reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej naszczesie nie ma moj synus wiatrowki. musial go jakis super wredny komar ugryzc ze bylo pare ugryzien kolo siebie. ale w sumie lepeij zeby byl teraz chory niz jak pojdzie kiedys do przedszkola.

reklama
My z basenu po dywan pojechaliśmy o taki tyle,że my daliśmy 25zł:tak: BOISKO _ ANTYOPOŚLIZGOWE _ WYPRZEDAŻ _ PROMOCJA (807214801) - Aukcje internetowe Allegro

,Olek zadowolony i to bardzo.Potem do teściów,ta sprawa z prosiakami to pierwszy zgłoszony na policję przypadek na Chełm i okolice:szok:,że ktoś świnie ukradł i to w dodatku sąsiad a rano pomagał teściowi te prośki kastrować:crazy:.I jak prokurator zbierze wszystkie zeznania i dokumenty to w telewizji będzie teściowa,bo wywiad z nią już nagrywali.Teraz czekają na pozwolenie ujawnienia danych od prokuratora,bo babka podpisywała zgodę na upublicznienie jej wizerunku w mediach.
Mieliśmy od dziadków wyjeżdżać i kumpel do M zadzwonił i na "jednego":crazy: go zaprosił,to zawiozłam M i Olka mu zostawiłam a ze śpiącym Julem przyjechałam do domu.Dałam mu czas do 21-ej :-p:tak:.

czyli te świnki to były Twoich teściów? a co do meża niezły sposób -dać mu dziecko pod opiekę:-):-) mój jak latał to sam zawsze.Moj M też teraz gdzieś poszedł na piwo a ja jak co wieczór sama z dziećmi:-:)-(

Hej dziewczyny ja tylko na chwile wpadlam. Bylismy z mezem alarmowo u dentysty-prawie platkal z bolu!!!:rofl2::eek::crazy:

anaconda27 to niech tesciowa da Ci na nowe swoje mieszkanie! Zawsze jest lepiej mieszkac oddzielnie chocby na wynajmie!:-) Znam to z autopsji!;-)

Ja u teściowej siedzę więc na kompa czasu brak. Znowu mi wypomina że wolę kupę kasy na wynajem mieszkania płacić niż mieszkać z nią, jak ja nie lubię jej dogryzań:crazy::crazy::crazy:

anaconda współczuje wizyty u teściowej, widzę, że mamy taką samą sytuacje mieszkaniową,

Cześć Dziewczyny ja w tej chwili dopiero siadałam od rana:-( facet kończył mi remont-taki delikatny drzwi w łazience zmieniałam i tapetowanie przedpokoju, do tego sama z chłopkami moimi-koszmar, na szczęscie baba zabrała starszego na czechów do siebie a ja z małym poszłam na dwór.Teraz juz wszystko posprzątane mam!! w kóncu!!! tyle ten remont trwał, ze 2 tyg w sumie bo robił to facet z mojej pracy i tak przychpdził co kilka dni i robił po kawałku. Na szczęćsie juz jest po wszytkim ale za chwile wymiana kabiny prysznicowej:wściekła/y: . ja zaraz na zakupy jadę.

to super, że remont się skończył, sama z chłopakami jeszcze nie zazdroszczę

Hej dziewczyny ja tylko na chwile wpadlam. Bylismy z mezem alarmowo u dentysty-prawie platkal z bolu!!!:rofl2::eek::crazy:

anaconda27 to niech tesciowa da Ci na nowe swoje mieszkanie! Zawsze jest lepiej mieszkac oddzielnie chocby na wynajmie!:-) Znam to z autopsji!;-)

sundey współczuję Wojtkowi bólu zeba, dla mnie to najgorsze co może być

witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30:eek:. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)

Sunday kiedy się urodził Twój Synek?

12 lipca 2008r.:-)

sundey współczuję Wojtkowi bólu zeba, dla mnie to najgorsze co może być

witajcime
ja dopiero teraz my od rana po sklepach jak wyszliśmy po 9.00 z domu tak wróciliśmy o 13.30:eek:. byłam w realu i już wiem co Hubert dostanie pod choinkę, ogladaliśmy różne zabawki, ale najbardziej był zainteresowany był takim stoliczkiem edukacyjnym z fisher price,niestety drogie to chol....
jak wróciliśmy do domu to M zaraz pojechał do weterynarza z psem
no i na koniec odwiedzili nas moi rodzice
tak więc jestem padnięta, prawie, że śpię na stojąco (a młody rano wstał o 6.00)

Teraz znieczulenie mu puscilo i sie zaczela jazda!!!!!!1:szok::szok::szok::szok: Cos macie spradzonego na bol zeba???

Wiem o jaki stoliczek Ci chodzi!Swietny jest! W ogole zabawki sa rewelacyjne!!!!!!!:-):-):-):-) ale ceny...:-:)-:)-(

reklama
Do góry