nadulec ja szczepiłam Kubę 6 w 1 Po pierwszej dawce trochę mi odchorował dostał temperatury wieczorem 39 i był marudny tak ze 3 dni ale po następnych już było wszystko ok Ja tam jestem zadowolona z tego szczepienia jedno kłucie i po sprawie no cena trochę duża 160 za dawkę
reklama
sunday_
Fanka BB :)
nadulec ja szczepiłam Kubę 6 w 1 Po pierwszej dawce trochę mi odchorował dostał temperatury wieczorem 39 i był marudny tak ze 3 dni ale po następnych już było wszystko ok Ja tam jestem zadowolona z tego szczepienia jedno kłucie i po sprawie no cena trochę duża 160 za dawkę
To chyba ja nie miałam tego az 6w1 bo za pierwszym razem Maks mial dwa ukucia i placilam 100zl.
magdaso3
Początkująca w BB
hej dziewczyny:-)
przerwy troszkę miałam i nadrabiam a to tylko dlatego , że Paula mi sie rozchorowała w weekend 38, w poniedziałek lekarz no i ma jakas infekcje zatokowo-oskrzelową i antybiotyk co najgorsze(pierwszy raz w życiu) kurde te przedszkole wykończy człowieka finansowo nie dość, że płacisz za przedszkole to teraz jeszcze raz w miesiącu leki u lekarza -powinni odejmować za recepty w tym przedszkolu ha ha...aa i jeszcze doszły mnie słuchy, że dwójka dzieci ma mononukleoze?? wiec awantura w przedszkolu ojjjj juz bokiem mi wychodzi
sunday-a studiuje na WSEI zaczełam magisterskie
przerwy troszkę miałam i nadrabiam a to tylko dlatego , że Paula mi sie rozchorowała w weekend 38, w poniedziałek lekarz no i ma jakas infekcje zatokowo-oskrzelową i antybiotyk co najgorsze(pierwszy raz w życiu) kurde te przedszkole wykończy człowieka finansowo nie dość, że płacisz za przedszkole to teraz jeszcze raz w miesiącu leki u lekarza -powinni odejmować za recepty w tym przedszkolu ha ha...aa i jeszcze doszły mnie słuchy, że dwójka dzieci ma mononukleoze?? wiec awantura w przedszkolu ojjjj juz bokiem mi wychodzi
sunday-a studiuje na WSEI zaczełam magisterskie
Marta1981
Rodzyneczka
Witam w ten ponury dzień,pada i nie chce się wychodzić na dwór.
M przyjechał i mniej mnie będzie z wiadomych przyczyn ;-)a i jutro już do pracy idę.
M przyjechał i mniej mnie będzie z wiadomych przyczyn ;-)a i jutro już do pracy idę.
maltanka
Witajcie!
ale mamy pogodę
ja od rana mam takiego lenia, że szok, a właściwie to już od wczoraj. garów nie umyłam i tak leżą do tej pory ale m się zaoferował że to zrobi, więc chociaż jedno z głowy. Hubert jak na razie usnął więc mam trochę czasu dla siebie.
Madzienka zdrówka dla Juleczki i Pawła. trzymaj się kochana.
oj przydałby się, przydał, a ja mam manię kupowania różnych pierdół niepotrzebnych
ja szczepiłam Huberta 6w1, nie było jakichś większych problemów tylko parę dni po szczepionce marudził, ale to chyba po każdej tak jest. nawet temperatury nie miał. ja płaciłam 160 zł
ojej zdrówka życzę
hehe się rozumie;-)
ale mamy pogodę
ja od rana mam takiego lenia, że szok, a właściwie to już od wczoraj. garów nie umyłam i tak leżą do tej pory ale m się zaoferował że to zrobi, więc chociaż jedno z głowy. Hubert jak na razie usnął więc mam trochę czasu dla siebie.
Madzienka zdrówka dla Juleczki i Pawła. trzymaj się kochana.
Non przesadzają że tak wcześnie!!! ALe jak już są to mi się milej chodzi po sklepie!!!:-):-):-) Tylko przydałby się w tym czasie dwa razy grubszy portfel!!!!
oj przydałby się, przydał, a ja mam manię kupowania różnych pierdół niepotrzebnych
Dziewczyny mam dylemat odnosnie szczepienia.Czy ktoras z was szczepila swoje dzieci szczepionka 6w1?
ja szczepiłam Huberta 6w1, nie było jakichś większych problemów tylko parę dni po szczepionce marudził, ale to chyba po każdej tak jest. nawet temperatury nie miał. ja płaciłam 160 zł
hej dziewczyny:-)
przerwy troszkę miałam i nadrabiam a to tylko dlatego , że Paula mi sie rozchorowała w weekend 38, w poniedziałek lekarz no i ma jakas infekcje zatokowo-oskrzelową i antybiotyk
ojej zdrówka życzę
M przyjechał i mniej mnie będzie z wiadomych przyczyn
hehe się rozumie;-)
o no to super;-)a i jutro już do pracy idę.
Witam w ten deszczowy poranek.
Dziewczyny mam dylemat odnosnie szczepienia.Czy ktoras z was szczepila swoje dzieci szczepionka 6w1? Ja sie zastanawiam na takim szczepieniem tylko ze boje sie ewentualnych skutkow ubocznych a z drogiej strony chcialabym zaoszczedzic malej cierpienia tymi kuciami...Juz sama nie wiem co robic...
sunday_ ja siedze w domu i odkiedy jest ta okropna pogoda nic mi sie niechce, a o sprzataniu to nie wspomne...ale jakos sie zmuszam i malymi kroczkami sprzatam:-)
My tez szczepilismy skojarzonymi i nie bylo żadnych powiklan nawet gorączki Julcia nie miala, placilam 160...ale juz po pneumokokach mielismy gorączkę
maltanka
Madzienka a czemu tak wcześnie szczepicie na pneumokoki?
my zamierzaliśmy szczepić Huberta jak będzie miał iść do przedszkola, tak nam też pediatra doradzała.
my zamierzaliśmy szczepić Huberta jak będzie miał iść do przedszkola, tak nam też pediatra doradzała.
maltanka
u mnie wszyscy śpią, a jak ja mam chwilkę na neta to tu nikogo nie ma:-(
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja Olka szczepiłam bezpłatnymi a jak szedł do żłobka to Hibem dodatkowo(35zł) a jak szedł do przedszkola to Pneumokokami.Julu od urodzenia na bezpłatnych (ustawa weszła i Hibem też bezpłatnie).Od nowego roku Julu załapie się na bezpłatnie Pneumokoki.Po szczepieniach wszystko OK było,raz tylko Olek był rozdrażniony ale gorączki nie mieli.