reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie.
my cały dzień w domu, koło południa byliśmy na spacerku, ale krótko bo szybko się zrobiło zimno.
mały już śpi. parę dni temu zaczeliśmy naukę samodzielnego zasypiania w łóżeczku, a nie na rękach. myślałam, że będzie gorzej, mały powiercił się trochę i usnął bez żadnego płaczu:-):tak:

Maltanka
pochwal sie jaką metoda uczysz zasypiać małego w łóżeczku;-);-);-)

To ja się melduję;-)
Trochę zalatana jestem i częściej podczytuje niż piszę Kubek śmiga jak mała torpedka na czterech kończynach i ćwiczy już chodzenie w pozycji pionowej Daję mu z tydzień i chyba będzie latał Marta moze potwierdzić:-D Po operacji wygląda super blizna mała i dobrze sie zagoiła Smarujemy sie maściami Apetyt też ma świetny zaczął wreszcie jeść normalnie i przybiera na wadze Nie ma też problemów wzdęciowo-kolkowych No same plusy:rofl2::laugh2::tak:

Witam nowe Lublinianki :laugh2:

Ja się melduję,a oglądałam z Olkiem Kevina samego w domu cz.3 i 4:tak:.Julu nie spał w dzień to poległ o 18:30:tak::szok: i już na noc śpi:tak::cool::cool:.
M chyba baaaaaaardzo tęskni,bo po 2 razy dzwoni:-p.
Potwierdzam dokonania Kubulka Anihiry;-):tak::-):-):cool:.

Maltanka
pochwal sie jaką metoda uczysz zasypiać małego w łóżeczku;-);-);-)

Madzienka ja robię tak, że wieczorem po kaszce jest zmiana pampersa, piżamka, buzi i kładę małego do łóżeczka. siadam obok, albo stoję. ja albo M, usypiamy go na zmianę. wlączam mu takie melodyjki na takich organkach zabawce, głaszczę po główce no i on sobie zasypia, czasami jeszcze czytam mu książkę (pewnie jeszcze nie rozumie nic z tego ale się uspokaja). jak mi się wierci i wstaje to biorę na ręce, buzi i znowu odkładam. pierwszy dzień usypiał 50 min. M wtedy z nim siedział, ale też bez płaczu, tylko się wiercił.

od jakiegoś miesiąca jak zaczeły wychodzić ząbki usypialiśmy go na rękach, bardzo szybko zasypiał, ale swoje już waży i kręgosłup daje się we znaki, więc mały uczy się zasypiania sam:tak:

To ja się melduję;-)
Trochę zalatana jestem i częściej podczytuje niż piszę Kubek śmiga jak mała torpedka na czterech kończynach i ćwiczy już chodzenie w pozycji pionowej Daję mu z tydzień i chyba będzie latał Marta moze potwierdzić:-D Po operacji wygląda super blizna mała i dobrze sie zagoiła Smarujemy sie maściami Apetyt też ma świetny zaczął wreszcie jeść normalnie i przybiera na wadze Nie ma też problemów wzdęciowo-kolkowych No same plusy:rofl2::laugh2::tak:
anihira widzę, że nasze chłopaki są w jednym wieku:tak: mój też już zasówa na czworaka, szczególnie często goni kuchni zobaczyć co jest w psich miskach, a jaką radochę ma jak wtedy za nim gonię:tak: i zaczyna mi już chodzić przy łóżku czy meblach.

tak czytam że Twój Kubulek po operacji, a więc dużo, dużo zdrówka życzę

anihira, super, że u Was super. ;-);-):-):-) Oby tak dalej. :-):-):-)
marta ja nawet nie wiedziałam, że Kevin ma 3 i 4 część.
:sorry::sorry:

reklama
Ło rety, ale popisałyście, ja wiem, ze mnie długo nie było, ale od kiedy Sasha śmiga, a mój brzuch rośnie nie mam na nic siły pod koniec dnia:((( Dzisiaj siądę i poczytam, póki co.... żyję;)

Do góry