nie interesują aaa i jeszcze woli psocić i rozwalać co się da

200zl to strasznie duzo!!!
a co do stolika to tez o tym myslalam, ze pobawi się chwile i zapomni o nim a my wydamy 200zl!:-(

Witam wszystkich, ja tylko na chwile. Musze sniadanie wykombinowac, posprzatac mieszkanie bo jakos nic nie widac ze wczoraj cos robilam. A o 11 przyjezdzaja tesciowie.:eek::rofl2:
Moze zostawimy im Maxa a my pojedziemy dobie do PLAZY.

duzo nie?? ale ten lekarz rewelacxyjnie wyrwa zęby 3 długie korzenie mialam i tylko kawałek zęba wystawało a on to zrobił w 10 min!
z tym stolikiem to racja. dzieciom nie konieczni się podoba to co nam się wydaje a kasa wywalona.
:) ja teraz jadę do Plazy :)

witam się jako druga

nawet dzisiaj pospałam nie wstawałam ani razu do małego dopiero o 6.30:eek:
ja też zaraz coś muszę wykombinować na śniadanie, wczoraj rodzice zamówili pizzę i tak dojadam przed komputerem ostatnie kawałki zimne :sorry:

wczoraj mieliśmy taką fajną pogodę a dzisiaj szaro:-(

oho muszę przebrać małego, siedzi w drugim końcu pokoju a ja tutaj czuję:rofl2:

duzo nie?? ale ten lekarz rewelacxyjnie wyrwa zęby 3 długie korzenie mialam i tylko kawałek zęba wystawało a on to zrobił w 10 min!

ja miałam wyrywanego zęba, ale babka mi wyrwała, i ani jednego proszka przeciwbólowego nie wzięłam jak mi zeszło znieczulenie, w ogóle nic nie czułam, ale ja to w ogóle dentystęto szerokim łukiem omijam.

laski za czym wy tak do tej plazy idziecie?

ja się też boję dentysty strasznie...ja mieszkam kolo Plazy bliziutko i tam robię zakupy w delimie.sama spożywka nic wiecej nie kupię wolę sklepy made in tania odzież ;-)

z tym stolikiem to racja. dzieciom nie konieczni się podoba to co nam się wydaje a kasa wywalona.
:) ja teraz jadę do Plazy :)

Co bedziesz w PLAZIE kupować?
My jedziemy szukac butow dla M.I w ogole oderwac sie troszke od dziecka, a niech dziadki sie Maxem naciesza.
Słuchajcie dziewczyny, nie wiecie moze czy w PLAZIE jest sklep muzyczny?

witam się jako druga

nawet dzisiaj pospałam nie wstawałam ani razu do małego dopiero o 6.30:eek:
ja też zaraz coś muszę wykombinować na śniadanie, wczoraj rodzice zamówili pizzę i tak dojadam przed komputerem ostatnie kawałki zimne :sorry:

wczoraj mieliśmy taką fajną pogodę a dzisiaj szaro:-(

oho muszę przebrać małego, siedzi w drugim końcu pokoju a ja tutaj czuję:rofl2:

:-D:-D:-D Dobre śniadanko zjadl!!!

reklama
Do góry