reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mężatka,ja to dokładnie rok temu przechodziłam,Olek zachorował 26 października a Julu 13 dni później,najlepszy Pudroderm,ok.10zł ale super;-):tak: i Hydroxyzyna w syropie,łagodzi swędzenie i uspokaja
4248large.jpg

reklama
Moj to Oliwier. Oli nie miał jeszcze wiatrowki, w tamtym roku jak panowala w przedszkolu był chory i się nie załapał. A mika zaszczepiłam p/wiatrówce bo mnie nasza pediatra nastraszyła ze on jako alergik jest narażony na to że mu się po wiatrówce zrobią blizny po krostkach.Nie wiem czy to prawda ale uleglam a szczepionka nie tania wcale po chyba 150zł

Super zdjecia i pamiątka, 1,5 godziny:szok::szok::szok: a ubrania były wasze??jak wyglada taka sesja, jak mozesz opisz...

Z tym czasem to może troszeczkę krócej tak około 1,5-godzinki. Ale tego czasu wogóle sie nie czuje. Ubranka nasze to tylko te na pierwszym zdjeciu reszta fotografa aczkolwiek mozna miec swoje. Cały dzien mi mały marudził juz myslalam ze bedzie lipa ale bylo naprawde spoko tak sie rozkrecil ze szpk podobało mu sie takze był nieproblemowym klientem. Wybralismy mniejszy wariant czyli 150zł 10ujec w formacie 18x21 oraz co dla mnie było najwazniejsze wszystkie zdjecia na płycie w naszym przypadku jest ich az 155. Takze teraz moge w kazdym zakladzie fotog wywołąc i na prezent np dziadkom dac.Bardzo polecam fajna sprawa i cena wydaje mi sie naprawde spoko

co tu taka cisza:eek:

sundey narobiłaś mi smaka na pizzę i zamówiłam, ale się najadłam:-p:sorry:
a Ciebie gdzie wcięło?:eek:

oglądam na Tvn "Jeszcze raz":tak: a M usypia małego.

A my w koncu zamowilismy KFC-Wojtek zdecydowal.Matko ale ostreee!:szok:
Swoja droga ale masz dobrego meza-mi to tylko malego wykapie.

Witam wszystkich-jeśli ktoś jest!?:eek::crazy:
Ja już wysprzątałam-prawie łazienkę-wszędzie śmierdzi domestosem!
Ale zostało mi jeszcze duzzzoo!!!:-:)eek::-:)eek:
A maly od rana dziala mi na nerwy!!!Cale paluszki mi wysypal i wszedzie syf!!!:szok::szok::szok::szok:
Wojtek pojechal do moim rodzicow a ja sama musze wlaczyc!

Witam
Ja u teściowej siedzę więc na kompa czasu brak. Znowu mi wypomina że wolę kupę kasy na wynajem mieszkania płacić niż mieszkać z nią, jak ja nie lubię jej dogryzań:crazy::crazy::crazy:
Poza tym na targu rano byłam ale niestety nic sobie nie kupiłam:-:)-:)-(
A pogopda wreszcie się poprawiła, oby tak dalej:tak::tak::tak:

reklama
Cześć Dziewczyny ja w tej chwili dopiero siadałam od rana:-( facet kończył mi remont-taki delikatny drzwi w łazience zmieniałam i tapetowanie przedpokoju, do tego sama z chłopkami moimi-koszmar, na szczęscie baba zabrała starszego na czechów do siebie a ja z małym poszłam na dwór.Teraz juz wszystko posprzątane mam!! w kóncu!!! tyle ten remont trwał, ze 2 tyg w sumie bo robił to facet z mojej pracy i tak przychpdził co kilka dni i robił po kawałku. Na szczęćsie juz jest po wszytkim ale za chwile wymiana kabiny prysznicowej:wściekła/y: . ja zaraz na zakupy jadę.

Do góry