F
fogia
Gość
anaklim tęskniłyśmy. Pisz co u Ciebie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj anaconda,po przerwie :-)Witam po przerwie:-):-):-)
Nie było mnie bo gościłam moją siostrzyczkę która przyleciała na trochę do Polski. Dzisiaj właśnie wyjechała więc znowu czas na bb będzie
Pozdrawiam gorąco
No to super,ze wszystko ok u Was....;-)To ja się melduję;-)
Trochę zalatana jestem i częściej podczytuje niż piszę Kubek śmiga jak mała torpedka na czterech kończynach i ćwiczy już chodzenie w pozycji pionowej Daję mu z tydzień i chyba będzie latał Marta moze potwierdzić Po operacji wygląda super blizna mała i dobrze sie zagoiła Smarujemy sie maściami Apetyt też ma świetny zaczął wreszcie jeść normalnie i przybiera na wadze Nie ma też problemów wzdęciowo-kolkowych No same plusy
Witam nowe Lublinianki
A ostatnio wlasnie myslalam,co tam u ciebie....Ło rety, ale popisałyście, ja wiem, ze mnie długo nie było, ale od kiedy Sasha śmiga, a mój brzuch rośnie nie mam na nic siły pod koniec dnia(( Dzisiaj siądę i poczytam, póki co.... żyję
Madzienka ja robię tak, że wieczorem po kaszce jest zmiana pampersa, piżamka, buzi i kładę małego do łóżeczka. siadam obok, albo stoję. ja albo M, usypiamy go na zmianę. wlączam mu takie melodyjki na takich organkach zabawce, głaszczę po główce no i on sobie zasypia, czasami jeszcze czytam mu książkę (pewnie jeszcze nie rozumie nic z tego ale się uspokaja). jak mi się wierci i wstaje to biorę na ręce, buzi i znowu odkładam. pierwszy dzień usypiał 50 min. M wtedy z nim siedział, ale też bez płaczu, tylko się wiercił.
od jakiegoś miesiąca jak zaczeły wychodzić ząbki usypialiśmy go na rękach, bardzo szybko zasypiał, ale swoje już waży i kręgosłup daje się we znaki, więc mały uczy się zasypiania sam
marta ja nawet nie wiedziałam, że Kevin ma 3 i 4 część.
Ło rety, ale popisałyście, ja wiem, ze mnie długo nie było, ale od kiedy Sasha śmiga, a mój brzuch rośnie nie mam na nic siły pod koniec dnia(( Dzisiaj siądę i poczytam, póki co.... żyję
maltanka,napisz co za placki pieczesz,bo moje juz mi sie przejadly-weny nowej szukam..he,he
U nas podobnie od czasu choroby i zabkowania Jula jest lulana, a kg coraz wiecejmialam postanowienie ze od niedzieli uczymy sie zasypiac ale bidulka znowu ma katar wiec ma darowanemoze w nastepnym tygodniu
Witam:-):-):-)
Czy widzicie jaka okropna pogoda jest nad Lublinem, przecież to tylko siąść i płakać:---(
ja też mam zamiar dzisiaj wyruszyć na zakupy, ale to jak M wróci z pracy, na piechotkę mi się nie chce szczególnie jak spojrzę za okno.potem jeszcze trzeba zrobić zakupy na 2 dni