reklama
A wieć przesyłam przede wszystkim zdjecie torciku po moich małych poprawkach i kilka zdjec z naszego malego roczku który spedzilismy we trojkę.
Obiecuje że z niedzielnej imprezy prześlę w niedzielę
No i jedna fotka z prezencikiem czyli z tymi saneczkami:-)
Obiecuje że z niedzielnej imprezy prześlę w niedzielę
No i jedna fotka z prezencikiem czyli z tymi saneczkami:-)
maltanka
Fanka BB :)
Marz zdjęcia super i poprosimy o więcej
Girlandę z napisem sto lat kupiłam w olimpie w BoomParty. Spotkałąm się również w j.angielskim ale zależało mi na takiej. Fajny sklep z rzeczami na takie imprezy jest niedaleko hali Nova skręcając z ul.Tysiąclecia w lewo chcąc pojechac na Staszic i odrazu po lewej stronie taki stary sklepik. Tam kupiłam serwetki z napisem "mam roczek"
maltanka
Fanka BB :)
ja nie mamDziewczyny macie profile na NK?
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam sie porannie....ale dzis sie nie wyspalam.....Karolina ostatnio wstaje mi o 5 rano i nie spi do 7,a ja o 7 musze wstawac Gosie do szkoly wyszykowac....no i tyle z mojego spania.....eh....glowa mi dzis peka,zaraz jakas kawe musz wypic
Ciekawe ak dzis z pogoda....mam nadzieja ze sie nie rozpada...Krecik na jedynce wczoraj zapowiadal pare dni bez deszczu,ale za to zimno...brrr....ciekawe czy mu sie sprawdzi :-)
Marz,torcik mniam,mniam zjadlabym...he,he....no i stol rzeczywiscie gigant.....a reszta fotek super,ja lubie zdjecia ogladac
Sunday,ja mam
Ciekawe ak dzis z pogoda....mam nadzieja ze sie nie rozpada...Krecik na jedynce wczoraj zapowiadal pare dni bez deszczu,ale za to zimno...brrr....ciekawe czy mu sie sprawdzi :-)
Marz,torcik mniam,mniam zjadlabym...he,he....no i stol rzeczywiscie gigant.....a reszta fotek super,ja lubie zdjecia ogladac
Dziewczyny macie profile na NK?
Sunday,ja mam
Ostatnia edycja: