mama mika i olinka
Aktywna w BB
Sunday to nasi chłopcy rówieśnicy)
na ból zęba po wyrwaniu brałam nurofen forte w żelowych kapsułkach-szybko działał.
na ból zęba po wyrwaniu brałam nurofen forte w żelowych kapsułkach-szybko działał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja brałam ketonal
Sunday to nasi chłopcy rówieśnicy)
jak trutego to chyba będzie leczenia kanałowe-ja tak maiłam i szok za leczenie jednego zęba kanałowo zapłaciłam 500zł oczywscie nie raz kilka wizyt miałam ale po zsumowaniu tyle wyszło. Potem musiałam jednego usunąc i 200zł zapłaciłam
o nurofen też może być.
koronkę,
sundey ja w ciązy leczyłam zęba który myślałam, że będzie do wyrwania, ale uratowali mi i założyli normalną plombę
witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)
a moze taki, bo tez znalazlam FISHER PRICE PIERWSZY STOLICZEK DLA TWEJ POCIECHY (816314062) - Aukcje internetowe Allegro