reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

bo jak widzialam w smyku te ceny...

o w smyku tak, ja to tylko chodzę tam poogladać.

ja się oddalam muszę trochę posprzątać bo mi tu mały pozrzucał wszystko ze stołu i szafek na podłogęco miał w zasięgu ręki

muszę jeszcze coś na obiad wymyślić, ale chyba będzie rybka:tak:

zajrzę po południu

Anet15 Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.`
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.

reklama
a co do stolika to pewnie zalezy od dziecka, ale Jula ma takie pianinko i uwielbia przy nim stac, pewnie jak juz zacznie chodzic to nie bedzie zadna atrakcja stac sobie:-D:-D:-D:-D:-D

a w ogole witajcie, u nas nocka w miare, Jula wczoraj padla i pospala do 7.15 z tym ze kolo 1 dalam jej przez sen mleczko bo nie chciala jesc kolacji:-:)-:)-(

zycze udanych zakupow, my dzisiaj jedziemy na obiadek do mamy, wiec z gotowania jestem zwolniona:happy::happy::happy::happy:

Anet15 zdróweczka i wszystkiego najlepszego!!!!!

bukiet.jpg

MADZIENKA ja też myśle że takie pianinko to większa atrakcja dla mlucha nie chodzącego jeszcze bo jak już sam pójdzie to jest 1000ciekawszych rzeczy :)
ja już wróciłam z plazy. Byłam w smyku -zabawek mnóstwo! ceny powalające np. taki samochod co Oli bardzo chce dostac z bajki Auta -Zygzak jest po 239zł:szok::szok: a w realu po 179-tez drogo okrutnie -ale jaka różnica w cenie!
Oli ma 37 stopni:-( i co tu jutro zrobic z nim nie wiem:-:)-(
obiad u mnie pomidorowa z wczorjaszego rosołu i na drugie zrobie jakaś makaron z sosem

Jejku dziewczyny!Co mam kupić dla chłopców 5 i 10 lat???!!!:eek: chciałabym kupić coś wspolnego,bo nie mam zabardzo kasy! A mam jeszcze jednego 3latka i malenka dziwuszke!No i dorosłych!!!!!:eek::eek::-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok:
Pomozcie prosze!!!!

reklama
Marta a gdzie Twój M wyjeżdza?? Sunday co dla 5 latka to bym Ci podpowiedziała ale coś wspólnego hmmm moze Walkie Talkie Spidermen jest teraz w realu za 70zł akurat dla dwóch

Do góry