reklama
Witam w ten deszczowy dzien.
Madzienka trzymamy kciuki aby Julcia nie musiala isc do szpitala..My mamy wizyte u pani doktor tej co ty w poniedzialek i bedzie ayka miala robione echo..
Pozdrawiam
My tez echo i ekg
Dzieki za kciuki-musza pomóc
sunday_
Fanka BB :)
Julcia urodzila sie z niemiarowa praca serduszka i jestesmy pod opieka kardiologa, teraz juz jest wszystko ok, ale kardiolog chce zrobic jej kolejnego Holtera, to takie badanie 24-godzinne, raz juz udalo nam sie w domu byc, ale nie wiem czy tym razem nam podaruje, wiec trzymajcie kciuki
Oby wszystko było dobrze, zawsze lepiej w domu, ale dla dobra Małej to wiadomo.nawet do szpitala!:-)
Ale wierze że to tylko profilaktyka i wszystko będzie dobrze!!!
Mocno trzymałyście kciuki????
DZIĘKUJEMY, udało sie, z serduszkiem Julci wszystko ok, do szpitala nie idziemy huuuurrrrrrraaaaaaaaaa, szparka ktora byla zamknęla sie calkowicie...profilaktycznie jak Jula pozwoli badanie Holtera zrobimy za pół roku
Ale ciesze sie, juz po nocach śnił mi się ten szpital
Jeszcze raz dziekujemy za mocna zaciśnięte kciukaski
DZIĘKUJEMY, udało sie, z serduszkiem Julci wszystko ok, do szpitala nie idziemy huuuurrrrrrraaaaaaaaaa, szparka ktora byla zamknęla sie calkowicie...profilaktycznie jak Jula pozwoli badanie Holtera zrobimy za pół roku
sunday_
Mocno trzymałyście kciuki????
Bardzo się ciesze!!!!:-):-):-)
maltanka
Witajcie!
Madzienka cieszę się że z Julką wszystko dobrze
ale dzisiaj rano mgła, mam nadzieję, że będzie ciepło, bo wybieram się z małym na spacer.
miłego dnia
Madzienka cieszę się że z Julką wszystko dobrze
ale dzisiaj rano mgła, mam nadzieję, że będzie ciepło, bo wybieram się z małym na spacer.
miłego dnia
anaconda27
styczniówka2006
Witam
Wyobraźcie sobie że jutro o 16.30 będzie się już ściemniać - masakra, nie znoszę tej zmiany czasu
Madzienka super że obyło się bez szpitala
Wyobraźcie sobie że jutro o 16.30 będzie się już ściemniać - masakra, nie znoszę tej zmiany czasu
Madzienka super że obyło się bez szpitala
maltanka
no mnie też to wkurza, a najgorzej, że jak się zaczyna ściemniać to Hubert zaczyna mi marudzić i jak mu tu zorganizować czas do spania.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Te długie wieczory są najgorsze, u nas też