reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ale piękne słoneczko przebiło sie przez chmury. Mam nadzieję że trochę dzisiaj poświeci bo zamierzam jak synio wstanie iść na spacerek. Także ubierajmy nasze szkraby i korzystajmy z pięknej jesieni.

no torcik superowy. ale jak ja zamowilam tort dla syna na 3 urodziny to moje tesciowa stwierdzila ze zwariowalam, tez cos kobiecie w ciazy ma sie wszystko chciec( bo jak byly urodziny Kacpereczka to bylam w ciazy).
Ktoras z was chyba ma cos zwiazne z edukacja, jak do szkoly poszly 6 latki to kiedy beda mieli komunie? w 2 klasie czy w 3? tak mnie to jakos zaciekawilo ale za malo sledze wiadomosci i malo wiem.
mojemu synkowi Patrykowi cos sie porobilo wczorakj jak sie obudzil o 20 tak poszedl spac o 24, i co najgorsze chcial by tylko z cycem siedziec. a mnie to az cycus zaczall bolec z tego ssania. jak czytam ze juz nie ktore dzieciaczki przesypiaja cala noc to ja tez o tym marze.

Witam sie porannie....ale dzis sie nie wyspalam.....Karolina ostatnio wstaje mi o 5 rano i nie spi do 7,a ja o 7 musze wstawac Gosie do szkoly wyszykowac....no i tyle z mojego spania.....eh....glowa mi dzis peka,zaraz jakas kawe musz wypic:tak:

skąd ja to znam. mój też ostatnio wstaje o piątej:-(

Ale piękne słoneczko przebiło sie przez chmury. Mam nadzieję że trochę dzisiaj poświeci bo zamierzam jak synio wstanie iść na spacerek. Także ubierajmy nasze szkraby i korzystajmy z pięknej jesieni.
no my też się wybieramy. na razie mały mi usnął, więc czekam, aż sięobudzi

mojemu synkowi Patrykowi cos sie porobilo wczorakj jak sie obudzil o 20 tak poszedl spac o 24, i co najgorsze chcial by tylko z cycem siedziec. a mnie to az cycus zaczall bolec z tego ssania. jak czytam ze juz nie ktore dzieciaczki przesypiaja cala noc to ja tez o tym marze.

dajesz mi jeszcze cyca :eek:? ja już swojego zaczynam oduczać.:tak:
mój przesypiał całe noce o 4 miesiąca, teraz mu się odmieniło :confused2:

My już skorzystaliśmy, byliśmy na spacerku-bez wózka!:-) Potem zrobiliśmy zakupy. A teraz Maksio śpi a ja zabieram się za kotlety mielone!:-)

Wyslalam Ci prv.:happy:

Dzieki juz cie znalazlam....)

no torcik superowy. ale jak ja zamowilam tort dla syna na 3 urodziny to moje tesciowa stwierdzila ze zwariowalam, tez cos kobiecie w ciazy ma sie wszystko chciec( bo jak byly urodziny Kacpereczka to bylam w ciazy).
Ktoras z was chyba ma cos zwiazne z edukacja, jak do szkoly poszly 6 latki to kiedy beda mieli komunie? w 2 klasie czy w 3? tak mnie to jakos zaciekawilo ale za malo sledze wiadomosci i malo wiem.
mezatka-mi sie wydaje ze komunia bedzie normalnie,tzn.w 2 klasie...no ale pewna nie jestem,moja Gosia do zerowki chodzi,ale normalnym trybem,czyli ma 6 lat-nie poscilam jej do 1 klasy....bo u na na wsi narazie zostalo po staremu....
Moja Karolina tez jeszcze wstaje na amku w nocy,a juz 2 miesiace skonczyla,to jeszcze normalne u takich maluchow.....czasem zdazy jej sie zaspac no to tak 6-7 godzin ...he,heale ostatnio to rzadko....

Girlandę z napisem sto lat kupiłam w olimpie w BoomParty. Spotkałąm się również w j.angielskim ale zależało mi na takiej. Fajny sklep z rzeczami na takie imprezy jest niedaleko hali Nova skręcając z ul.Tysiąclecia w lewo chcąc pojechac na Staszic i odrazu po lewej stronie taki stary sklepik. Tam kupiłam serwetki z napisem "mam roczek"

Hahahaha wiem o ktorym sklepie piszesz:-D:-D:-D

Dziewczyny macie profile na NK?

mam czekam na wasze dane to bede Was poszukiwać...:tak::tak::tak:

My juz po krotkim spacerku, Jula w miare grzecznie siedziala, a w kombinezonie wygladala jak ludzik Michelin:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Dzieci się nie odgadnie zmieniają swoje nawyki bardzo czesto.
W dzień było piękne słońce to mały spał jak poszlismy na dwór to zrobiło się już szaro ale i tak spacerowaliśmy godzinę. Mateusz mi sie taki grzeczny zrobil na spacerach nie wiem czy to te ciuchy. Chociaz kupilam kombinezon dwuczesciowy i narazie ubieram go w sama kurtkę a spodenki nakłada narazie nie z kompletu ale mam takie sztruksy ocieplane fajna sprawa.

W sumie dobre pytanie z ta komunia. Ja mam nadzieje ze ten pomysl z posylaniem dzieci wczesniej do szkoly cofnal i ja nie bede miala takich problemów.

Do góry