reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka
o jakim stoliku mowisz??ja dzisiaj bylam w reau i ogladalam zabawki ale stolika nie wypatrzylam:sorry::sorry::sorry:
na allegro znalazlam taki
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,FISHER PRICE STOLIK (801006327) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
taki widzialas w realu??jaka cena??
My tez chcielismy cos takiego Julli kupic:sorry::sorry::sorry:

Madzienka dokładnie taki, 220 czy 230 zł. my kupujemy na gwiazdkę bo teraz kasy brak, fajne to jest:tak:

U nas Jula juz spi i mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza niz wczorajsza...zasnela o 21 wstalo ok.22.30 i nie spala do 1.30 w nocy:szok::szok::szok::szok:

Ja dzisiaj ledwo zyje wiec za chwilke ide spac:tak::tak::tak::tak:

ja też mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie u nas lepsza:tak:

sundey fajne to drzewo ale cena też

Marta a jak tam Twój M wrócił już?

Ostatnia edycja:
reklama
maltanka my chyba tez zastanowimy sie nad tym stolikiem!:-)
A co do zakupow to my tez robimy takie raz w mc zeby bylo na zapas!pieluchy, kaszki, plyn do kapieli, chusteczki itp.....

maltanka to drzewko fajne ale dla np 2latka bo tam sa normalne zagadki taki quiz!A moj maly jeszcze za mały!:eek::eek::eek: na następny rok bedzie ! chyba ze bedzie mial juz jakies upodobania!:-)

Wiecie co ja dzisiaj wybrałam się sama do reala w końcu zdecydować się co kupimy Julci i .....mam mega mętlik mi się tam wszystko podobało.....:szok::szok::szok::szok:
a my jeszcze dodatkowo musimy listę prezentów urodzinowych dla Juleczki zrobic:sorry::sorry::sorry:

Dzieki Maltanka

Tak za wyrwanie 200zaplacilam. wiecie ja mam taki stolik moj M teraz jak był przywiózł malemu w prezencie i miki się cieszył nim i bawił 10 min i od 3 tygodni nie dotyka go w ogóle. Nie wiem może dlatego że on się bawi z zabawek tylko samochdzikami a tak to woli ,,zabawki''dorosłych:-) inne rzeczy go nie interesują aaa i jeszcze woli psocić i rozwalać co się da

M wrócił i to przed 21-ą:szok::tak:,jego bratowa go przywiozła:szok:.

to super M się posłuchał

Tak za wyrwanie 200zaplacilam. wiecie ja mam taki stolik moj M teraz jak był przywiózł malemu w prezencie i miki się cieszył nim i bawił 10 min i od 3 tygodni nie dotyka go w ogóle. Nie wiem może dlatego że on się bawi z zabawek tylko samochdzikami a tak to woli ,,zabawki''dorosłych:-) inne rzeczy go nie interesują aaa i jeszcze woli psocić i rozwalać co się da

no właśnie mój mały na razie tak ma że nowe zabawki go interesują przez jeden dzień,
ale stolik raczej kupimy:tak:

A ja mam gorszy problem zadowolić 18 dzieciaków a w szczególności ich mamusie:-p:sorry::tak:,bo jestem w Trójcy i paczki na zabawę choinkową będę robić:tak:.I weź się za 40zł naprodukuj.
no to Ci zajęcie dali, rzeczywiście za 40 zł dużo tego nie będzie, ale to tak symbolicznie ma chyba być co?

reklama
Do góry