maltanka
Fanka BB :)
marz21 my tu czekamy na zdjęcia z imprezki urodzinowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie!!!!marz21 my tu czekamy na zdjęcia z imprezki urodzinowej
Witam nową mame!!!:-):-):-)witam-ja też jestem z lublina:-)
No właśnie,spał 40 minut i śmieciara go obudziła i żmędał na całego - sam nie wiedział co chce.Matra a wczoraj Iguś nie wyglądał na niezadowolonego z życia
Dziewuchy nie bardzo jestem jeszcze oblatana jesli chodzi o forum i naprawde nie wiem jak mam wrzucic zdjecia. Jesli mi sie uda to wrzuce torcik i cos jeszcze znajde bo bede teraz na weekend u rodzinki to wezme od nich bo ja praktycznie swoim nie bardzo robilam.
Pomóżcie to postaram sie spełnic wasza prosbe
A mi mały juz spi dziasiaj spał ponad 2 godz w ciagu dnia to wydawało mi sie bedzie mial humor a tu niestety maruda. Boje sie aby to jaka choroba sie nie rozwijała no oby nie.
Marz na dole masz dodatkowe opcje i tam dołączone pliki i zarządzaj załącznikami, klikasz to wybierasz zdjęcie z kompa i wyslij i tyle- czekamy z niecierpliwością