reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Sunday to nasi chłopcy rówieśnicy:))
na ból zęba po wyrwaniu brałam nurofen forte w żelowych kapsułkach-szybko działał.

:-):-):-)

Juz brał ibuprom max i peralgin i nic! A miał trutego zeba, w ogole to lekarz powiedzial ze bedzie musial zrobic na tego zeba koronke bo plamba wypadnie taki zab zniszczony.Ciekawe ila to kosztuje!:eek:

jak trutego to chyba będzie leczenia kanałowe-ja tak maiłam i szok:szok: za leczenie jednego zęba kanałowo zapłaciłam 500zł oczywscie nie raz kilka wizyt miałam ale po zsumowaniu tyle wyszło. Potem musiałam jednego usunąc i 200zł zapłaciłam :crazy:

jak trutego to chyba będzie leczenia kanałowe-ja tak maiłam i szok:szok: za leczenie jednego zęba kanałowo zapłaciłam 500zł oczywscie nie raz kilka wizyt miałam ale po zsumowaniu tyle wyszło. Potem musiałam jednego usunąc i 200zł zapłaciłam :crazy:

Bedzie kanałowo, dzisiaj za wizyte zaplacilismy 50zl -chyba to nie duzo!Następtna za tydzien. A te 200zl to zaplacilas za samo wyrwanie zeba?:eek::eek::szok::szok:

o nurofen też może być.

koronkę,:eek:
sundey ja w ciązy leczyłam zęba który myślałam, że będzie do wyrwania, ale uratowali mi i założyli normalną plombę:tak:

Nom bo dentysta powiedzial ze praktycznie 80% zeba nie ma i plomba wypadnie jak sie wlozy sama.

Nie wicie ile moze kosztowac koronka?!

witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30:eek:. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)

Maltanka
o jakim stoliku mowisz??ja dzisiaj bylam w reau i ogladalam zabawki ale stolika nie wypatrzylam:sorry::sorry::sorry:
na allegro znalazlam taki
AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY,FISHER PRICE STOLIK (801006327) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
taki widzialas w realu??jaka cena??
My tez chcielismy cos takiego Julli kupic:sorry::sorry::sorry:

U nas Jula juz spi i mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza niz wczorajsza...zasnela o 21 wstalo ok.22.30 i nie spala do 1.30 w nocy:szok::szok::szok::szok:

Ja dzisiaj ledwo zyje wiec za chwilke ide spac:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry