reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

nadulec ja szczepiłam Kubę 6 w 1 Po pierwszej dawce trochę mi odchorował dostał temperatury wieczorem 39 i był marudny tak ze 3 dni ale po następnych już było wszystko ok Ja tam jestem zadowolona z tego szczepienia jedno kłucie i po sprawie no cena trochę duża 160 za dawkę:confused2:

reklama
nadulec ja szczepiłam Kubę 6 w 1 Po pierwszej dawce trochę mi odchorował dostał temperatury wieczorem 39 i był marudny tak ze 3 dni ale po następnych już było wszystko ok Ja tam jestem zadowolona z tego szczepienia jedno kłucie i po sprawie no cena trochę duża 160 za dawkę:confused2:

To chyba ja nie miałam tego az 6w1 bo za pierwszym razem Maks mial dwa ukucia i placilam 100zl.

hej dziewczyny:-)
przerwy troszkę miałam i nadrabiam a to tylko dlatego , że Paula mi sie rozchorowała w weekend 38, w poniedziałek lekarz no i ma jakas infekcje zatokowo-oskrzelową i antybiotyk co najgorsze(pierwszy raz w życiu) kurde te przedszkole wykończy człowieka finansowo nie dość, że płacisz za przedszkole to teraz jeszcze raz w miesiącu leki u lekarza -powinni odejmować za recepty w tym przedszkolu ha ha...aa i jeszcze doszły mnie słuchy, że dwójka dzieci ma mononukleoze?? wiec awantura w przedszkolu ojjjj juz bokiem mi wychodzi :wściekła/y:
sunday-a studiuje na WSEI zaczełam magisterskie

Witajcie!
ale mamy pogodę:crazy:
ja od rana mam takiego lenia, że szok, a właściwie to już od wczoraj. garów nie umyłam i tak leżą do tej pory:sorry: ale m się zaoferował że to zrobi, więc chociaż jedno z głowy. Hubert jak na razie usnął więc mam trochę czasu dla siebie.

Madzienka zdrówka dla Juleczki i Pawła. trzymaj się kochana.

Non przesadzają że tak wcześnie!!! ALe jak już są to mi się milej chodzi po sklepie!!!:-):-):-) Tylko przydałby się w tym czasie dwa razy grubszy portfel!!!!:eek:

oj przydałby się, przydał, a ja mam manię kupowania różnych pierdół niepotrzebnych:happy:

Dziewczyny mam dylemat odnosnie szczepienia.Czy ktoras z was szczepila swoje dzieci szczepionka 6w1?

ja szczepiłam Huberta 6w1, nie było jakichś większych problemów tylko parę dni po szczepionce marudził, ale to chyba po każdej tak jest. nawet temperatury nie miał. ja płaciłam 160 zł

hej dziewczyny:-)
przerwy troszkę miałam i nadrabiam a to tylko dlatego , że Paula mi sie rozchorowała w weekend 38, w poniedziałek lekarz no i ma jakas infekcje zatokowo-oskrzelową i antybiotyk

ojej zdrówka życzę

M przyjechał i mniej mnie będzie z wiadomych przyczyn

hehe się rozumie:-p:-p;-)

a i jutro już do pracy idę:tak:.
o no to super:tak:;-)

Witam w ten deszczowy poranek.

Dziewczyny mam dylemat odnosnie szczepienia.Czy ktoras z was szczepila swoje dzieci szczepionka 6w1? Ja sie zastanawiam na takim szczepieniem tylko ze boje sie ewentualnych skutkow ubocznych a z drogiej strony chcialabym zaoszczedzic malej cierpienia tymi kuciami...Juz sama nie wiem co robic...

sunday_ ja siedze w domu i odkiedy jest ta okropna pogoda nic mi sie niechce, a o sprzataniu to nie wspomne...ale jakos sie zmuszam i malymi kroczkami sprzatam:-)

My tez szczepilismy skojarzonymi i nie bylo żadnych powiklan nawet gorączki Julcia nie miala, placilam 160...ale juz po pneumokokach mielismy gorączkę:tak::tak:

reklama
Ja Olka szczepiłam bezpłatnymi a jak szedł do żłobka to Hibem dodatkowo(35zł) a jak szedł do przedszkola to Pneumokokami.Julu od urodzenia na bezpłatnych (ustawa weszła i Hibem też bezpłatnie):tak:.Od nowego roku Julu załapie się na bezpłatnie Pneumokoki.Po szczepieniach wszystko OK było:tak:,raz tylko Olek był rozdrażniony ale gorączki nie mieli:no:.

Do góry