reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam
My od teściowej wreszcie wróciliśmy i mam święty spokój. Jutro do lekarza idę bo coś mi na buzi wyskoczyło i trzeba to jakąś maścią potraktować:tak::tak:
Co do prezentów świątecznych to faktycznie ceny zabawek dla dzieci są powalające, trzeba normalnie z 5000zł na m-c zarabiać (tylko gdzie tyle dadzą:crazy::crazy::sorry::sorry:)
mi właśnie teściowa dała 100zł dla Mai i kazała coś kupić na mikołaja, więc pochodzę po marketach i zobaczę co można by kupić:tak::tak::tak:
Anet15 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak::tak::tak:

Anet15 - spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia urodzinowe!!!! Sto lat!

Mama mika i olinka - mój Kajetan ma straszną fazę na Auta. Mam w domu całą Chłodnicę Górską, łącznie z pościelą, zasłonami, sztućcami i piżamą - o zabawkach nawet nie wspomnę. Ostatni nabytek, to kombajn Heniek. A w Smyku kupiłam mu bardzo fajną piżamę z Autami, były też piórniki. Może zapytaj???

Ja prawie na wylocie. 34 tydzień. Powoli szykuję wszystko do szpitala, no i dom na moją nieobecność. Trochę się boję tego co zastanę po powrocie, ale nie zakładam z góry czarnego scenariusza;) Ostatecznie chłopcy zostaną z tatą, hehehe... Gonię resztkami sił, moja urocza dwójka i brzuch to mieszanka wybuchowa.

Witam porannie:-):-)
Czy widzicie jaka za oknem mgła? Sąsiedniego bloku nie widać:szok::szok::szok:
Ja dziś za wielkie sprzątanie się biorę, tylko najpierw do lekarza muszę skoczyć.
Maja obudziła się z kaszlem i małym katarkiem ale do przedszkola poszła, ciekawe w jakim stanie ją odbiorę:sorry::sorry::sorry:

cześć dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zresztą ostatnio coś ostatnio wogóle sie opuszczam z bb, m jak tylko zobaczy, że coś klikam w klawiaturę to od razu rzuca durne teksty:no::no::no::no:aż mi się odechciewa pisania:-(

widzę tu sporo znajomych:tak::tak::tak::tak:jakaś migracja czy co?

ups, własnie szef wpadł do pokoju a zamiast pilnie pracować na bb siedzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak nie m w domu to szef w pracy, uwzieli się na mnie czy co?????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

zauwazyłam, że na tapecie temat zabawek od mikołaja:tak: ja nie mam jakoś pomysłu w tym roku bo i fundusze nie pozwalają mi rozwinąć skrzydeł ale coś muszę wymyslić:tak:

pozdrawiam

aha i nie zapytałam czy mogę do Was powrócić po tak długiej nieobecności??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
My od teściowej wreszcie wróciliśmy i mam święty spokój. Jutro do lekarza idę bo coś mi na buzi wyskoczyło i trzeba to jakąś maścią potraktować:tak::tak:
o kurczę, a od czego to może być, może z wiatru albo od jakiegoś jedzenia, daj znać co Ci lekarz powie

Co do prezentów świątecznych to faktycznie ceny zabawek dla dzieci są powalające, trzeba normalnie z 5000zł na m-c zarabiać (tylko gdzie tyle dadzą:crazy::crazy::sorry::sorry:)
u nas ciężko, ale w Warszawie owszem:tak::tak::tak: jak ja bym już chciała pójść do pracy, ale chyba jeszcze nic z tego, może w następnym roku dopiero:-(

mi właśnie teściowa dała 100zł dla Mai i kazała coś kupić na mikołaja, więc pochodzę po marketach i zobaczę co można by kupić:tak::tak::tak:

e to nie jest taka zła, moja nic nie dała (jeszcze ma czas to zobaczymy).

Ja prawie na wylocie. 34 tydzień. Powoli szykuję wszystko do szpitala, no i dom na moją nieobecność. Trochę się boję tego co zastanę po powrocie, ale nie zakładam z góry czarnego scenariusza;) Ostatecznie chłopcy zostaną z tatą, hehehe... Gonię resztkami sił, moja urocza dwójka i brzuch to mieszanka wybuchowa.

anaklim chłopaki sobie poradzą, :tak::tak::tak: a jak Ty dajesz radę, trzech chłopów w domu i brzuch podziwiam, ale Ty koffana oszczędzaj się:tak::tak::tak:

cześć dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zresztą ostatnio coś ostatnio wogóle sie opuszczam z bb, m jak tylko zobaczy, że coś klikam w klawiaturę to od razu rzuca durne teksty:no::no::no::no:aż mi się odechciewa pisania:-(

agunia witaj
a M to się nie przejmuj z chłopami tak zawsze, on pewnie więcej czasu spędza przy komputerze od Ciebie, ale tego to już nie widzi.

widzę tu sporo znajomych:tak::tak::tak::tak:jakaś migracja czy co?

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

aha i nie zapytałam czy mogę do Was powrócić po tak długiej nieobecności??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ty nie pytaj tylko wracaj i zaglądaj jak najczęściej:tak::tak::tak:

a teraz witajcie
wczoraj wieczorkiem byliśmy w gościach, a jak wróciliśmy to jakoś nie chciało mi się komputera już włączać.
pogoda nie najlepsza, a miałam się wybrać na piechotkę na targ na B. Wieniawskiech, no i nie pójdę:no:. mały gania już od 7.00, ciekawe czy kiedyś jeszcze sobie pośpię tak jak dawniej do 10.00 bez wstawania rano, - chyba dopiero jak Hubert pójdzie na studia:-). zaraz muszę mu zrobić mleko.
i nastawić pranie.

reklama
Witam sie po 2 dniowej nieobecnosci....
Mialam troszke roboty w domu z okazji wczorajszego swieta:-D
Wczoraj juz od 13-stej mnie goscie nawiedzali,a ostatni(czyli moja mama:laugh2:)wyszli 0 20-stej,wiec nie mialam czasu na BB

DZIEKI KOCHANE ZA ZYCZENIA URODZINOWE!!!

Co do prezentow to,tez krucho z kasa ,ale cos trzeba bedzie wymyslec,z mala nie ma problemow,bo jeszcze mala i nie czajkowska :happy:,ale gorzej z Gosiaczkiem...co do meza sto sie nie wypowiadam,bo szkoda gadac,nie dosc ze zyczen wczoraj mi nie zlozyl,to jeszcze muchy w nosie mial przez caly dzien...wr....cholercia jak nie oszaleje przez niego to napewno osiwieje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zostawiam ciacho wczorajsze,jakby ktos mial ochote....:laugh2:

Do góry