reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam Was
My od soboty gorączkujemy ale chyba i mam nadzieje ze to pzez zeby chociaz 6 ktore juz ma przyszly naprawde bez bolu a tera w nocy sie budzi nie chce spac apetyt slaby i maruda ze hej. A w czwartek mamy sesje zdjeciowa przełozoną juz z urodzin i jak bedzie taki marydny to nie bedzie mial ochoty pozowac:no:
Za tydzien lecimy na szczepienie czego tez juz sie obawiam bo to pierwsze po dluzszej przerwie. No i wiadomo jest juz wiekszy i bardziej swiadomy ale nic jakos to bedzie.
A pogoda do bani mały przez goraczke od soboty nie byl poza domem wiec dzisiaj postanowilam go przewietrzyc i bylismy ze 20min chociaz jest nieciekawie bo wilgotno. No ale troche trzeba dzieciaczkom powietrza dawac bo cały czas w domu to też niedobrze.

reklama
Taka pogoda w Chełmie że nie chce mi sie z domu wychodzic a idę do pracy na 12.00 bleee:confused2: Do tego babcia coś mi się rozchorowała a nie mam z kim małego zostawić Mam nadzieję że Kuba nic nie złape od teściowej:crazy:
A ja mam wolne to mogłaś podrzucić Kluska:sorry:;-):tak:.
Marz zdróweczka.
Witam!
Kumpela właśnie z kawki wyszła,obiadek podszykowany i po Olka za 1,5 godzinki:tak:

A pogoda do bani mały przez goraczke od soboty nie byl poza domem wiec dzisiaj postanowilam go przewietrzyc i bylismy ze 20min chociaz jest nieciekawie bo wilgotno. No ale troche trzeba dzieciaczkom powietrza dawac bo cały czas w domu to też niedobrze.

my też przez tą pogodę w domu. dzisiaj wzięłam małego na króciutki spacer mimo katarku. a teraz mi śpi, a ja lecę zrobić jakąś kawkę bo też zaraz usnę:tak:

Witam Was
My od soboty gorączkujemy ale chyba i mam nadzieje ze to pzez zeby chociaz 6 ktore juz ma przyszly naprawde bez bolu a tera w nocy sie budzi nie chce spac apetyt slaby i maruda ze hej. A w czwartek mamy sesje zdjeciowa przełozoną juz z urodzin i jak bedzie taki marydny to nie bedzie mial ochoty pozowac:no:

A gdzie robicie sesję, taka profesjonalną??

Taka pogoda w Chełmie że nie chce mi sie z domu wychodzic
prawda???? okropnie jest.......:-:)-(
Ja dziś czuję się fatalnie i fizycznie i psychicznie. Poleguję pod kocykiem ile tylko FIlipek pozwoli. :sorry::sorry: Próbowałam go dziś zarejestrować do lekarza bo cały czas posmarkuje i zaczyna brzydko kaszleć ale mi się nie udało. O 8 (rejestracja od 7.30) nie było już numerków.
:szok::szok::szok:

U nas pogoda tez beznadziejna, my po obiadku jedziemy do lekarza...zobaczymy co z tym katarkiem i kaszlem...w czwartek mamy kolejna dawke szczepienia na pneumokoki ciekawe czy pediatra pozwoli nam zaszczepic sie???:sorry::sorry::sorry:

bylismy dzisiaj na zakupach w realu, tam juz swieta, wszedzie ozdoby choinkowe i zabawki:szok::szok::szok::szok::szok:

Troche przesadzaja z tymi ozdobami swiatecznymi w sklepach....:szok:jeszcze troche a ledwo lato sie skonczy to juz beda wywieszac....:sorry:
maltanka,dzieki za link z tymi wypiekami.....poszukam cos ciekawego,bo ja to lubie czasem cos popichcic nowego...he,he,tylko nie wszystko potem moj slubny chce jesc

Ostatnia edycja:
reklama
Marta a daleko masz przedszkole od domu że auto musisz odpalać?
Fogia a dajesz coś Filipkowi na wzmocnienie bo coś długi choruje?
Mi też się nie chce z domu ruszać a po Maję trzeba iść, niby nie daleko bo 10min drogi ale to ubieranie mnie wkurza no i wychodzić też mi się wcale nie uśmiecha:crazy::crazy:

Do góry