reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama

jutro wybywam na tydzień do mamy do Radomia, więc mam wszystko gdzieś:-p:-p:-p

anaconda udanego pobytu u mamy

Witam późną porą.
Stół nakryty na 18osób jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam

marz i jak po imprezce? czekamy na fotki

I masz rację że do nich z pretensjami zadzwoniłaś, nie znoszę takiej niekompetencji:no::no::no::no:

kurczę a ja zamierzam w przyszłym tygodniu zamówić u nich torta na 30 męża:-). muszę dopilnować tego żeby mi zrobili to co zamawiam:tak:

A to moja Karolinka....

śliczna dziewczynka

Zimno to nie jest!Ale aura beznadziejna,głowa mnie boli od rana-nie wiem czy to ciśnienie czy co-ale jest fatalnie!!!:baffled:

sundey i jak dzisiaj już lepiej?

a teraz witajcie

pogodę mamy dzisiaj rewelacyjną, słoneczko, 11 stopni. zaraz idziemy z małym na spacer.

Hubert przespał mi dzisiaj całą noc. wstał o 6.00.
zmieniłam mu kolejność jedzonka na wieczór. dostaje teraz butlę tak koło 6-tej a potem na samo spanie kaszkę. może on w końcu mi nie dojadał bo do tej pory miał kaszę i cyca a ja mleka to już za bardzo nie mam.

miłego dnia

A my dalej chorujemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:byluśmy u lekarza Jula ma czerwone gardło:-:)-:)-(wiec ze spacerku nici:baffled::baffled::baffled::baffled:

Chyba na powaznie pomyślę o tym tranie albo kidabionie czy jakoś tak:sorry2::sorry2::sorry2:

Nadulec
napisz koniecznie co z malutka po wizycie u kardiologa

Witam wieczorkiem....:-)
Pogoda rzeczywiscie dzis fajna byla,mam nadzieje ze jak jutro wstane to deszczu nie ujze,bo sie zalamie....:baffled:
Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen :szok:

Witam wieczorkiem....:-)
Pogoda rzeczywiscie dzis fajna byla,mam nadzieje ze jak jutro wstane to deszczu nie ujze,bo sie zalamie....:baffled:
Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen :szok:

Zazdroszczę, Jula w życiu nie zasnęla w wózku ssma stojąc w miejscu a juz spi w nim to ok.30 minut:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kartoteks Witaj!!!:-)

maltanka Wczotaj mnie nie było cały dzien, byliśmy w Wawce! i u Tesciow.
Jakoś od wczoraj mnie głowa nie boli,ale dzisiaj idziemy z Maksem do lekarza coś kiepsko śpi i katarek go meczy. Kupiłam mu pulmex-czy jakos tak do nacierania.
Ale niech go lekarz obslucha!

Jeszcze na dodatek mam dzisiaj nianie na probe na kilka godzin i caly czas o tym mysle i sie boje!:-(
Opracowuje właśnie "instrukcje obsługi Maksia"! Zby miala wszystko wypisane co i jak i o ktorej.

reklama
Do góry