reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka super że mała jest już z zdrowa i oby nasze maluchy dzielnie sie trzymały tej zimy
Maltanka mój mały też ostatnio ma rózne dziwne pory a to zasypiania a to wstawania. Jak pójdzie spac jak przystało na grzeczne dziecko czyli o 20 to wstanie po 6, A ostatnio nawet przez te imprezy urodzinowe to ze dwa razy poszedł ok 23.
My juz po spacerku ciepło sie ubralismy i sobie troche połazilismy chociaz jest dzisiaj zimno. Latem miał okres że za wszelka cene chcial na rece a teraz na szczescie grzecznie siedzi i mozna troszke pochodzic moze go ta odziez zimowa tak unieruchamia. A chodzic sam nie chodzi a nosic nie mam sily bo wazy juz swoje klocek

U mnie w pracy ostatnio troche zwolnien. Poszły głowy które miały umowy na czas okreslony. Ja na szczescie mam na czas nieokreslony. Wczoraj sie dowiedzialam ze jedna z kolezanek ktora chciala po wychowawczym wrocic od listopada po rozmowie z dyrekcja jednak zostanie jeszcze na wych. Poiwedziano jej ze to nie jest dobry czas na powrot bo musialaby ja zwolnic. Spoko mamy dyrektorke stara sie dbac o nas i nie chce nam krzywdy zrobic. Ja wracam w czerwcu mam nadzieje ze sytuacja juz wroci do normy. Zobaczymy jeszcze co powie kolezance ktora ma wych do konca styczia. No nic narazie najwazniejsza jest dla mnie opieka nad moim łobuziakiem przyjdzie jeszcze czas na prace

Pozdrawiam

A napiszcie mi dziewczyny jak mam wstawic drugi suwaczek mam ślubny przygotowany juz długi czas a nie moge go wrzucic chciałam tez zmienic kiedys ten co mam ale tez nie wiedzialam jak to zrobic. Metodą prób i błedów udało mi sie jeden a pozniej nic nie moglam zrobic

Madzienka super że mała jest już z zdrowa i oby nasze maluchy dzielnie sie trzymały tej zimy
Maltanka mój mały też ostatnio ma rózne dziwne pory a to zasypiania a to wstawania. Jak pójdzie spac jak przystało na grzeczne dziecko czyli o 20 to wstanie po 6, A ostatnio nawet przez te imprezy urodzinowe to ze dwa razy poszedł ok 23.
My juz po spacerku ciepło sie ubralismy i sobie troche połazilismy chociaz jest dzisiaj zimno. Latem miał okres że za wszelka cene chcial na rece a teraz na szczescie grzecznie siedzi i mozna troszke pochodzic moze go ta odziez zimowa tak unieruchamia. A chodzic sam nie chodzi a nosic nie mam sily bo wazy juz swoje klocek

U mnie w pracy ostatnio troche zwolnien. Poszły głowy które miały umowy na czas okreslony. Ja na szczescie mam na czas nieokreslony. Wczoraj sie dowiedzialam ze jedna z kolezanek ktora chciala po wychowawczym wrocic od listopada po rozmowie z dyrekcja jednak zostanie jeszcze na wych. Poiwedziano jej ze to nie jest dobry czas na powrot bo musialaby ja zwolnic. Spoko mamy dyrektorke stara sie dbac o nas i nie chce nam krzywdy zrobic. Ja wracam w czerwcu mam nadzieje ze sytuacja juz wroci do normy. Zobaczymy jeszcze co powie kolezance ktora ma wych do konca styczia. No nic narazie najwazniejsza jest dla mnie opieka nad moim łobuziakiem przyjdzie jeszcze czas na prace

Pozdrawiam

A napiszcie mi dziewczyny jak mam wstawic drugi suwaczek mam ślubny przygotowany juz długi czas a nie moge go wrzucic chciałam tez zmienic kiedys ten co mam ale tez nie wiedzialam jak to zrobic. Metodą prób i błedów udało mi sie jeden a pozniej nic nie moglam zrobic

Marz zazdroszczę niuńka siedzącego w wóżeczku...Jula nie chce siedzieć:confused2::confused2::confused2:...więc przerażają mnie spacerki:eek::eek::eek:

Zazdroszcze dyrektorki:tak::tak::tak::tak:

a co do suwaczka to wchodzisz w ustawienia - edytuj sygnature i tam wklejasz link z suwaczkiem, jak chcesz wiecej wstawic to wklejasz jeden pod drugim...:tak::tak::tak:

mi młody też grzecznie siedzi w wózku, no czasami wychyla się, mało co nie wypadnie i ogląda sobie kółka jak się kręcą.

marz zazdroszczę dyrektorki

witam-ja też jestem z lublina:-)
witaj! powiedz nam coś więcej o sobie.
i zapraszamy do częstego pisania:tak:

Dzien Dobry dziewczynki....
U mnie tez dzis strasznie zimno...nawet z Karolina na dworze nie bylam...moze wieczorem ucichnie ten wiatr....i jeszcze co jakis czas chmury nachodza i pada...wrr....
Dobrze ze dzieciaczki wam juz zdrowieja...moje na szczescie (odpukac) tez zdrowe...i oby tak zostalo...
A Gosia dzis mi rozrywki dostarczyla...he,he....na obiad zazyczyla sobie ,,myszki" takie jak na zalaczonym obrazku ponizej,bo w gazecie zobaczyla...he,he.....

Witaj kaaczuuchaa...napisz cos o sobie i zapraszamy do czestego zagladania do nas....!!!

Ostatnia edycja:
Witam.

Moja Ayka co dzis marudna jest sama nie wie czego chce, teraz na szczescie usnela:-) wiec mam chwile czasu dla siebie.

Madzienka pani dr zrobila na mnie raczej pozytywne wrazenie wyglada ze zna sie na rzeczy i wie co robi.choc zdziwilo mnie ze nie ma recept, ten lek na cisnienie tez kazala brac 2 razy po 1/4 tabletki ( nie mowiac dokladnie na co on jest tylko zaznaczajac ze jest moczapedny i moze dojsc do odwodnienia).Po konsultacji z lekarzem rodzinym daje malej ten lek raz dzienie po 1/4.
tamta dawka wydawala sie troche zadoza jak dla dziecka 6tyg.
A ty co sadzisz o tej Pani dr?
dzieki dziewczyny za slowa otuchy.

reklama
A Gosia dzis mi rozrywki dostarczyla...he,he....na obiad zazyczyla sobie ,,myszki" takie jak na zalaczonym obrazku ponizej,bo w gazecie zobaczyla...he,he.....

Pychota!!!!

witam-ja też jestem z lublina:-)

Witaj!!!

Witam.

Moja Ayka co dzis marudna jest sama nie wie czego chce, teraz na szczescie usnela:-) wiec mam chwile czasu dla siebie.

Madzienka pani dr zrobila na mnie raczej pozytywne wrazenie wyglada ze zna sie na rzeczy i wie co robi.choc zdziwilo mnie ze nie ma recept, ten lek na cisnienie tez kazala brac 2 razy po 1/4 tabletki ( nie mowiac dokladnie na co on jest tylko zaznaczajac ze jest moczapedny i moze dojsc do odwodnienia).Po konsultacji z lekarzem rodzinym daje malej ten lek raz dzienie po 1/4.
tamta dawka wydawala sie troche zadoza jak dla dziecka 6tyg.
A ty co sadzisz o tej Pani dr?
dzieki dziewczyny za slowa otuchy.

My chodzimy akurat do niej bo podobno to jeden z lepszych kardiologow dzieciecych...ale przygód z nia mielismy...jesli chcesz wiecec co dzialo sie daj znac opisze Ci ze szczegolami:-D:-D:-Dale o Ayczkę nie martw się to naprawde dobry lekarz...:tak::tak::tak:

Do góry