reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w ten deszczowy dzien.

Madzienka trzymamy kciuki aby Julcia nie musiala isc do szpitala..My mamy wizyte u pani doktor tej co ty w poniedzialek i bedzie ayka miala robione echo..

Pozdrawiam

reklama
Julcia urodzila sie z niemiarowa praca serduszka i jestesmy pod opieka kardiologa, teraz juz jest wszystko ok, ale kardiolog chce zrobic jej kolejnego Holtera, to takie badanie 24-godzinne, raz juz udalo nam sie w domu byc, ale nie wiem czy tym razem nam podaruje, wiec trzymajcie kciuki

Oby wszystko było dobrze, zawsze lepiej w domu, ale dla dobra Małej to wiadomo.nawet do szpitala!:-)
Ale wierze że to tylko profilaktyka i wszystko będzie dobrze!!!:happy:

Mocno trzymałyście kciuki????

DZIĘKUJEMY:tak::tak::tak::tak::tak:, udało sie, z serduszkiem Julci wszystko ok, do szpitala nie idziemy huuuurrrrrrraaaaaaaaaa, szparka ktora byla zamknęla sie calkowicie...profilaktycznie jak Jula pozwoli:-D:-D:-D badanie Holtera zrobimy za pół roku

Ale ciesze sie, juz po nocach śnił mi się ten szpital:sorry::sorry::sorry::sorry:

Jeszcze raz dziekujemy za mocna zaciśnięte kciukaski:tak::tak::tak::tak:

Mocno trzymałyście kciuki????

DZIĘKUJEMY:tak::tak::tak::tak::tak:, udało sie, z serduszkiem Julci wszystko ok, do szpitala nie idziemy huuuurrrrrrraaaaaaaaaa, szparka ktora byla zamknęla sie calkowicie...profilaktycznie jak Jula pozwoli:-D:-D:-D badanie Holtera zrobimy za pół roku

Ale ciesze sie, juz po nocach śnił mi się ten szpital:sorry::sorry::sorry::sorry:

Jeszcze raz dziekujemy za mocna zaciśnięte kciukaski:tak::tak::tak::tak:

Bardzo się ciesze!!!!:-):-):-)

Witam
Wyobraźcie sobie że jutro o 16.30 będzie się już ściemniać - masakra, nie znoszę tej zmiany czasu:cool::cool::cool:
Madzienka super że obyło się bez szpitala:tak::tak::tak:

reklama
Do góry