reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam.
Ja z Lublina nie jestem. W Lubartowie mieszkam. :-)
Do Lublina dojeżdżam na uczelnię. ;-) Chętnie poczytam Lubelskie mamy, bo w tym mieście prawie najwięcej czasu spędzam. :-p

Pozdrawiam. :-)

reklama
Kartoteks witamy serdecznie.:-):blink:
Udzielaj się jak najczęściej.
Napisz nam coś więcej o sobie.

ja jestem dziś padnięta, cały dzień na nogach. rano przyjechała mama więc korzystając z okazji pomalowałam sobie kuchnię, a wieczorkiem wpadła siostra ze swoimi maluchami. Hubert miał trochę zabawy. teraz mi usnął, oby przespał ładnie całą noc.

Ostatnia edycja:
Kartoteks witamy i do pisania zapraszamy:tak::tak::tak:
A ja dzisiaj prawie nic nie robiłam poza ugotowaniem obiadu bo jutro wybywam na tydzień do mamy do Radomia, więc mam wszystko gdzieś:-p:-p:-p
A tak z innej beczki to ten deszcz to już wiecznie będzie padał:cool::cool::baffled::baffled:

Witam późną porą.
Właśnie siadłam przy komputerze bo cały dzień nie miałam na niego czasu.
Co do zmiany czasu to już trochę mi się chciało tych wioeczorków w domu ale ciężko będzie zorganizowac małemu czas do wieczora, no ale nic jakos to bedzie.
Tort na jutrzejszą imprezę odebrany ale oczywiscie nie obyło sie bez problemu.
Po pierwsze troche mały ale najwyżej bedzie symbolicznie.
Ale przede wszystkim to zamawiajac prosilam o napis i o tor z samochodem a tu co po otwarciu pudełka? Otórz dodatkowo tandetne kwiatki i listki których przede wszystkim nie chciałam no i kolor zamiast bialutki to kremowy.
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam bo tort odbierał mąż bo musiałam sie wygadac i czekam na telefon w poniedziałek co z tym zrobią bo kobitka spojrzała w zamowienie i rzeczywiscie jak wół napisane bez dodatków. Oczywiscie wszystkie listki zdjete i tyle co sie dalo kwiatki tez. Teraz jest w miarę ok.
Stół nakryty na 18osób jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam

Po pierwsze troche mały ale najwyżej bedzie symbolicznie.
Ale przede wszystkim to zamawiajac prosilam o napis i o tor z samochodem a tu co po otwarciu pudełka? Otórz dodatkowo tandetne kwiatki i listki których przede wszystkim nie chciałam no i kolor zamiast bialutki to kremowy.
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam bo tort odbierał mąż bo musiałam sie wygadac i czekam na telefon w poniedziałek co z tym zrobią bo kobitka spojrzała w zamowienie i rzeczywiscie jak wół napisane bez dodatków. Oczywiscie wszystkie listki zdjete i tyle co sie dalo kwiatki tez. Teraz jest w miarę ok.
Stół nakryty na 18osób jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam

I masz rację że do nich z pretensjami zadzwoniłaś, nie znoszę takiej niekompetencji:no::no::no::no:
Wpadłam tylko się z wami pożegnać bo na tydzień jedziemy do mojej mamy do Radomia, tak więc trzymajcie się dziewczyny i do usłyszenia po powrocie:-D:-D:-D

jak mnie poinstruujecie jak wklejic zdjecie to cos wrzucę.
Pozdrawiam

Marz na dole masz dodatkowe opcje i tam dołączone pliki i zarządzaj załącznikami, klikasz to wybierasz zdjęcie z kompa i wyslij i tyle- czekamy z niecierpliwością:-D:-D:-D

Witajcie, my od piatku walczymy u Juleczki z podwyzszoną temperatura - chyba na zęby bo nic poza tym jej nie dolega...biedactwo moje...wczoraj tak strasznie marudzila:sorry2::sorry2::sorry2:ale na szczescie szybko poszla spac i my spokojnie moglismy pojsc na panenskie i kawalerskie naszych znajomych:tak::tak::tak:bylo fajnie ale ja to chyba juz za stara jestem na takie imprezki w klubie:-p:-p:-p

Kartoteks witaj!!!!

Witaj kartoteks. Na lubelankach nie ma samych mieszkanek Lublina. Na przykład ja, mieszkam w Chełmie. :-)

Witaj kartoteks,ja tez nie z Lublina ...mieszkam niedaleko Fajslawic.....

Wzoraj mialam dzien sprzatania,nawet nie mialam czasu do was zajrzec.....ehh....
Dzis od rana kszatanie sie w kuchni...potem bylismy na cmentarzu,u mojego taty na grobie w Piaskach,bo za tydzien to z malutka nie pojedziemy,za duzy scisk na szosie bedzie,no i nie wiadomo jak z pogoda bedzie....
A dzis Karolinka konczy 2 miesiace....jak ten czas szybko leci,pamietam,jak dopiero wam marudzilam ze chce juz urodzic,a tu prosze 2 miechy minely....:tak::-)

reklama
Do góry