reklama
Marta1981
Rodzyneczka
My z basenu po dywan pojechaliśmy o taki tyle,że my daliśmy 25zł BOISKO _ ANTYOPOŚLIZGOWE _ WYPRZEDAŻ _ PROMOCJA (807214801) - Aukcje internetowe Allegro
,Olek zadowolony i to bardzo.Potem do teściów,ta sprawa z prosiakami to pierwszy zgłoszony na policję przypadek na Chełm i okolice,że ktoś świnie ukradł i to w dodatku sąsiad a rano pomagał teściowi te prośki kastrować.I jak prokurator zbierze wszystkie zeznania i dokumenty to w telewizji będzie teściowa,bo wywiad z nią już nagrywali.Teraz czekają na pozwolenie ujawnienia danych od prokuratora,bo babka podpisywała zgodę na upublicznienie jej wizerunku w mediach.
Mieliśmy od dziadków wyjeżdżać i kumpel do M zadzwonił i na "jednego" go zaprosił,to zawiozłam M i Olka mu zostawiłam a ze śpiącym Julem przyjechałam do domu.Dałam mu czas do 21-ej .
,Olek zadowolony i to bardzo.Potem do teściów,ta sprawa z prosiakami to pierwszy zgłoszony na policję przypadek na Chełm i okolice,że ktoś świnie ukradł i to w dodatku sąsiad a rano pomagał teściowi te prośki kastrować.I jak prokurator zbierze wszystkie zeznania i dokumenty to w telewizji będzie teściowa,bo wywiad z nią już nagrywali.Teraz czekają na pozwolenie ujawnienia danych od prokuratora,bo babka podpisywała zgodę na upublicznienie jej wizerunku w mediach.
Mieliśmy od dziadków wyjeżdżać i kumpel do M zadzwonił i na "jednego" go zaprosił,to zawiozłam M i Olka mu zostawiłam a ze śpiącym Julem przyjechałam do domu.Dałam mu czas do 21-ej .
mama mika i olinka
Aktywna w BB
czyli te świnki to były Twoich teściów? a co do meża niezły sposób -dać mu dziecko pod opiekę:-):-) mój jak latał to sam zawsze.Moj M też teraz gdzieś poszedł na piwo a ja jak co wieczór sama z dziećmi:--(
sunday_
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja tylko na chwile wpadlam. Bylismy z mezem alarmowo u dentysty-prawie platkal z bolu!!!
anaconda27 to niech tesciowa da Ci na nowe swoje mieszkanie! Zawsze jest lepiej mieszkac oddzielnie chocby na wynajmie!:-) Znam to z autopsji!;-)
anaconda27 to niech tesciowa da Ci na nowe swoje mieszkanie! Zawsze jest lepiej mieszkac oddzielnie chocby na wynajmie!:-) Znam to z autopsji!;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Tak świnki były moich teściów w Super Expresie i Fakcie i Gazecie Wyborczej na necie są artykuły,w poniedziałkowym wydanie będzie.
Ostatnia edycja:
mama mika i olinka
Aktywna w BB
Sunday kiedy się urodził Twój Synek?
maltanka
Ja u teściowej siedzę więc na kompa czasu brak. Znowu mi wypomina że wolę kupę kasy na wynajem mieszkania płacić niż mieszkać z nią, jak ja nie lubię jej dogryzań
anaconda współczuje wizyty u teściowej, widzę, że mamy taką samą sytuacje mieszkaniową,
Cześć Dziewczyny ja w tej chwili dopiero siadałam od rana:-( facet kończył mi remont-taki delikatny drzwi w łazience zmieniałam i tapetowanie przedpokoju, do tego sama z chłopkami moimi-koszmar, na szczęscie baba zabrała starszego na czechów do siebie a ja z małym poszłam na dwór.Teraz juz wszystko posprzątane mam!! w kóncu!!! tyle ten remont trwał, ze 2 tyg w sumie bo robił to facet z mojej pracy i tak przychpdził co kilka dni i robił po kawałku. Na szczęćsie juz jest po wszytkim ale za chwile wymiana kabiny prysznicowej . ja zaraz na zakupy jadę.
to super, że remont się skończył, sama z chłopakami jeszcze nie zazdroszczę
Hej dziewczyny ja tylko na chwile wpadlam. Bylismy z mezem alarmowo u dentysty-prawie platkal z bolu!!!
sundey współczuję Wojtkowi bólu zeba, dla mnie to najgorsze co może być
witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)
sunday_
Sunday kiedy się urodził Twój Synek?
12 lipca 2008r.:-)
sundey współczuję Wojtkowi bólu zeba, dla mnie to najgorsze co może być
witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)
Teraz znieczulenie mu puscilo i sie zaczela jazda!!!!!!1 Cos macie spradzonego na bol zeba???
Wiem o jaki stoliczek Ci chodzi!Swietny jest! W ogole zabawki sa rewelacyjne!!!!!!!:-):-):-):-) ale ceny...:---(
reklama
maltanka
Teraz znieczulenie mu puscilo i sie zaczela jazda!!!!!!1 Cos macie spradzonego na bol zeba???
Wiem o jaki stoliczek Ci chodzi!Swietny jest! W ogole zabawki sa rewelacyjne!!!!!!!:-):-):-):-) ale ceny...:---(
ja brałam ketonal
no te ceny zabawek mnie powalają i w ogóle wszystkiego dla dzieci