maltanka
Fanka BB :)
e to dobrze bedziesz miała.
też bym chciała coś znależć na tyle godzin.
też bym chciała coś znależć na tyle godzin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My po lekarzu i do probie z niania!Nawet nie było tak zle!;-)
Lekarz nic konkretnego nie przepisała, wszystko to mam w domu.:-)Na szczescie bo kasy brak!!!
Witam w ten deszczowy dzien.
u nas dzis wprowadzamy nowe mleko Bebilon Pepti1 bo sie okazalo ze mala ma skaze bialkowa.I o dziwo jak narazie je je bez wiekszego marudzenia.
Wczoraj bylysmy u kardiologa i wiadomosci mam takie sobie okazalo sie ze mala nadal ma przetrwly przewod botalla (czy jakos tak)z tego co dr mowila glowana tetnica plucna ma nie prawidlowy przeplyw oraz jest w niej drozna dziura o wielkosci ok 2,5mm. Mala dostala tabletki na obnizenie cisnienia i kontrola za miesiac. Jesli w tym czasie dziurka sie nie zarosnie sama to chyba bedzie trzeba zrobic zabieg.Choc pani dr nie powiedziala tego w prost, skomentowala to tak ze jak za miesiac sie nie zarosnie to sie zastanowimy co z tym dalej zrobic...Tak szczerze to sie bardzo boje...Dr mowila ze przewod Botalla zarasta sie do 6 tyg zycia dziecka, a moja Ayka juz ma 6 tyg.Natomiast na necie czytalam ze zarasta sie samoistnie do ok 3 miesiaca zycia.