A to moja Karolinka....
Cudna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to moja Karolinka....
jutro wybywam na tydzień do mamy do Radomia, więc mam wszystko gdzieś
Witam późną porą.
Stół nakryty na 18osób jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam
I masz rację że do nich z pretensjami zadzwoniłaś, nie znoszę takiej niekompetencji
A to moja Karolinka....
Zimno to nie jest!Ale aura beznadziejna,głowa mnie boli od rana-nie wiem czy to ciśnienie czy co-ale jest fatalnie!!!
A my dalej chorujemybyluśmy u lekarza Jula ma czerwone gardło:---(wiec ze spacerku nici
Witam wieczorkiem....:-)
Pogoda rzeczywiscie dzis fajna byla,mam nadzieje ze jak jutro wstane to deszczu nie ujze,bo sie zalamie....
Bylysmy z mala na dworku,ja grabilam liscie na podworzu(przy okazj stwierdzam ze to syzyfowa praca...juz 3 raz to robie),a mala sobie na listki na drzewku przygladala,az zasnela...hi,hi.....bylo to po 15-stej i spi do teraz,wciagnelam ja tylko do domu na ganek i spi dalej....ale ma sen
sundey
a Ty tą pracę to masz na pełny etat? 8 godzin