sunday_
Fanka BB :)
Sunday,ja mam
Wyslalam Ci prv.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sunday,ja mam
Witam sie porannie....ale dzis sie nie wyspalam.....Karolina ostatnio wstaje mi o 5 rano i nie spi do 7,a ja o 7 musze wstawac Gosie do szkoly wyszykowac....no i tyle z mojego spania.....eh....glowa mi dzis peka,zaraz jakas kawe musz wypic
no my też się wybieramy. na razie mały mi usnął, więc czekam, aż sięobudziAle piękne słoneczko przebiło sie przez chmury. Mam nadzieję że trochę dzisiaj poświeci bo zamierzam jak synio wstanie iść na spacerek. Także ubierajmy nasze szkraby i korzystajmy z pięknej jesieni.
mojemu synkowi Patrykowi cos sie porobilo wczorakj jak sie obudzil o 20 tak poszedl spac o 24, i co najgorsze chcial by tylko z cycem siedziec. a mnie to az cycus zaczall bolec z tego ssania. jak czytam ze juz nie ktore dzieciaczki przesypiaja cala noc to ja tez o tym marze.
Ale piękne słoneczko przebiło sie przez chmury. Mam nadzieję że trochę dzisiaj poświeci bo zamierzam jak synio wstanie iść na spacerek. Także ubierajmy nasze szkraby i korzystajmy z pięknej jesieni.
Wyslalam Ci prv.
mezatka-mi sie wydaje ze komunia bedzie normalnie,tzn.w 2 klasie...no ale pewna nie jestem,moja Gosia do zerowki chodzi,ale normalnym trybem,czyli ma 6 lat-nie poscilam jej do 1 klasy....bo u na na wsi narazie zostalo po staremu....no torcik superowy. ale jak ja zamowilam tort dla syna na 3 urodziny to moje tesciowa stwierdzila ze zwariowalam, tez cos kobiecie w ciazy ma sie wszystko chciec( bo jak byly urodziny Kacpereczka to bylam w ciazy).
Ktoras z was chyba ma cos zwiazne z edukacja, jak do szkoly poszly 6 latki to kiedy beda mieli komunie? w 2 klasie czy w 3? tak mnie to jakos zaciekawilo ale za malo sledze wiadomosci i malo wiem.
mojemu synkowi Patrykowi cos sie porobilo wczorakj jak sie obudzil o 20 tak poszedl spac o 24, i co najgorsze chcial by tylko z cycem siedziec. a mnie to az cycus zaczall bolec z tego ssania. jak czytam ze juz nie ktore dzieciaczki przesypiaja cala noc to ja tez o tym marze.
Girlandę z napisem sto lat kupiłam w olimpie w BoomParty. Spotkałąm się również w j.angielskim ale zależało mi na takiej. Fajny sklep z rzeczami na takie imprezy jest niedaleko hali Nova skręcając z ul.Tysiąclecia w lewo chcąc pojechac na Staszic i odrazu po lewej stronie taki stary sklepik. Tam kupiłam serwetki z napisem "mam roczek"
Dziewczyny macie profile na NK?