Marta1981
Rodzyneczka
Maltanka,;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.
my cały dzień w domu, koło południa byliśmy na spacerku, ale krótko bo szybko się zrobiło zimno.
mały już śpi. parę dni temu zaczeliśmy naukę samodzielnego zasypiania w łóżeczku, a nie na rękach. myślałam, że będzie gorzej, mały powiercił się trochę i usnął bez żadnego płaczu:-)
Maltanka pochwal sie jaką metoda uczysz zasypiać małego w łóżeczku;-);-);-)
anihira widzę, że nasze chłopaki są w jednym wieku mój też już zasówa na czworaka, szczególnie często goni kuchni zobaczyć co jest w psich miskach, a jaką radochę ma jak wtedy za nim gonię i zaczyna mi już chodzić przy łóżku czy meblach.To ja się melduję;-)
Trochę zalatana jestem i częściej podczytuje niż piszę Kubek śmiga jak mała torpedka na czterech kończynach i ćwiczy już chodzenie w pozycji pionowej Daję mu z tydzień i chyba będzie latał Marta moze potwierdzić Po operacji wygląda super blizna mała i dobrze sie zagoiła Smarujemy sie maściami Apetyt też ma świetny zaczął wreszcie jeść normalnie i przybiera na wadze Nie ma też problemów wzdęciowo-kolkowych No same plusy
Ja się melduję,a oglądałam z Olkiem Kevina samego w domu cz.3 i 4.Julu nie spał w dzień to poległ o 18:30 i już na noc śpi.
.
Od jutra startujemy z Panem Kleksem -Akademią,Podróżami(2 cz.) i Kosmosem;-).ooo Martuś twarda jesteś wczoraj Kevin, dzisiaj też. mi by chyba nie pszeszło znam to już prawie na pamięć.;-)